Tiež máte v práci jednoduchšieho kolegu?
Ja len tak zo zaujímavosti, možno trochu pookrejem keď zistím, že v tom nie som sama. V práci mám kolegyňu,s ktorou som zavretá v jednej miestnosti celý deň. Max na obed idem bez nej. Samo o sebe by mi to až tak nevadilo, lenže ona je strašne jednoduchý človek. Mňa z nej ide poraziť. Stále si píska alebo spieva, neustále vyhrikuje náhodné slová alebo sa smeje len tak. Proste stojí a niečo robí a zrazu zhučí na celú miestnosť "evribaaaadyyyy" . Rozpráva alebo narečím alebo ako malé decko ,plus v každej vete minimálne dva vulgarizm .Taký príklad čo mi utkvel v pamäti- sadla si na stoličku,vyzula si topánku a čuchla si k vlastnej nohe a povedala "fujky fujky ,nožičke smraďoške musíme vás umyť " 😀 ja občas neviem či som v práci alebo niekde v ústave. Dosť ma to vyčerpáva. Občas mám chuť sa jej spýtať či je normálna . Povedzte mi prosím, že ešte niekde je takýto divný kolega. Šéfka tá povie, že je ok , že sme si nesadli, máme proste iné povahy , ale toto nie je len o tom, že sme si nesadli. Je to fakt otravné.
@anonym_autor torettov syndróm
Áno mali sme takých. Ale pokial vykonavali svoju prácu museli sme len šúchať nožičkami. Lezie to na nervy. Ja som to mohla riešiť slúchatkami.
@anonym_1ea055 mne ani sluchatka nepomohli. Myslela som si, ze jej snad dojde, ze potrebujem klud a sustredit sa, nie pocuvat ochkanie, ufkanie, staznosti, vrzganie dookola to iste o dietati, hlupe vtipy, staznosti na rodinu a vsetkych, co jej chcu zle... a pomohlo? Nie. Normalne mi vopchala ksicht pred tvar, alebo ma tukala po pleci, kym som nedala sluchatka dole, ze co zas chce. No tak mi potrebovala oznamit, ze mi polozila na stol papier (co som samozrejme videla)😂😂😂 takym ludom proste nedojde. A ked poprosis na rovinu, urazi sa a zialbohu vydrzi urazena len par minut a ide dalej ako pila😵💫😆

Ja by som tu vsetkym doporucila zazit open space office.
Prides do roboty a ani nemas istotu ci dostanes vlastny stol. Nehovoriac o tom kto sedi pri tebe, alebo oproti.
Rozmaznane slovenske "pracovnice".
@anonym_f562eb keď sa ti nepáči open space, prečo tam pracuješ ?