icon

Nespravodlivosť v práci. Ako sa zachovať voči šéfovi?

loveinteriers
Včera o 18:18

Ahojte! sef v praci sa ku kolegovi sprava milo, aj ked vecne nieco pokazi, nikdy mu nic nepovie. Ku mne je stale odmerany a krici po mne, zakazal mi dokonca chodit do haly kde je ten moj kolega, aj rozpravat s nim. Ked nieje sef v praci vkuse mi vola a kontroluje ci nebol kolega pri mne a ked bol do pismena chce pocut co mi povedal. Ja som z tejto celej situacie frustrovana. S nim sa stale smeje, ked je pri mne vkuse po mne len krici. Minule po mne hodil faktury.Ako by ste sa citili vy??Dali by ste vypoved?

anonym_f46432
Včera o 18:25

@loveinteriers To je nejaká divná firma, kde to pracuješ? 😀

crazy_cat_lady
Včera o 18:26

A co ta drzi na takom mieste? Uz davno by som bola prec

martinmmartin
Včera o 18:28

Toto by chcelo pocut pribeh ako ho vidi druha strana....

anonym_c8c53e
Včera o 18:30

Ked kolegu vyrusujes pri praci necuduj sa, ze ti to zakazal. Ty sa mas venovat praci na svojom pracovisku, s kolegom sa mozes vykecavat po pracovnej dobe.
Ked po tebe sef bude kricat, tak sa mozes ohradit, ale ak bude len odmerany je to v poriadku.

anonym_146ec0
Včera o 18:45

citila by som sa tak, ze toto je dalsi troll prispevok. Uroven pisania - ziak druheho stupna ZS alebo SS. Nerealne udalosti, pochybujem, ze DOSPELA ZENA by si nechala po sebe hodit faktury od sefa a este by sa pytala tu, co robit 🙄

anonym_8cb219
Včera o 18:51

co se skadliva... mozno na teba a kolegu ziarli 😀 ... kazdopadne ak mas moznost inej prace a nevadi ti odist isla by som priamo za sefom a na rovinu sa spytala co ma proti tebe ...

anonym_db8d74
Včera o 18:54

Nemohol sa na teba kolega stazovat ze ho obrazujes ?

anonym_47d162
Včera o 19:12

Plus mne dávali robotu navyše, neplatili nadčasy… nestazovala som sa na viac prace a prestala som robit nadčasy. Čakali, že budem pizdať, sťažovať sa, že dám výpoveď…. Ale takú radosť som im nespravila🤣 tak zrušili moje miesto (na nejakú dobu) a potom ho obnovili a prijali niekoho iného. 🤷‍♀️ na konci sa to už tak motalo, že samy seba zamotali do svojich lži. Ja som bola vždy s úsmevom a hlavou hore. Všetci kolegovia to videli, vnímali, poza chrbát vedeniu a o vedení šepkali. Videli tie rozdieli, ktoré vedenie robilo medzi mnou a jednou kolegyňou…. Nenechaj sa zatlačiť do kúta.

anonym_96892d
Včera o 19:47

@loveinteriers Raz by namna kričal šéf..a nedajbože by domna hodil faktúry taaaak by spadla klec🤭..také rošošo by firma zažila ako nikdy ešte...ja neviem,keď sa neozveš bude si dovolovať ďalej...veď ukáž mu hranice,niesi jeho PSÍK ale jeho zamestnanec

anonym_3ea9f6
Včera o 20:28

Asi su do seba....oni dvaja🙂alebo hlavne šéf...🫣

anonym_ca71f0
Včera o 20:35

@loveinteriers Mne toto pripada ako sikanovanie. Pozri pomocou AI co na to hovori zakonnik prace a konaj. Prajem vela stastia

anonym_01a285
Včera o 20:35

Neni su tepli???a sef sa boji,ze to kolega prezradi.Preto to vypocuvanie

anonym_01a285
Včera o 20:38

Sa to sefa opytaj,a hned bude mili aj na teba,uvidis.

rozculena
Včera o 21:51

@loveinteriers máš v popise práce chodiť do haly a rozprávať sa s kolegom?