Mám podozrenie, že kolegyňa chodí do práce pod vplyvom drog. Ako to riešiť?
Dobry deň máme podozrenie že kolegyňa chodí do práce pod vplyvom drog
tak ju nahlaste, ti co maju na starosti bozp si uz poradia
@anonym_8154fd ale iba podľa príznakov aké má máme podozrenie
@1321987 aké príznaky ?
U nas sa aj fuka aj lize,a veru ze sa aj nalize pozitivne a to zistia aj ked si nieco sa cez vikend tak nalize.
U nas sa aj fuka aj lize,a veru ze sa aj nalize pozitivne a to zistia aj ked si nieco sa cez vikend tak nalize.
@anonym_26a410
@anonym_8442fa ako lize
@anonym_26a410
@anonym_8442fa ako lize
@1321987 normalne je to test na drogy,papierovy.
@1321987 ty máš naozaj 40 r?
@stellarstar prečo, ved ani ja som nevedela ze sa niečo ma lízať pri testoch na drogy, a to mam o dosť viac ako 40r.😄Nemám to odkiaľ vedieť.
@1321987 sú ľudia a nie je ich vôbec malo, ktorý užívajú antidepresíva a lieky na úzkosť, na spanie, alebo ťažšie na horšie depresie aj antipsychotika. A z týchto liekov dokáže byť človek pekne mimo. A aj to vidno, neprítomný, nechápavý, spomalený, bez energie, reagujúci neadekvátne, zombie stavy, ako zdrogovany. Pokiaľ to nie je tvoja starosť a neovplyvňuje ťa to v pracovnom výkone, tak sa do toho nestaraj. Nie je to tvoja starosť, aby to nedopadlo v tvoj neprospech. Veľmi ľahko sa môže stať.
@1321987 sú ľudia a nie je ich vôbec malo, ktorý užívajú antidepresíva a lieky na úzkosť, na spanie, alebo ťažšie na horšie depresie aj antipsychotika. A z týchto liekov dokáže byť človek pekne mimo. A aj to vidno, neprítomný, nechápavý, spomalený, bez energie, reagujúci neadekvátne, zombie stavy, ako zdrogovany. Pokiaľ to nie je tvoja starosť a neovplyvňuje ťa to v pracovnom výkone, tak sa do toho nestaraj. Nie je to tvoja starosť, aby to nedopadlo v tvoj neprospech. Veľmi ľahko sa môže stať.
@anonym_a87554 presne nato som myslela, či neberie nejaké llieky
Mas vela moznosti, ako sa k tomu postavit. Od ignoracie po udanie na HR. Ak je to kancelarska praca a nemusis ju robit za nu, mlcal by som, ak obsluhuje VZV, zeriav, lis a hrozi uraz jej alebo okoliu, tak okamzite hlasit. Nemusis spominat drogy, proste povies "posobi divne, je nesustredena, hrozi uraz".
@anonym_a87554 Ale prosim ta netrep. Vyskusala som niekolko druhov AD a fungovala som ako bezny clovek. Zombie stavy popisuje akurat tak Daniel Magyar a vsetci ti,ktori ich nikdy nebrali. A tiez poznam ludi,ktori ich beru a nikto nevyzera ako sfetovany.
U nas sa pracuje s detmi a kazdy,kto vyzera,co len trochu podozrivo,fuka. Cize nahlaste nadriadenemu.
@1321987 veď dajú skontrolovať moč/ krv
Mňa tak prišla líčiť sfetovana vizážistka, nechcite vedieť ako som vyzerala po jej naliceni 🙈
@anonym_a87554 Ale prosim ta netrep. Vyskusala som niekolko druhov AD a fungovala som ako bezny clovek. Zombie stavy popisuje akurat tak Daniel Magyar a vsetci ti,ktori ich nikdy nebrali. A tiez poznam ludi,ktori ich beru a nikto nevyzera ako sfetovany.
@anonym_d77d1a a ty si psychiater? Lebo to vyzerá tak, že poznáš účinky všetkých psychiatrických liekov na svete. Ale podľa vyjadrovania to skôr vyzerá že nemáš ani 9 ročnú základnú školu skončenú. To, ako si ty vyzerala po AD nikoho nezaujíma. Takto otázka neznela.
autorka, aké sú tie tvoje podozrenia?
@1321987 veď dajú skontrolovať moč/ krv
Mňa tak prišla líčiť sfetovana vizážistka, nechcite vedieť ako som vyzerala po jej naliceni 🙈
@anonym_ac1332 daj fotku na pobavenie 😅😅
Ty ju šatíš? Platíš jej hypotéku? Ako si dakto čo i len dovolí pomyslieť na ublíženie druhému…. To je vrchol drzosti, presne také osoby by som poslala na kreslo smrti😵💫 ani netušíš, čím môže prechádzať, aké lieky berie… aj pri liekoch jej môže vyjsť pozitívny test na drogy, ani si ich nemusela dobrovoľne dať. A zbytočne jej ublížiť…. Dúfam, že aspoň potom jej budeš platiť réžiu na život. Mala som problémy so zubami, brala som také lieky, že som nesmela soferovat. A ist s tým na PN by znamenalo vyhadzov z prace. To som si nemohla veru dovoliť. Tie lieky zostávali v tele aj 3tyzdne. Nastastie sa nikomu nič nestalo, ale ver tomu, že ak by sa našla taká trubka v okoli a spravila by mi problémy, musela by sa veľmi ďaleko odsťahovať…

tak ju nahlaste, ti co maju na starosti bozp si uz poradia