icon

11 rokov rozdiel medzi partnermi

20. sep 2025

baby aky mate vekový rozdiel vo vztahu ? je 11 rokov medzi partnermi vela ? samozrejme v 15 a 26 ano 🤣 ale mame 27 a 38, zatial randime a rozumieme si, len rozmyslam do buducna ci to nebude neskor velmi citit

Strana
z2
miselka257
20. sep 2025

podľa mňa taký vekový rozdiel nevadí, videla som aj väčší a v pohode si rozumeli 😀

muchotrafka298
20. sep 2025

Kazdemu vyhovuje nieco ine, ked si rozumiete, neries to, co kto na to hovori a co je vhodne/nevhodne. Ale ano, moze to byt za 10-15 rokov citit. Lebo vek proste neoklames, aj ked som tu citala prispevky, ze ako su 60-tnici vitalni,uzasni, ako su vo forme a strcia do vacku aj ovela mladsich. Len kolko je takych?

minenkaa
20. sep 2025

@anonym_autor teraz nie ale potom keď ty budes mať päťdesiat on sesdesiatjedna to už bude poznať ,ale ti neznamena,že vám nebude dobre
Mám kolegyňu bývalú a ta ma muza 15 rokov staršieho a vidno to na ňom fest ,ale sú spolu veľmi šťastní

anonym_9c9574
20. sep 2025

Ex bol o 11 starší ale nevyzeral na svoj vek, pravidelne športoval. Mal 36. Je rozdiel, či muž pri takom vekovom rozdiely vyzerá mladšie/na svoj vek alebo staršie. Poznám pár 30tnikov, ktorí vyzerali staršie ako on. Neviem si predtaviť, žeby vyzeral staršie to by som si pripadala asi ako jeho dcéra a nie žena. Ale každému vyhovuje niečo iné.

tim23
20. sep 2025

@anonym_autor svokrovci tak majú. On 75, ona 65. V pohode si rozumejú aj keď niekedy sa vadia ale to je skôr kvôli povahe

anonym_854f5e
Autor odpoveď zmazal
marsmykkok
20. sep 2025

Je to ťažké predpovedať dopredu, na turistike som videla napríklad 50 ročnú ženu a pána 68 ročného kde ona nestačila jemu a ani jeho energii celkovo... Ale zase väčšina ľudí od 50 do 60 spohodlnenie a ich životná náplň je byť na internete, pozerať tv a spať. Ak si aktívnejšia môže ti to prekážať.

felycity
20. sep 2025

Dolezite je, aby si to mala ty v sebe vysporiadane, teraz to nevadi, ale ked ty budes este plna energie napr 55 a on 66 uz s roznymi diagnozami alebo len typickymi starostami starsieho, aby si vedela to prijat , ze napr uz nebude stihat to co v 55.

laskonka_lasky
20. sep 2025

My mame rozdiel s muzom 16 rokov a veru je ten rozdiel citit..ja som aktivna on zial spohodlnel,do vsetkeho ho musim tlacit..ale inak si rozumieme najviac na celom svete, sme naj kamosi,milenci,partneri🙂

anonym_611826
20. sep 2025

Valmi zalezi od povahy - ak je to aktivny clovek, ci na sebe pracuje - a to nehovorim len o fyzickom pracovani, ale aj na intelektualnej urovni tak sa moze stat, ze mu ani o 11r mladsia nebude stihat. Samozrejme moze prist nejaka choroba a moze to s nim zamavat skorej ako s tebou, ale ta choroba moze prist aj tej o 11r mladsej partnerke. Hlavne pozeraj ci je to clovek, ktory si furt najde nieco co moze robit, je aktivny aj myslou, aj fyzicky, a vtedy ten rozdiel a to starnutie nebude take evidentne. Poznam ludi co su v 40tke na tom horsie ako chlapi v 60tke.

anonym_1d6e42
20. sep 2025

@anonym_autor moj ex a otec nasho dietata ma o 11 rokov viac ako ja. Mala som 24, on 35 velka laska, vyzerali sme spolu OK. Lamat sa to zacalo ked ja som mala 36 a on 47. Prestali sme si rozumiet. Velmi zostarol, fyzicky bol vzdy ok, ale po tomto veku uz sme vyzerali asi ako otec a dcera 😧 Uz by som nesla druhykrat do takehoto vekoveho rozdielu so starsim chlapom.

anonym_54127d
20. sep 2025

My mame rozdiel iba 6 rokov, ale ten vekovy rozdiel sa zacina prejavovat ako sa partnerovi preklapa vek viac k 50tke ako k 40tke.

zobaka
20. sep 2025

nie je to nic tragicke a tym, ze zeny v istom veku vyzeraju starsie ako muzi, je lepsie ked je muz o nieco starsi

really8
20. sep 2025
@anonym_854f5e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_854f5e takze si ho drzala a ked uz bol stary na dieta a uz nechcel tak ste skoncili?

