icon

2x som potratila, priateľ má zlý spermiogram. Preháňam?

17. okt 2023

Potratila som 2x po sebe. Priatel ma katastrofálny spermiogram, ale ON dieťa veľmi chce čínskôr. Samozrejme mu lekári odporúčali aby obmedzil alkohol resp. najlepšie vynechal. On je však veľký pivkár, tak sme si stanovili hranicu. Minulý týždeň to porušil dvojnásobne. Bola k tomu príležitosť, tak som to neriešila. Včera som ho však nasla ako si veselo popíja vínko, keď si myslel, že ho neuvidím. To ma už vážne naštvalo. Nejde o to žeby mi za bežných okolností vadilo, že si dá alkohol, ja nie som žiadna sekera. Vadí mi to v tomto kontexte, že sa ma snažiť to co najviac zminimalizovat, ked uz to nevie na tych par tyzdnov uplne vynechat, aby to vyšlo. A zdôrazňujem ON je ten co dieťa veľmi chce čímskor, ja by som bola ochotná počkať aj dlhšiu dobu. Tak som mu povedala, že navrhujem aby to na najbližší mesiac vynechal úplne, nakoľko sa už o mesiac mozme snazit, ale on naďalej vyjednava, že aspoň 1 týždenne a keď nesúhlasím hneď to otočí proti mne. Ja už neviem, čo si o tom mam myslieť. Potraty mnou moc zamavali, ja robím všetko pre to aby to vyšlo a on ma takýto postoj. (Vyšetrenia mame obaja). Preháňam to podľa Vás a kľudne to 1 týždenne nech si dá alebo by vás to tiež hnevalo?

Strana
z2
autor
17. okt 2023

@evickuska a keď som otehotnela s 1 dietatom mal ho oveľa lepši ako po pár rokoch

Strana
z2