Požičať peniaze kolegyni v práci?
Nie je to veľká suma, ale ide tu o princíp. Požičiam raz a potom bude pýtať znova... Situáciu sťažuje aj to, že som začala v tejto práci len minulý víkend a ona má na starosti zaučiť ma. Keď jej nevyhoviem, tak sa náš vzťah zhorší a neviem, ako budeme takto fungovať.
Má pritom priateľa a dospelé deti, prečo pýta odo mňa, keď ma ledva pozná? A ešte má nájomný byt, takže platí oveľa nižší nájom ako ja.
Je to len víkendová brigáda. Cez týzden pracujem v kancelárii, ale ano, toto je skor manualna praca.
Je to dolezite?
@anonym_autor prosím ta, nestresuj, povedz, že nemáš nazvyš a basta… je to drzosť, pýtať od teba peniaze, keď sa poznáte týždeň aj s cestou… keď sa pokazia vzťahy, tak to určite nebude tvojou vinou…
Je to len víkendová brigáda. Cez týzden pracujem v kancelárii, ale ano, toto je skor manualna praca.
Je to dolezite?
@anonym_autor Áno je, lebo v kvalifikovanom zamestnaní nepracujú takéto trosky čo si bez hanby pýtajú požičať peniaze od hocikoho.
Nauc sa hovorit nie, to velmi pomoze v celom zivote. Nemusis ani vysvetlovat dovody.
Je to dolezite?
@anonym_autor však jej normálne povedz, že tiež potrebuješ peniaze, veď asi preto máš brigádu popri práci, nie?
@anonym_autor Áno je, lebo v kvalifikovanom zamestnaní nepracujú takéto trosky čo si bez hanby pýtajú požičať peniaze od hocikoho.
@anonym_833e58 Tak odo mna kolega ajtak pytal 1000 na stavebny material, ked staval dom a potreboval to hned vyplatit, nejaka vyhodna ponuka. Z dalsej vyplaty vratil.
No, len ona ma ma zaucit na pokladni. A hrozi, ze sefovi da na mna zlu spatnu vazbu. Ale vydierat sa nenecham,
No, len ona ma ma zaucit na pokladni. A hrozi, ze sefovi da na mna zlu spatnu vazbu. Ale vydierat sa nenecham,
@anonym_autor Bože moj, trasieš sa tu o smiešnu robotu na nejakej víkendovej brigáde. Pošli ju niekam a vybavené.
@anonym_autor Bože moj, trasieš sa tu o smiešnu robotu na nejakej víkendovej brigáde. Pošli ju niekam a vybavené.
@anonym_833e58 Tiez pravda
@anonym_833e58 Tiez pravda
Vsak chod za sefom a povedz mu ze od teba dranká penoaze 😃 take jednoduche
@anonym_autor
Ved normalne povies ze nemas a zijes z mesiaca na mesiac, preto mas este aj druhu pracu, a hotovo....
Vsak chod za sefom a povedz mu ze od teba dranká penoaze 😃 take jednoduche
@anonym_autor
@anonym_ef05de Ok. Bude to bonzovanie, ale tak to spravim.
Napísala som, že nemôžem. Už mi odpísala, že zohnala od niekoho iného. 😒
@anonym_autor však jej normálne povedz, že tiež potrebuješ peniaze, veď asi preto máš brigádu popri práci, nie?
@anonym_caef2c Presne tak :(
Nauc sa co najskor hovorit nie, slusne a razne. Povedat to bude stat vela sily, ale ulavi sa Ti a nebudu Ta ludia. Proste jej povies, ze jej nemozes pozicat, lebo nemas peniaze. A hotovo. Nie si banka.
@anonym_autor pretože má už požičané všade a nikde nevracia 👉👉👉 a nevráti ani tebe... vyhovoriť sa napr. na chorých rodičov , že tam dávaš peniaze
Vy by ste to na mojom mieste povedali šéfovi? Lebo si myslím, že sa po tomto urazí a nehcem na to doplatiť ja. Lebo potrebujem príjem z tej brigády. Trvalo mi aj dost dlho, kým som si niečo našla len na víkend.
Vy by ste to na mojom mieste povedali šéfovi? Lebo si myslím, že sa po tomto urazí a nehcem na to doplatiť ja. Lebo potrebujem príjem z tej brigády. Trvalo mi aj dost dlho, kým som si niečo našla len na víkend.
@anonym_autor sefovi by som nehovorila nic. Jej by som dorazne povedala, ze jej nemozes pozicat, lebo nemas peniaze na rozdavanie. Mas druhu pracu.
by som nahodila prekvapený ksicht...
Ak požičiaš môže sa stať že ich viac neuvidíš.
Samozrejme že medzi rečou by som šéfovi povedala že pani dranká odomňa peniaze. To keby na teba nakecala aká si neschopná.
@anonym_autor normalne jej povedz, ze peniaze nepoziciavas. Bodka. Ja som tak povedala susede, nemala potom uz odvahu pytat sa preco.
by som nahodila prekvapený ksicht...
Ak požičiaš môže sa stať že ich viac neuvidíš.
Samozrejme že medzi rečou by som šéfovi povedala že pani dranká odomňa peniaze. To keby na teba nakecala aká si neschopná.
@anonym_a23b85 Presne na to som myslela
"Obdivujem" ľudí, ktorí si takto bez hanby dokážu vypýtať peniaze od hocikoho.
Je to dolezite?
@anonym_autor tak jej vysvetli, ze kebyze mas peniaze nazvys, tak nemusis brigadovat...
Pravdepodobne pýta peniaze od teba, lebo ju ešte nepoznáš, keby si ju poznala lepšie asi by si jej nepožičala.
Tomuto sa hovori drzost najhrubsieho zrna.Normalne jek povedz,ze nemas a hotovo.Viac sa s nou o tom nebav.
Je tam toho viac. O kolegovi povedala minule, ze mu "j...e", mna nazvala "cicka". Majitel by to mal vediet, lebo neviem, co mozem od nej dalej cakat.
@anonym_autor Nie, po tom, consom kolegyninpozicala 5€ a dllhonich vymahala a po zisteni, ze si napoziciavala aj od inych a nevratila, radsej nie.. este keby slo o kamosku, ale naozaj kamosku, tak mozno skor. Ale aj to moze byt risk.
@anonym_autor “nemám toľko”, alebo “peniaze nepoziciavam”. Úplne s kožou na tvári….nikto nemá právo sa hnevať, ohovoril ta. Aj keby, aspoň vidíš charakter….
Mozes (na buduce) povedat, ze si uz takto pozicala a nemas dobre skusenosti. Ze uz si sa popalila a nevratili ti ludia. Plus sama mas druhu pracu, lebo potrebujes peniaze.

@anonym_autor To v akej robote robíš preboha? Niekde vo fabrike? 😀