icon

Páči sa mi 49-ročný chlap zo zahraničia

Včera o 18:35

Preco je to tak ? Vzdy ked je niekto pekny , vie ako so ženami , je kurevnik? 🤔 Presne ako v tom filme SEX/LIFE pri chalanovi ktory nie je ako model ,chce rodinu neni taly dobry v sexe je normálny neni kurevnik . A preco ti co vedia ako ma vzrusit ako ma nastartovat ze by som dala vsetko aby som bola ich su kurevnici?!! Tam kde je velka chemia , vzdy su bud v otvorenom vztahu alebo v kombinaciach alebo su zenaty a podvadzaju kde stihnu?

autor
Včera o 19:22
@anonym_1a7e34

Poznám takýchto dosť, chcú mladé dievčatá, ktoré sú naivné a aj ich dostanú.
Odvezú ich na dobrom aute, kúpia im tenisky a týždeň-dva sa s nimi pobavia až pokiaľ dievča nechce niečo ďalšie a vtedy je koniec rozprávky.
Tak keď ti treba tenisky, viem kde dostaneš😆

@anonym_1a7e34 presneee toto ze pojdeme shoppingovat, kupim ti hocico, ja hovorim milujem sex ale viazem sa rychlo a on nebudeme sa viazat do kedy nevidime co a ako .. Len uzijeme si 🤔 Ako super co je aspin uprimny a neklame ale aj tak

anonym_1a7e34
Včera o 19:26
@anonym_autor

@anonym_1a7e34 presneee toto ze pojdeme shoppingovat, kupim ti hocico, ja hovorim milujem sex ale viazem sa rychlo a on nebudeme sa viazat do kedy nevidime co a ako .. Len uzijeme si 🤔 Ako super co je aspin uprimny a neklame ale aj tak

@anonym_autor áno, využije to, že ti imponuje, ale nie si sama, prečo by mal zostať pri jednej, keď ďalšich 10 čaká..

autor
Včera o 19:26
@anonym_1a7e34

Poznám takýchto dosť, chcú mladé dievčatá, ktoré sú naivné a aj ich dostanú.
Odvezú ich na dobrom aute, kúpia im tenisky a týždeň-dva sa s nimi pobavia až pokiaľ dievča nechce niečo ďalšie a vtedy je koniec rozprávky.
Tak keď ti treba tenisky, viem kde dostaneš😆

@anonym_1a7e34 co je najhorsie na tom je ze povedal mi kupil si okuliare na zrak ktore maju uv a ja som oblecena volame cez videohovor on uplne holy v sprche . A ze no tieto okuliare vidia ake mas spodne pradlo ja no ake ? hore nemas nic len tricko a dole mas ju trochu ochlpenu ale nie moc vsetko vie .. Preco to tito chlapi vedia pici tam

autor
Včera o 19:27
@anonym_1a7e34

@anonym_autor áno, využije to, že ti imponuje, ale nie si sama, prečo by mal zostať pri jednej, keď ďalšich 10 čaká..

@anonym_1a7e34 ale hovorim kazdy ktory je pekny sarmatny snedy vie ako na to meni zeny na sex ako ponozky .. A ti co su na rodinu beni su ani v posteli tak dobry

enmery
Včera o 19:28
@anonym_autor

@anonym_1a7e34 co je najhorsie na tom je ze povedal mi kupil si okuliare na zrak ktore maju uv a ja som oblecena volame cez videohovor on uplne holy v sprche . A ze no tieto okuliare vidia ake mas spodne pradlo ja no ake ? hore nemas nic len tricko a dole mas ju trochu ochlpenu ale nie moc vsetko vie .. Preco to tito chlapi vedia pici tam

@anonym_autor To nemyslíš vážne autorka toto, čo si práve vypotila. V akom gete si vyrastala preboha.

anonym_1a7e34
Včera o 19:35
@anonym_autor

@anonym_autor vie, lebo sa sútredí na rovnaké typy..také čo sa najskor chytia..
Je to prešpekulovaný, pre*rkaný starý chren čo si potrebuje dokázať že ešte na to má.

rozculena
Včera o 19:39
@anonym_64831d

To si sa s nim ani nevidela, ale uz ta stihol vzrusit a aj podviest?

