icon

Brať klebety a ohováranie v práci vážne?

Dnes o 14:23

nás v práci kazdý každého ohovára. Robia tu hlavne osamelí ludia..z práce planujem odisť. Najvacsia chyba,čo som spravila,že Vela som rozprávala o svojom súkromi, čomu Sá venujem co volnom čase. Keďže u nás hlavne robia starši osamelí ludia, ktori s rodinou nemaju dobrý vztah, nemaju žiadne volnočasové aktivity.Začali mi nejake veci zavidiet a ohovarat, tak som s nimi prestala bavit o týchto veciach. Začali o mne širiť že som chorál. Já na tych veciach sa smejem. Ako by ste sa postavili k týmto veciam?

anonym_bd49fa
Dnes o 14:29

@anonym_autor Jedným uchom dnu, druhým von a vziať si do budúcna ponaučenie.Hovorit o sebe čo najmenej.Mlyn bez vody nemelie

anonym_160052
Dnes o 14:33

To moja Pracovná "dvojička" je takáto 🥲😄 rok mám byť s týmto človekom denno a denne a spolupracovať. Už máme polku za sebou. On nechce robiť so mnou ani ja s ním. Nechce robiť vlastne s nikým ale ani nikto s ním😄 proste už od pohľadu vieš kde je problém. Podarilo sa mi ho naučiť čiastočnej spolupráci ale teda je ťažký oriešok, sympatický chlap a taky kreten 🤦‍♀️🙈🙈 ohovaracky musia byť. Keď sa nudí príde a rype. Ponižuje človeka takým spôsobom že sa ten človek fakt ponizeny cíti a kto je slabší toto nedá. Pohádali sme sa síce len raz ale to napätie aké okolo seba robí. No hrôza. Málokedy ma deň ze je normálny

autor
Dnes o 14:42
@anonym_bd49fa

@anonym_autor Jedným uchom dnu, druhým von a vziať si do budúcna ponaučenie.Hovorit o sebe čo najmenej.Mlyn bez vody nemelie

@anonym_bd49fa je to Moja chyba. Robím tam už hodne dlho

anonym_bd49fa
Dnes o 14:44
@anonym_autor

@anonym_bd49fa je to Moja chyba. Robím tam už hodne dlho

@anonym_autor To nie je chyba, človek nepredpokladá, že niektorí majú jediný druh zábavy-ohovarat a starať sa do súkromia iných

anonym_dca98d
Dnes o 14:51

Autorka koniec koncov priznava ze rada o sebe rozprava, a tu je cele jadro problemu. Myslim ze kazdy mame kolegynu ktora proste pri kazdej prilezitosti spusti monolog o svojich volnocasovych aktivitach a detoch ci to niekoho dalsieho zaujima alebo nie. Niektori ludia proste striktne oddeluju pracu od sukromia a beru kolegov ako nutne zlo

autor
Dnes o 14:53
@anonym_bd49fa

@anonym_autor To nie je chyba, človek nepredpokladá, že niektorí majú jediný druh zábavy-ohovarat a starať sa do súkromia iných

@anonym_bd49fa kolegyňa Sá na mna začala tlačit doslova...aj na pauzu chcela chodit so mnou...já som ju začala lutovat.potom som přišla na to že donasa top klebetníčke...já som jej už povedala že stačilo! Na to Sá urazila začala o mne šíriť bludy že som chorá atd, pri tom som len s ňou chcela prerušit kontakt.rozoberat max počasie

autor
Dnes o 14:53
@anonym_dca98d

Autorka koniec koncov priznava ze rada o sebe rozprava, a tu je cele jadro problemu. Myslim ze kazdy mame kolegynu ktora proste pri kazdej prilezitosti spusti monolog o svojich volnocasovych aktivitach a detoch ci to niekoho dalsieho zaujima alebo nie. Niektori ludia proste striktne oddeluju pracu od sukromia a beru kolegov ako nutne zlo

@anonym_dca98d súhlasím.

anonym_97539a
Dnes o 14:58

Jooj… v praci s kolegami vzdy len ak pride rec a len to najnevyhnutnejsie ries a rozpravaj zo sukromia, inak je to cesta do pekla.