2 roky vydatá a nový priateľ
Ahojte baby je tu daka z vas ze ste boli 2 roky vydate a ste si nasli priatela? Ako ste to riesili
@miska7754 a máš s dieťaťom kam ísť? Niekde, kde bude plnohodnotné bývanie? Či ho chceš rovno zobrať k novému frajerovi? 😃
@ruzovakrava no newiem asi pojdem do podnajmu
@miska7754 vieš no, musíš mať niečo zabezpečené už keď odchádzaš, ak by ti to chcel komplikovať. Na Slovensku otec väčšinou ťahá za kratší koniec, v niektorých prípadoch našťastie, v iných bohužiaľ.
Tak najprv si mala riešiť vzťah so ziarlivcom. Poradňa, alebo rozísť sa, rozviesť.
Nie si naraziť frajera počas manželstva. To si akurát "potvrdila" mu, že má dôvod žiarliť.
Ooo moj Boze a niekedy mi je luto aj chlapov. Len tolko k teme. 🤦♀️
@kubkovamama :-d chlapov? Oni vyplakávajú zas na pokeci.
Žeby navrhnúť manželovi trojku?
Dobre a doteraz ked neboli manzelia, ziarlivy nebol? 🤦 zrazu az teraz, ked mas noveho priatela 🤣
@miska7754 hmm a čoho chces ten podnájom zaplatiť? Veď dieťa máš asi malé, si na rodicaku, z čoho chces žiť? Rozmýšľala si nad tým vôbec? Ako sa stretavas s tým priateľom, keď ťa manžel nikam samu nepustí? Dúfam, že nie je len virtuálny. 🤔
@janickacrazy ja pracujem moj syn ma uz 4 roky mam nasetrene 4 tisic ja niesom. Na roficaku
@miska7754 aha, tak potom je to už na tebe, ako sa rozhodneš, som myslela, že ste mali dieťa až po svadbe

@miska7754 dieťa prináleží matke, ak sa viete o neho postarať, nepijete, nedrogujete....