@anonym_64831d on ju podviedol a pri tom sa vzrušila

anonym_1a7e34
Včera o 19:41
@anonym_autor

@anonym_1a7e34 ale hovorim kazdy ktory je pekny sarmatny snedy vie ako na to meni zeny na sex ako ponozky .. A ti co su na rodinu beni su ani v posteli tak dobry

@anonym_autor áno, pokiaľ im stále niekto na to sadne, prečo by to nevyužíl?!
Pre neho je to športová aktivita dostať sa ti do nohavičiek, nič iné, urobí si zárez, potlapká sa po pleci a ide ďalej

rozculena
Včera o 19:42

@anonym_autor počuj,a s tým hercom vo voľnom vzťahu si to už doriešila?

enmery
Včera o 19:50

Autorka, už pochop, že problém nie v tom, že tí muži sa kurvia...problém je niekde úplne inde a chodíš s ním na záchod každý deň.

pralinka25
Včera o 19:53

no ty vole. ja zas tak casto rec nestracam ale akosi neviem najst slova 😀

anonym_72027e
Včera o 19:58

@anonym_autor To bude nejaký moslim, však?

crazy_cat_lady
Včera o 20:01

Ten srb je uz out?

anonym_f03b1d
Včera o 20:25

Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá... asi tak.

didush27
Včera o 20:41

@anonym_autor dobrý pokus.. troll jak vyšitý

anonym_6576f4
Včera o 20:49

@anonym_autor ja len tak, že ak ťa tento typ mužov priťahuje, zbehni do DE na kebab je ich tam milión...

rozculena
Včera o 20:49

@anonym_autor na svete je toľko pekných mladých chlapov a ty si musíš vybrať hentakého starého chrena😨

autor
Včera o 20:50
@anonym_6576f4

@anonym_autor ja len tak, že ak ťa tento typ mužov priťahuje, zbehni do DE na kebab je ich tam milión...

@anonym_6576f4 vsetci su to srbi neni su to moslimovia🙄😆

rozculena
Včera o 20:54
@anonym_autor

@anonym_autor čo to má spoločné?To ako keby si povedala,že všetci sú Slováci,nie sú to evanjelici

veve229
Včera o 21:00
@anonym_autor

@anonym_autor teba to este nepreslo? Omg. Dievca! Spamataj sa

autor
Včera o 21:01
@rozculena

@anonym_autor čo to má spoločné?To ako keby si povedala,že všetci sú Slováci,nie sú to evanjelici

@rozculena lebo pisete ako keby to boli turci🤣

rozculena
Včera o 21:07
@anonym_autor

@rozculena lebo pisete ako keby to boli turci🤣

@anonym_autor Ja píšem,že si si vybrala starého chrena.Tebe sa už zrak zatemnil...

autor
Včera o 21:16
@rozculena

@anonym_autor Ja píšem,že si si vybrala starého chrena.Tebe sa už zrak zatemnil...

@rozculena a neni pekny ? Mna tak vzrusuje🙄

autor
Včera o 21:18
@rozculena

@rozculena preco sh vsetko taky pekny chlapi co ma vzrusuju kurevnici a ti co sa mi nepacia nevzrusuju ma su za rodinu

autor
Včera o 21:19
@rozculena

@rozculena este mu pisem to ze presne ako v tom seriali sex /life a on ze ano ano

haley7897
Včera o 21:19
@enmery

🍿

@enmery môžem? 🫳🏼🍿

autor
Včera o 21:20
@haley7897

@enmery môžem? 🫳🏼🍿

@haley7897 hej🤣

autor
Včera o 21:24
@rozculena

@anonym_autor počuj,a s tým hercom vo voľnom vzťahu si to už doriešila?

@rozculena ano neni sme uz v kontakte aj ma to preslo , ked som videla kolko bab si pridava zhnusil sa mi .. On nebol pd zaciatku uprimny a manipuloval aby dostal to co chce tento je aspon uprimny ale aj tak .

haley7897
Včera o 21:33

Čiže tvoj typ je emocionálne nedostupný kurevník bez hornej pery s accentom ... nice 🤌🏼

danica2711
Včera o 21:36

omg... komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí...