icon

Páči sa mi 49-ročný chlap zo zahraničia

26. feb 2026

Preco je to tak ? Vzdy ked je niekto pekny , vie ako so ženami , je kurevnik? 🤔 Presne ako v tom filme SEX/LIFE pri chalanovi ktory nie je ako model ,chce rodinu neni taly dobry v sexe je normálny neni kurevnik . A preco ti co vedia ako ma vzrusit ako ma nastartovat ze by som dala vsetko aby som bola ich su kurevnici?!! Tam kde je velka chemia , vzdy su bud v otvorenom vztahu alebo v kombinaciach alebo su zenaty a podvadzaju kde stihnu?

Strana
z4
anonym_458ebe
28. feb 2026

@anonym_autor to je nejaký moslim Turek, Srb nemôžeš byť tak hlúpa, že si vôbec píšeš s niekým takym

modra_kolobezka
28. feb 2026

26 rocna baba musi byt schopca najst si chlapca aj realne vo svojom okoli. Ten treba mat realne naroky. Krasa nie je vsetko. Starsi sebavedomi kurevnici s tebou nikdy rodinu nezalozia

autor
28. feb 2026
@anonym_458ebe

@anonym_autor to je nejaký moslim Turek, Srb nemôžeš byť tak hlúpa, že si vôbec píšeš s niekým takym

@anonym_458ebe je to srb , ten druhy co som snim pridavala fotky tak snim som spala , bol ok aj celu noc ma obimal ale tiez to bolo len o sexe 🙄

minenkaa
1. mar 2026

A že modrý konik je mŕtvy
Veď v takýchto témach tak žije
MK dakujem za takéto témy ,veď to už ani komédie nemusím pozerať
Len čo🍿🍿 zožerie človek

enmery
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_458ebe je to srb , ten druhy co som snim pridavala fotky tak snim som spala , bol ok aj celu noc ma obimal ale tiez to bolo len o sexe 🙄

@anonym_autor Na toto som počula raz pekné prirovnanie. Predstav si niečo ako McDonald, kde predávajú hamburger za 1 euro. Každý v rade tam príde len kvôli cene, nie preto, že burger je špeciálny a je ochotný zaplatiť 7 eur za ten istý burger. Prestaň byť burger za 1 euro. Deje sa ti to, lebo aj vďaka poruche vidíš chlapov inak, máš traumy z detstva. Keď si toto poriešiš, tí správni ľudia sa v tvojom živote ukážu.

anonym_52e06e
1. mar 2026

Prosim Ta, v zlych vodach lovis. Navstiv najblizsieho psychiatra, kym si este ziva a zdava

Strana
z4