11 rokov rozdiel medzi partnermi
baby aky mate vekový rozdiel vo vztahu ? je 11 rokov medzi partnermi vela ? samozrejme v 15 a 26 ano 🤣 ale mame 27 a 38, zatial randime a rozumieme si, len rozmyslam do buducna ci to nebude neskor velmi citit
Kazdemu vyhovuje nieco ine, ked si rozumiete, neries to, co kto na to hovori a co je vhodne/nevhodne. Ale ano, moze to byt za 10-15 rokov citit. Lebo vek proste neoklames, aj ked som tu citala prispevky, ze ako su 60-tnici vitalni,uzasni, ako su vo forme a strcia do vacku aj ovela mladsich. Len kolko je takych?
@anonym_autor teraz nie ale potom keď ty budes mať päťdesiat on sesdesiatjedna to už bude poznať ,ale ti neznamena,že vám nebude dobre
Mám kolegyňu bývalú a ta ma muza 15 rokov staršieho a vidno to na ňom fest ,ale sú spolu veľmi šťastní
Ex bol o 11 starší ale nevyzeral na svoj vek, pravidelne športoval. Mal 36. Je rozdiel, či muž pri takom vekovom rozdiely vyzerá mladšie/na svoj vek alebo staršie. Poznám pár 30tnikov, ktorí vyzerali staršie ako on. Neviem si predtaviť, žeby vyzeral staršie to by som si pripadala asi ako jeho dcéra a nie žena. Ale každému vyhovuje niečo iné.
@anonym_autor svokrovci tak majú. On 75, ona 65. V pohode si rozumejú aj keď niekedy sa vadia ale to je skôr kvôli povahe
Je to ťažké predpovedať dopredu, na turistike som videla napríklad 50 ročnú ženu a pána 68 ročného kde ona nestačila jemu a ani jeho energii celkovo... Ale zase väčšina ľudí od 50 do 60 spohodlnenie a ich životná náplň je byť na internete, pozerať tv a spať. Ak si aktívnejšia môže ti to prekážať.
Dolezite je, aby si to mala ty v sebe vysporiadane, teraz to nevadi, ale ked ty budes este plna energie napr 55 a on 66 uz s roznymi diagnozami alebo len typickymi starostami starsieho, aby si vedela to prijat , ze napr uz nebude stihat to co v 55.
My mame rozdiel s muzom 16 rokov a veru je ten rozdiel citit..ja som aktivna on zial spohodlnel,do vsetkeho ho musim tlacit..ale inak si rozumieme najviac na celom svete, sme naj kamosi,milenci,partneri🙂
Valmi zalezi od povahy - ak je to aktivny clovek, ci na sebe pracuje - a to nehovorim len o fyzickom pracovani, ale aj na intelektualnej urovni tak sa moze stat, ze mu ani o 11r mladsia nebude stihat. Samozrejme moze prist nejaka choroba a moze to s nim zamavat skorej ako s tebou, ale ta choroba moze prist aj tej o 11r mladsej partnerke. Hlavne pozeraj ci je to clovek, ktory si furt najde nieco co moze robit, je aktivny aj myslou, aj fyzicky, a vtedy ten rozdiel a to starnutie nebude take evidentne. Poznam ludi co su v 40tke na tom horsie ako chlapi v 60tke.
@anonym_autor moj ex a otec nasho dietata ma o 11 rokov viac ako ja. Mala som 24, on 35 velka laska, vyzerali sme spolu OK. Lamat sa to zacalo ked ja som mala 36 a on 47. Prestali sme si rozumiet. Velmi zostarol, fyzicky bol vzdy ok, ale po tomto veku uz sme vyzerali asi ako otec a dcera 😧 Uz by som nesla druhykrat do takehoto vekoveho rozdielu so starsim chlapom.
My mame rozdiel iba 6 rokov, ale ten vekovy rozdiel sa zacina prejavovat ako sa partnerovi preklapa vek viac k 50tke ako k 40tke.
nie je to nic tragicke a tym, ze zeny v istom veku vyzeraju starsie ako muzi, je lepsie ked je muz o nieco starsi
@anonym_854f5e takze si ho drzala a ked uz bol stary na dieta a uz nechcel tak ste skoncili?
@anonym_autor my mame 14 rokov rozdiel, vydavala som sa ako 21 rocna, do dnes sme spolu.. deti (26,21 a 9 rokov).. nehovorim ze neboli krizy, ale nie z dovodu veku, ale z rozdielnosti nazorov a inych veci.. nechcem popisovat.. travime spolu volny cas, muz mi stíha🤣sportujeme, bicykle,kultura, vsade ma doprevadza kam chcem ist, hociktory mladsi je lenivejsi co pocujem od kamaratok a nikde nejde so zenou, takze je to o odobnosti, nie veku.. pozor len na to, aby ta nebral ako tu neskusenejsiu, co treba poucovat ale ako rovnocennu partnerku, aj ty mas pravo prezit si zivot a poucit sa prip. aj z vlastnych chyb a omylov
@anonym_autor v 27 rokoch malina, v 37 pohoda, v 47 dá sa, v 57 by som nechcela mať pri sebe muža s vekom 68 rokov.