lacibo
20. sep 2025

@anonym_autor my mame 14 rokov rozdiel, vydavala som sa ako 21 rocna, do dnes sme spolu.. deti (26,21 a 9 rokov).. nehovorim ze neboli krizy, ale nie z dovodu veku, ale z rozdielnosti nazorov a inych veci.. nechcem popisovat.. travime spolu volny cas, muz mi stíha🤣sportujeme, bicykle,kultura, vsade ma doprevadza kam chcem ist, hociktory mladsi je lenivejsi co pocujem od kamaratok a nikde nejde so zenou, takze je to o odobnosti, nie veku.. pozor len na to, aby ta nebral ako tu neskusenejsiu, co treba poucovat ale ako rovnocennu partnerku, aj ty mas pravo prezit si zivot a poucit sa prip. aj z vlastnych chyb a omylov

anonym_7969f1
20. sep 2025

@anonym_autor v 27 rokoch malina, v 37 pohoda, v 47 dá sa, v 57 by som nechcela mať pri sebe muža s vekom 68 rokov.

tykat
20. sep 2025

@anonym_autor za mna nie, moji rodicia mali takyto rozdiel a nic moc.
Aktualne mam 52r a neviem si predstavit mat pri sebe 63r muza

anonym_f10824
20. sep 2025

Mám 60 a manželka má 46. Nestíha mi pešo ani na bicykli. Navyše aj žiarli na mladšie od nej ak sa mi prihovoria.

janickacrazy
20. sep 2025

@anonym_autor za mňa je to veľa, ale pokiaľ vám to vyhovuje, tak nerieš, nikdy nevieš, ako sa život zmení, moja kamarátka má o dosť staršieho muza, ona ako mladá ochorela a je invalidná, on sa o ňu stará hoci je oveľa starší

bessie12
20. sep 2025

U nas je 22 ročný rozdiel. Rozumieme si viac nez výborne. Sme rovnako trafení 😁😁😁
Na veku nezalezi. Frflať moze aj o 5 rokov starsi partner. Takže ak si rozumiete, tak choďte do toho. Za skúšku nic nedáš 🤗

anonym_ad018b
20. sep 2025

@anonym_autor a kto má 27 a kto 38?

anonym_7969f1
20. sep 2025
@bessie12

U nas je 22 ročný rozdiel. Rozumieme si viac nez výborne. Sme rovnako trafení 😁😁😁
Na veku nezalezi. Frflať moze aj o 5 rokov starsi partner. Takže ak si rozumiete, tak choďte do toho. Za skúšku nic nedáš 🤗

@bessie12 ak sa nemýlim, ste pár týždňov po svadbe, je hádam pochopiteľné, že si rozumiete viac ako výborne. Viac by možno pomohli skúsensoti po desiatich a viacerých rokoch.

bessie12
20. sep 2025
@anonym_7969f1

@bessie12 ak sa nemýlim, ste pár týždňov po svadbe, je hádam pochopiteľné, že si rozumiete viac ako výborne. Viac by možno pomohli skúsensoti po desiatich a viacerých rokoch.

@anonym_7969f1 presne 3 mesiace po svadbe. Sme spolu 4 roky, ale poznáme sa približne 7-8 rokov.

anonym_7969f1
20. sep 2025
@bessie12

@anonym_7969f1 presne 3 mesiace po svadbe. Sme spolu 4 roky, ale poznáme sa približne 7-8 rokov.

@bessie12 ja vám to úprimne želám, aby ste boli spolu šťastní aj o dvadsať rokov, no viac by skutočne zavážili skúsensoti párov, ktoré to už majú odžité

euka210
20. sep 2025

@anonym_autor to je este ok.

bessie12
20. sep 2025
@anonym_7969f1

@bessie12 ja vám to úprimne želám, aby ste boli spolu šťastní aj o dvadsať rokov, no viac by skutočne zavážili skúsensoti párov, ktoré to už majú odžité

@anonym_7969f1 nevieme co bude zajtra a nie to este o 20 rokov. Žijeme v prítomnosti a nie v budúcnosti. Ak môj muž začne frflať, tak ja dupľom. Národný šport (nielen) Slovákov je hundranie na všetko a v tomto som perfektná. Každý vo svojom jazyku. Takže si nemáme čo vyčítať. Rozumieme a doplnujeme sa vo všetkom. Aj ked pre teba su (mozno ) 4 roky nic ,tak je to viac nez dost. Vela vzťahov stroskota pri prvom väčšom probléme a my sme ich preskakali uz viac nez dost. A to aj velke problémy. Jeden z nich bol moj sprostý ex.

anonym_0f0018
21. sep 2025

Mala som ex partnerov (10 a 15 rokov rozdiel) a teraz mám 6 rokov manžela (9 rokov rozdiel), všetko klape, asi záleží na akého človeka natrafíš, ak si nájdeš k sebe niekoho, kto je rozdielny, tak to postupne začneš cítiť. My sme s manželom úplne rovnako založený, takze rozdiel vôbec necítim, s bývalým sme to tak nemali, takže to skončilo.

vladuska20
21. sep 2025

Ja dnes 40,muz 50,ale zase my sme spolu od 20tky,30tky.A neni to ani citit,ani vidiet.Zalezi od nastaveni oboch jedincov.

anonym_669a2a
21. sep 2025
@anonym_7969f1

@anonym_autor v 27 rokoch malina, v 37 pohoda, v 47 dá sa, v 57 by som nechcela mať pri sebe muža s vekom 68 rokov.

@anonym_7969f1 Neviem, ci si uvedomujes, ale aj ty starnes. V 57 uz budes teta a muz moze vyzerat lepsie ako ty.

marcellka32
21. sep 2025

Počkať ja mám pocit, že tu je partnerka staršia

Strana
z2