Nespravodlivosť v práci. Ako sa zachovať voči šéfovi?
Ahojte! sef v praci sa ku kolegovi sprava milo, aj ked vecne nieco pokazi, nikdy mu nic nepovie. Ku mne je stale odmerany a krici po mne, zakazal mi dokonca chodit do haly kde je ten moj kolega, aj rozpravat s nim. Ked nieje sef v praci vkuse mi vola a kontroluje ci nebol kolega pri mne a ked bol do pismena chce pocut co mi povedal. Ja som z tejto celej situacie frustrovana. S nim sa stale smeje, ked je pri mne vkuse po mne len krici. Minule po mne hodil faktury.Ako by ste sa citili vy??Dali by ste vypoved?
Ked kolegu vyrusujes pri praci necuduj sa, ze ti to zakazal. Ty sa mas venovat praci na svojom pracovisku, s kolegom sa mozes vykecavat po pracovnej dobe.
Ked po tebe sef bude kricat, tak sa mozes ohradit, ale ak bude len odmerany je to v poriadku.
citila by som sa tak, ze toto je dalsi troll prispevok. Uroven pisania - ziak druheho stupna ZS alebo SS. Nerealne udalosti, pochybujem, ze DOSPELA ZENA by si nechala po sebe hodit faktury od sefa a este by sa pytala tu, co robit 🙄
co se skadliva... mozno na teba a kolegu ziarli 😀 ... kazdopadne ak mas moznost inej prace a nevadi ti odist isla by som priamo za sefom a na rovinu sa spytala co ma proti tebe ...
Nemohol sa na teba kolega stazovat ze ho obrazujes ?
Plus mne dávali robotu navyše, neplatili nadčasy… nestazovala som sa na viac prace a prestala som robit nadčasy. Čakali, že budem pizdať, sťažovať sa, že dám výpoveď…. Ale takú radosť som im nespravila🤣 tak zrušili moje miesto (na nejakú dobu) a potom ho obnovili a prijali niekoho iného. 🤷♀️ na konci sa to už tak motalo, že samy seba zamotali do svojich lži. Ja som bola vždy s úsmevom a hlavou hore. Všetci kolegovia to videli, vnímali, poza chrbát vedeniu a o vedení šepkali. Videli tie rozdieli, ktoré vedenie robilo medzi mnou a jednou kolegyňou…. Nenechaj sa zatlačiť do kúta.
@loveinteriers Raz by namna kričal šéf..a nedajbože by domna hodil faktúry taaaak by spadla klec🤭..také rošošo by firma zažila ako nikdy ešte...ja neviem,keď sa neozveš bude si dovolovať ďalej...veď ukáž mu hranice,niesi jeho PSÍK ale jeho zamestnanec
Asi su do seba....oni dvaja🙂alebo hlavne šéf...🫣
@loveinteriers Mne toto pripada ako sikanovanie. Pozri pomocou AI co na to hovori zakonnik prace a konaj. Prajem vela stastia
Neni su tepli???a sef sa boji,ze to kolega prezradi.Preto to vypocuvanie
Sa to sefa opytaj,a hned bude mili aj na teba,uvidis.

@loveinteriers To je nejaká divná firma, kde to pracuješ? 😀