Ako zvládnuť hlučnú a výstrednú kolegyňu v práci?
Moja kolegyňa nie je zlý človek. Na úvod poviem, že ju mám rada a nemyslím si, že to čo robí, robí úmyselne. Ona je asi skrátka "taká".
Byť v jej prítomnosti je veľmi vyčerpávajúce, unavujúce a niekedy až zahanbujúce. A ja už neviem ako jej dohovoriť, že takéto správanie jednoducho nie je v práci vhodné.
Je až príliš bláznivá, detinská, rozvírená ako dieťa v škôlke. A ja už to nedávam, nedokážem sa sústrediť na prácu, nedokážem premýšľať a jej prítomnosť mi už prekáža.
Hneď ako príde ráno do práce, všetkých so smiechom pozdraví s hlasným: Yeah, motherfucker! A začne rukami robiť taký ten repujúci pohyb. Urobí si kávu a každý jeden deň povie tú istú hlášku: Snáď sa z nej nezoseriem. Potom sa tomu začne smiať.
Počas dňa si nahlas spieva, Duchoňa, Spice Girls, Modern Talking, proste všetko možné. Kolega jej už vynadal, že sa s ňou nedá pracovať, je hlučná a svojím spevom všetkých obťažuje. Kukla na neho ako teľa a so smiechom ho brnkla po nose.
Prikradne sa za niekým v tichosti, chvíľu za ním stojí a potom na neho bafne. Rozpráva nám detaily zo svojho pestrého sexuálneho života, opisuje kto mal aký penis, techniku, ako mu smrdelo z úst. No proste niečo čo by si mala nechať pre kamarátku.
Nám sú jej reči veľmi nepríjemné, napomíname ju, prosíme ju, nosíme už slúchadla v práci. Ale nič nepomáha, je toho veľa, ale to by bolo na dlho všetko opísať.
Jasné, môžeme ísť za šéfom. Ale keď pominieme tieto výstrednosti, je to veľmi dobrá a nápomocná kolegyňa. Pomôže, poradí, môžeme za ňou hocikedy s čímkoľvek zájsť. Bez problémov nás zastúpi, keď kolegovi ochorela žena, tiahla za neho aj jeho prácu, len aby sa mu nenakopila. Podľa šuškania zhora nás čaká prepúšťanie a my sa bojíme, že keď na ňu takto ukážeme, pôjde ona. Takže by sme za vedením išli len veľmi neradi.
Môžete mi povedať ako ju "donútiť", aby sa aspoň v práci skľudnila?
@anonym_615b59 Neviem, na zdravotný stav sa jej nepýtam. Raz sa jej kolega v návale hnevu spýtal či je retardovaná. Povedala, že áno že má od toho aj papiere. Ale to neviem či myslela vážne.
@anonym_autor
Psycho, určite neliecena Dg, koľko ma rokov?
@anonym_autor
Psycho, určite neliecena Dg, koľko ma rokov?
@anonym_ce48f0 34.
Podla mna je to maniak. Proste prehnane afektovany clovek, vsetko zo seba musi vyondiat, lebo proste je to silne, strasne prehnane citi a musi to zrealizovat, lebo sa nevie kontrolovat.
@anonym_ce48f0 34.
@anonym_autor je to PAS podľa mňa. Majú problémy v komunikácii, interakcií,nerozumejú komplexnej škále pocitov, nevedia čítať medzi riadkami, nerozumejú gestám, mimike, gestikulácii, čítať sociálny kontext situácie pre nich priam nemožné. Ak je nediagnostikovaná a neberie terapie, tak môžu sa nabaľovať ďalšie veci, napríklad mánie, depresie,obsedancie, kompulzivne správanie. S tým sexom je to tiež za hranou, nezriadene sexualne správanie sa spája s poruchami osobnosti, napríklad Hraničná porucha, histrion, Absolútne nič s tým neurobíte, dohovor nepomôže, možno zrkadlenie pri autizme, ale aj to je s otáznikom. Treba, aby sa dala diagnostikovať v centrách. Rodinu poznáte, čo jej rodičia? Ma súrodencov? Treba s nimi pohovor a smer diagnostika a terapie.
Ty si tu uz o nej pisala, ze?
Ty si tu uz o nej pisala, ze?
@anonym_008905 Nie, ja sem píšem prvý raz. Je tu taká téma, môžem poprosiť o link?
@anonym_008905 Nie, ja sem píšem prvý raz. Je tu taká téma, môžem poprosiť o link?
@anonym_autor nechce sa mi to hladat, ale som si ista, ze som to tu uz citala.. presne to yeah motherfucker a pospevovanie modern talking si pamatam.
@anonym_autor nechce sa mi to hladat, ale som si ista, ze som to tu uz citala.. presne to yeah motherfucker a pospevovanie modern talking si pamatam.
@anonym_008905 To fakt? Tak to musím nájsť. Možno sem písal ešte niekto z kancelárie 😀

@anonym_autor nema ADHD?
@anonym_615b59 Neviem, na zdravotný stav sa jej nepýtam. Raz sa jej kolega v návale hnevu spýtal či je retardovaná. Povedala, že áno že má od toho aj papiere. Ale to neviem či myslela vážne.