icon

Požičať peniaze kolegyni v práci?

2. júl 2026

Nie je to veľká suma, ale ide tu o princíp. Požičiam raz a potom bude pýtať znova... Situáciu sťažuje aj to, že som začala v tejto práci len minulý víkend a ona má na starosti zaučiť ma. Keď jej nevyhoviem, tak sa náš vzťah zhorší a neviem, ako budeme takto fungovať.
Má pritom priateľa a dospelé deti, prečo pýta odo mňa, keď ma ledva pozná? A ešte má nájomný byt, takže platí oveľa nižší nájom ako ja.

Strana
z2
anonym_3fbd5d
Včera o 04:04
@anonym_autor

Je tam toho viac. O kolegovi povedala minule, ze mu "j...e", mna nazvala "cicka". Majitel by to mal vediet, lebo neviem, co mozem od nej dalej cakat.

@anonym_autor tu nie je problém ani tak peniaze ako správanie kolegyne. Určite by som nepozicala a povedala jej aby ťa oslovovala inak. Ako ti už písali nauč sa povedať nie bez vysvetlenia peniaze nepooziciavaj asi to na teba skúša lebo ju ešte nepoznáš. A nenechaj sa oslovovat prezyvkami. Do práce sa to nehodi. Ona robí to čo si môže dovoliť.

kavasmliekom
Včera o 04:08

@anonym_autor nepoznáš ju. Ani ona teba. Stručne jasne... prepáč, nemám, skús od niekoho iného.

mirola
Včera o 05:19
@anonym_autor

Vy by ste to na mojom mieste povedali šéfovi? Lebo si myslím, že sa po tomto urazí a nehcem na to doplatiť ja. Lebo potrebujem príjem z tej brigády. Trvalo mi aj dost dlho, kým som si niečo našla len na víkend.

@anonym_autor sefovi by som nehovorila nic, nema to suvis s pracou ako takou a ziaden sef nema rad ked musi tiesit veci ako v skolke... jej by som povedala, ze ak by som mala peniaze na rozdavanie a poziciavanie nepotrebujem brigadu..

ivanakal
Včera o 09:26

Nepozicala by som. A povedz jej to razne "nie". Nevykrucaj sa zbytocnymi vyhovorkami, alebo sklopenym zrakom, lebo od teba bude stale pytat dokym ta nezlomi. Mam osobnu skusenost, nevrati ti to naspat..

Strana
z2