Tiež máte v práci jednoduchšieho kolegu?
Ja len tak zo zaujímavosti, možno trochu pookrejem keď zistím, že v tom nie som sama. V práci mám kolegyňu,s ktorou som zavretá v jednej miestnosti celý deň. Max na obed idem bez nej. Samo o sebe by mi to až tak nevadilo, lenže ona je strašne jednoduchý človek. Mňa z nej ide poraziť. Stále si píska alebo spieva, neustále vyhrikuje náhodné slová alebo sa smeje len tak. Proste stojí a niečo robí a zrazu zhučí na celú miestnosť "evribaaaadyyyy" . Rozpráva alebo narečím alebo ako malé decko ,plus v každej vete minimálne dva vulgarizm .Taký príklad čo mi utkvel v pamäti- sadla si na stoličku,vyzula si topánku a čuchla si k vlastnej nohe a povedala "fujky fujky ,nožičke smraďoške musíme vás umyť " 😀 ja občas neviem či som v práci alebo niekde v ústave. Dosť ma to vyčerpáva. Občas mám chuť sa jej spýtať či je normálna . Povedzte mi prosím, že ešte niekde je takýto divný kolega. Šéfka tá povie, že je ok , že sme si nesadli, máme proste iné povahy , ale toto nie je len o tom, že sme si nesadli. Je to fakt otravné.

Ja by som tu vsetkym doporucila zazit open space office.
Prides do roboty a ani nemas istotu ci dostanes vlastny stol. Nehovoriac o tom kto sedi pri tebe, alebo oproti.
Rozmaznane slovenske "pracovnice".
@anonym_f562eb keď sa ti nepáči open space, prečo tam pracuješ ?