@anonym_autor za mna nie, moji rodicia mali takyto rozdiel a nic moc.
Aktualne mam 52r a neviem si predstavit mat pri sebe 63r muza
Mám 60 a manželka má 46. Nestíha mi pešo ani na bicykli. Navyše aj žiarli na mladšie od nej ak sa mi prihovoria.
@anonym_autor za mňa je to veľa, ale pokiaľ vám to vyhovuje, tak nerieš, nikdy nevieš, ako sa život zmení, moja kamarátka má o dosť staršieho muza, ona ako mladá ochorela a je invalidná, on sa o ňu stará hoci je oveľa starší
U nas je 22 ročný rozdiel. Rozumieme si viac nez výborne. Sme rovnako trafení 😁😁😁
Na veku nezalezi. Frflať moze aj o 5 rokov starsi partner. Takže ak si rozumiete, tak choďte do toho. Za skúšku nic nedáš 🤗
@anonym_autor a kto má 27 a kto 38?
U nas je 22 ročný rozdiel. Rozumieme si viac nez výborne. Sme rovnako trafení 😁😁😁
Na veku nezalezi. Frflať moze aj o 5 rokov starsi partner. Takže ak si rozumiete, tak choďte do toho. Za skúšku nic nedáš 🤗
@bessie12 ak sa nemýlim, ste pár týždňov po svadbe, je hádam pochopiteľné, že si rozumiete viac ako výborne. Viac by možno pomohli skúsensoti po desiatich a viacerých rokoch.
@bessie12 ak sa nemýlim, ste pár týždňov po svadbe, je hádam pochopiteľné, že si rozumiete viac ako výborne. Viac by možno pomohli skúsensoti po desiatich a viacerých rokoch.
@anonym_7969f1 presne 3 mesiace po svadbe. Sme spolu 4 roky, ale poznáme sa približne 7-8 rokov.
@anonym_7969f1 presne 3 mesiace po svadbe. Sme spolu 4 roky, ale poznáme sa približne 7-8 rokov.
@bessie12 ja vám to úprimne želám, aby ste boli spolu šťastní aj o dvadsať rokov, no viac by skutočne zavážili skúsensoti párov, ktoré to už majú odžité
@anonym_autor to je este ok.
@bessie12 ja vám to úprimne želám, aby ste boli spolu šťastní aj o dvadsať rokov, no viac by skutočne zavážili skúsensoti párov, ktoré to už majú odžité
@anonym_7969f1 nevieme co bude zajtra a nie to este o 20 rokov. Žijeme v prítomnosti a nie v budúcnosti. Ak môj muž začne frflať, tak ja dupľom. Národný šport (nielen) Slovákov je hundranie na všetko a v tomto som perfektná. Každý vo svojom jazyku. Takže si nemáme čo vyčítať. Rozumieme a doplnujeme sa vo všetkom. Aj ked pre teba su (mozno ) 4 roky nic ,tak je to viac nez dost. Vela vzťahov stroskota pri prvom väčšom probléme a my sme ich preskakali uz viac nez dost. A to aj velke problémy. Jeden z nich bol moj sprostý ex.
Mala som ex partnerov (10 a 15 rokov rozdiel) a teraz mám 6 rokov manžela (9 rokov rozdiel), všetko klape, asi záleží na akého človeka natrafíš, ak si nájdeš k sebe niekoho, kto je rozdielny, tak to postupne začneš cítiť. My sme s manželom úplne rovnako založený, takze rozdiel vôbec necítim, s bývalým sme to tak nemali, takže to skončilo.
Ja dnes 40,muz 50,ale zase my sme spolu od 20tky,30tky.A neni to ani citit,ani vidiet.Zalezi od nastaveni oboch jedincov.
@anonym_autor v 27 rokoch malina, v 37 pohoda, v 47 dá sa, v 57 by som nechcela mať pri sebe muža s vekom 68 rokov.
@anonym_7969f1 Neviem, ci si uvedomujes, ale aj ty starnes. V 57 uz budes teta a muz moze vyzerat lepsie ako ty.
Počkať ja mám pocit, že tu je partnerka staršia

podľa mňa taký vekový rozdiel nevadí, videla som aj väčší a v pohode si rozumeli 😀