Náročná práca a šikana počas tehotenstva. Ako riešiť PN?
Ahojte, chcem sa spýtať či sa stretol niekto s niecim podobným ako ja.. som v 7tt tehotenstva. Mam za sebou MA v 13tt.. po potrate som nastúpila do prace ako čašníčka .. problem je v tom, že zazivam doslova šikanu na pracovisku zo strany nadriadenej. Nechýbajú vulgárne urážky ohováranie , neprehovorí namna ani pól slova, len ked mi chce vynadať. Robim si svoju prácu na 200% ale vždy si niečo nájde.. každé rano ktoré mam ist do prace mam take úzkosti že ma z toho picha pri srdci, nehovorím o tom že robim 12tky kde nemam ziadnu prestávku a nesmiem si ani na 5 min sadnúť. Bojim sa, že koli takémuto stresu ktorý zažívam dennodenné o babatko znova prídem. Myslite že by bola blbosť sa vypísať na PN? Viem , že mam ako tehotná právo na skrátene hodiny ale ja o to nestojím. Najradšej by som dala výpoveď a ostala doma až do pôrodu aj zadarmo..
No dobre, tak uz zase tolko nepen, chapem hormony.
Nedavaj vypoved, na co? Sefka uz vie, ze si tehotna? Ak je to mozne, daj sa na PN. Myslim, ze budes mat vychadzky povolene, pokial bude tehotenstvo prebiehat v poriadku.
Ja mam skusenosti s poslednymi 4 tyzdnami. Dobre mi to padlo, lebo moj sef zacal hysacit so skorsim ukoncenim isteho projektu (kvoli mojmu tehotenstvu a jeho neschopnostou najst za mna nahradu) a ja som v tom stadiu o nadcasy nemala zaujem.
Ale ja som mala aj konkretnu indikaciu predcasneho porodu.
Takze PN.
@anonym_490b4a jasne že to nevedia pochopiť, ja to ani nejdem riešiť😀podľa dvoch komentárov usúdila ako sa ja správam v robote a že som si vymyslela
Šikanu 😀keby to je niekto kto mi za to aspoň trosku stojí tak sem priložím spisy právnika plus výhražne správy aby skúsila zhodnotiť či ma “šikanuje dostatočne”😀 a ešte napíše že drzana drzá, neviem si predstaviť co by mne muselo byt aby som sa bezdôvodne pustila do nejakej zeny čo sa slušne pýta na skúsenosti .. ale toto sú presne tie typy ktoré sú totalne nezaujímavé pre cele okolie v ich živote tak čakajú na každú príležitosť na internete aby si mohli vybiť svoje komplexy
@anonym_autor vieš co, asi ta teda nesikanuje dosť, kedze stále si tam.
@anonym_0a6ede zato ty si určite šikanovana životom celý život , ked si potrebuješ komplexy riešiť na modrom konikovi😀
@anonym_0a6ede ukoncujem túto debatu, mam dôležitejšie veci na robote ako toto. Dobrým ľudom Dakujem za rady a vám mile frustrované zienky Radim len to, aby ste sa viac doma venovali deťom namiesto toho že chodíte urážať cudzie osoby na internet, aby z nich nevyrástli tak zlí ľudia ako ste vy.
@anonym_0a6ede zato ty si určite šikanovana životom celý život , ked si potrebuješ komplexy riešiť na modrom konikovi😀
@anonym_autor komplexy si tu riešiš akurát ty moja zlata. Lebo veci nejdu podľa tvojho želania. Ešte raz sa ta pýtam, keď ta teda tak sikanuju, co tam ešte robíš?

@bozenka67 byt administrátorom, tak už tu nie autorka. Z toho, ako sa tu predviedla si vieme vydedukovat, ako sa asi sprava aj v praci, ze? Jedna drzana drza, ktorej sa nechce robiť a hlada si cestičky. Tak si vymyslela sikanu. Lebo keby nie, už dávno je v inaj praci. Čašníčku dokáže robiť kazde teliatko, nič mimoriadne náročné.
@anonym_0a6ede a ty si presny príklad toho, ktory budem svojmu dieťaťu denno denne ukazovať ako sa nemá v tomto svete spravat ❤️