Požičať peniaze kolegyni v práci?
Nie je to veľká suma, ale ide tu o princíp. Požičiam raz a potom bude pýtať znova... Situáciu sťažuje aj to, že som začala v tejto práci len minulý víkend a ona má na starosti zaučiť ma. Keď jej nevyhoviem, tak sa náš vzťah zhorší a neviem, ako budeme takto fungovať.
Má pritom priateľa a dospelé deti, prečo pýta odo mňa, keď ma ledva pozná? A ešte má nájomný byt, takže platí oveľa nižší nájom ako ja.
@anonym_autor nepoznáš ju. Ani ona teba. Stručne jasne... prepáč, nemám, skús od niekoho iného.
Vy by ste to na mojom mieste povedali šéfovi? Lebo si myslím, že sa po tomto urazí a nehcem na to doplatiť ja. Lebo potrebujem príjem z tej brigády. Trvalo mi aj dost dlho, kým som si niečo našla len na víkend.
@anonym_autor sefovi by som nehovorila nic, nema to suvis s pracou ako takou a ziaden sef nema rad ked musi tiesit veci ako v skolke... jej by som povedala, ze ak by som mala peniaze na rozdavanie a poziciavanie nepotrebujem brigadu..
Nepozicala by som. A povedz jej to razne "nie". Nevykrucaj sa zbytocnymi vyhovorkami, alebo sklopenym zrakom, lebo od teba bude stale pytat dokym ta nezlomi. Mam osobnu skusenost, nevrati ti to naspat..

Je tam toho viac. O kolegovi povedala minule, ze mu "j...e", mna nazvala "cicka". Majitel by to mal vediet, lebo neviem, co mozem od nej dalej cakat.
@anonym_autor tu nie je problém ani tak peniaze ako správanie kolegyne. Určite by som nepozicala a povedala jej aby ťa oslovovala inak. Ako ti už písali nauč sa povedať nie bez vysvetlenia peniaze nepooziciavaj asi to na teba skúša lebo ju ešte nepoznáš. A nenechaj sa oslovovat prezyvkami. Do práce sa to nehodi. Ona robí to čo si môže dovoliť.