icon

Kolegyňa nadčasuje a porovnáva svoje výsledky so mnou

Včera o 17:05

Máme v práci limit, ktorý musíme splniť. Napríklad musíme stihnúť konkrétny počet telefonátov a na základe toho je potom hodnotený náš výkon. Minule sa ma kolegyňa pýtala, že koľkým ľuďom som zavolala a povedala som jej, že asi 60tim. Ona na to, že ona ich stihla obvolať až 85. A dodala, že šéf si mesačne sťahuje report a na základe toho sa potom rozhodne, koho si vo firme nechajú dlhšie. Nedalo mi to a tak som si zo systému stiahla report aj ja a ona má naozaj väčší počet telefonátov ako ja, ale všimla som si jednu vec. Ja pracujem od 8:30 do 17:00. Ona sa prihlási už o 7 :30 ráno a potom pracuje celý deň. Neskôr sa ešte prihlási okolo siedmej večer a nadčasuje ďalšiu hodinu.

Je mi jedno, koľko kto robí. Keby ma neupozornila, že mám vraj nízke čísla, ani by ma nenapadlo stiahnúť si ten report. A určite sa nemienim zapínať skoro ráno ani neskoro večer! Som platená za 8 hodín a nie viac.

hederamonstera
Včera o 17:06

Opytaj sa na to sefa, ze ci pozera priemer za hodinu ;)

anonym_20004b
Včera o 17:16

@anonym_autor tak čo ti tak vadí že o tom zakladáš tému, že niekoľko hodin denne pracuje niekto zadara?

motylik2559
Včera o 17:19

@anonym_autor Ahoj a pointa je teda aka? Ved nech to robi, ked ju to bavi. Ked tak sa opytaj sefa, ze ci by sa nemali reporty robit len za pracovny cas, ktory mate stanoveny. Ale to je logicke a uz si sa opytat mohla. Nerozumiem tomuto prispevku,ze teda o co sa ti konkretne jedna.

anonym_345c32
Včera o 17:26
@anonym_20004b

@anonym_autor tak čo ti tak vadí že o tom zakladáš tému, že niekoľko hodin denne pracuje niekto zadara?

@anonym_20004b snad nepracuje zadara, ale je platena za nadcasy

nikoleta999
Včera o 17:45

Ako a my čo teraz tu s tým ??? absolútne nevieme, či ste platené od počtu telefonatov, od hodin alebo ako ? To snáď vieš asi Ty nie ? A keď sama píšeš, že sa nemieniš zapínať ani skôr ani neskôr, tak ti to može byť jedno ... Ibaže ak by ma vyhodili na základe toho, že sa niekto " prihlási " o hodinu skôr a pracoval zadarmo, by som sa ohradila, že je tento systém nespravodlivý .. Šéfovi by sa tiež nepáčilo, kebyže hodinu robí zadarmo len tak ... ak to ma nadčasy, potom chápem, jednoducho je iniciatívnejšia a Ty ideš z kola von... ľahká matika

autor
Včera o 17:50

Nadčasy nemáme preplatené

minenkaa
Včera o 17:53
@anonym_autor

@anonym_autor no a prečo to vlastne riešiš

autor
Včera o 18:01

Leboo moje čísla budú vždy menšie. Logicky

minenkaa
Včera o 18:04
@anonym_autor

@anonym_autor však logicky a keď to nemáš ako zmeniť,tak prečo to riešiš

svetlonos
Včera o 18:13
@anonym_autor

@anonym_autor ako prepáč ale otravovať ľudí od 8-18:00 telefonátmi je o hubu. A keby mi s krajinou niekto volal o 7:30, tak by to urobil raz a naposledy! Ja nechápem čo riešiš? Hľadaj noví prácu. Kolegyňa žije pre prácu a telefonuje denne 2 hodiny zadars. No keď je blba, s tým nič nrspravid.
Ak moja známa Robo cez prestávky. Ale je platená od výkonu.

autor
Včera o 18:14
@minenkaa

@anonym_autor však logicky a keď to nemáš ako zmeniť,tak prečo to riešiš

@minenkaa Más pravdu. ked ma vyhodia, tak ma vyhodia. Vy by ste zadarmo nadcasovali?

minenkaa
Včera o 18:16
@anonym_autor

@minenkaa Más pravdu. ked ma vyhodia, tak ma vyhodia. Vy by ste zadarmo nadcasovali?

@anonym_autor nie a preto píšem ,prečo to riešiš ,keď to nedokazes zmeniť

anonym_bce932
Včera o 18:21

@anonym_autor hladaj inu robotu bez ohladu na kolegynu, na sefa a na mnozstvo telefonatov.
Ja sa cudujem ze sa este vobec niekomu dovolate, asi len tym.ktori su nuteni dvihat cudzie cisla a tym.co cakaju kurierov

hederamonstera
Včera o 18:26

Mne preco neodpovies?

autor
Včera o 18:28
@hederamonstera

Opytaj sa na to sefa, ze ci pozera priemer za hodinu ;)

@hederamonstera Prepac, ano opytam sa. Ked bude porovnavat cisla. Ale uz som si to v sebe spracovala. Budem pomaly hladat nieco ine

anonym_20004b
Včera o 18:37
@anonym_345c32

@anonym_20004b snad nepracuje zadara, ale je platena za nadcasy

@anonym_345c32 autorka jasné píše
Že sú platená za 8 hodín a nie viac.

anonym_30097f
Dnes o 07:47
@anonym_autor

@anonym_autor A to sa mozete zapnut a volat hocikedy? Podla mna by ju mal skor sfuknut, ze ona vola v nedohodnutom case. A isto vidno login time a aj casy hovorov. Robila som na oddeleni retencie, ale skor ako o 8:00 sme nemohli zacat volat..

bomba36
Dnes o 08:05

Obvolať znamená že jej tí ľudia o 7:30 aj zdvihli a aj im predala ten váš produkt?
Každopádne ak chce takto pokračovať, nechaj ju, keď ju to baví a nič lepšie na práci nemá 🤷 a keby dačo, šéfovi potom povedz že nestíha svoju robotu v pracovnom čase a musí doháňať po večeroch.