30tnicky a majetok?
Ahojte, som chlap. Bola tu téma o jednom.chalanovi co ma 30 rokov a nema peniaze, preto nemá ani ženu, rodinu. Mňa by zaujímalo ako sú na tom dnešné ženy? Lebo co poznám ženy, tak väčšinou majú presne to co on, to znamená veľké h... Niektoré 40, 50, ročne majú sotva 2 izbový byt aj to na okraji mesta,tak čo ste robili cely život? Dnešné 30ky len čakajú na chlapa ku ktorému sa nastahuju. O slobodných mamickach, čo bývajú s rodičmi ani nehovorím. Ešte k tým mamičkám, keď si vás chlap vezme na krk ako sa k vám správa? Lebo co som zažil, tak takú zenu si chlap nikdy nebude vážiť
Tak tu na koni ma kazda investicny byt, vystudovala dve VS. ALe v reali mas pravdu, maloktora zena ma nieco okrem deti.
mam medzi 45-50, sice povidne 2 izbak, ale prerobeny na 3kk a dovod ze nemam vacsi - byvam v centre okresneho mesta asi 2 minuty od namestia a poloha je pre mna dolezitejsia, ako mat o 12m2 viac. Mam chatu, mam chalupu a asi 30 tisic na ucte..... a to som samozivitelka s 2 detmi - uz adolescentnymi, sama som s nimi 15 rokov...
Tak tu na koni ma kazda investicny byt, vystudovala dve VS. ALe v reali mas pravdu, maloktora zena ma nieco okrem deti.
@anonym_59783c no niektoré ani tie deti nemajú, to nemyslím v zlom. Veľa žien sa spolieha na, že si nájde muža co ma svoj byt, lenže ten chlap sa potom.vobec nebojí ju podvádzať, lebo sak ona aj tak nemá kam ísť, bude tu a hotovo.
mam medzi 45-50, sice povidne 2 izbak, ale prerobeny na 3kk a dovod ze nemam vacsi - byvam v centre okresneho mesta asi 2 minuty od namestia a poloha je pre mna dolezitejsia, ako mat o 12m2 viac. Mam chatu, mam chalupu a asi 30 tisic na ucte..... a to som samozivitelka s 2 detmi - uz adolescentnymi, sama som s nimi 15 rokov...
@anonym_c7a0bc tak to je celkom fajn, svetlá výnimka
Ved ale 50tnicky uz aj co to podedia, taka co nema nic ti nenapise asi
Ved ale 50tnicky uz aj co to podedia, taka co nema nic ti nenapise asi
@anonym_59783c môžu a nemusia, moja suseda bola celý život bez peňazí, zdedila až keď ma 61 rokov, to už by mi bolo zbytočné také dedičstvo, keď najlepšie roky prežila v chudobe
@anonym_autor ja som bola v 30-ke rozvedená s dieťaťom a vlastným 1izbovým už splateným bytom a môj 2-hý muž sa nasťahoval ku mne a nie ja ku nemu, ty mudrlant
Mám 30r, hypotéku na 1i byt (39m2) v centre mesta, mám VP, auto mám služobné. Peniaze mám našetrené, nie veľa, asi 28k. Mám prácu - manažérska pozícia a priateľa, zatiaľ spolu nebývame.
@anonym_autor Som chalan a mám 23 rokov. Čakám, kým si budem môcť požičať od banky peniaze na hypo, lebo nemám 6 mesačných príjmov. Budem kupovať 2-3 izbák v Bratislave. Tiež nechápem, ako niekto má že absolútne nič našetrené aj v 30ke. Ženy väčšinou nemusia mať nič našetrené ak si nájdu chlapa. Ty ako chlap sa na toto vôbec nemôžeš spoliehať, lebo bohatú ženu si nenájdeš. Je to realita, čo ti poviem.
@anonym_autor Som chalan a mám 23 rokov. Čakám, kým si budem môcť požičať od banky peniaze na hypo, lebo nemám 6 mesačných príjmov. Budem kupovať 2-3 izbák v Bratislave. Tiež nechápem, ako niekto má že absolútne nič našetrené aj v 30ke. Ženy väčšinou nemusia mať nič našetrené ak si nájdu chlapa. Ty ako chlap sa na toto vôbec nemôžeš spoliehať, lebo bohatú ženu si nenájdeš. Je to realita, čo ti poviem.
@anonym_63c9b2 nuž, asi zle hľadáš 🤣
@anonym_63c9b2 to je tak asi keď hľadáš nejakú 18tku . Tá nebude mať asi nič ešte
@anonym_63c9b2 nuž, asi zle hľadáš 🤣
@anonym_b8d2f2, už hľadá dobre, prišiel hľadať sem 🙂
@anonym_autor, tiež poznám pár takých, ale ony majú spoločné to, že si našli staršieho (teraz už ex)partnera a "investovali" do jeho majetku, alebo kúpy auta, nemôžeš im vyčítať, že dôverovali nesprávnemu človeku
@anonym_autor zas keď má žena vysoký príjem (robí kariéru, memá v podstate čas), vlastnú nehnuteľnosť/i, stráca záujem o vzťah s mužom. Zakorení v tých nehnuteľnostiach, muž tiež (obaja museli obetovať veľa, aby ich nadobudli a mnohí ich do vysokého veku splácajú). Ani jeden z nich nemá chuť zaopatrovať nejakého partnera. Stráca sa budovanie spoločného hniezda od mladého veku, keď nik z páru nemal veľa. Stali sme sa závislými na získa/va/ní ťažko dostupného bývania a budovaní dobre príjmových kariér. Je to šťastný život v modernej dobe...? A ešte viac nás odľudští AI.
V 32ke mi končila hypo na rodinný dom, 3autá. Nie, nenarodila som sa pod šťastnou hviezdou, do 30ky som makala v zahraničí. A nemám dve vysoké skoly.
@anonym_c7a0bc to sa stihas starat a chodit aj na chatu, aj na chalupu?
@anonym_59783c no niektoré ani tie deti nemajú, to nemyslím v zlom. Veľa žien sa spolieha na, že si nájde muža co ma svoj byt, lenže ten chlap sa potom.vobec nebojí ju podvádzať, lebo sak ona aj tak nemá kam ísť, bude tu a hotovo.
@anonym_autor To je aký vzťah,kde má, alebo nemá odvahu jeden z partnerov podvádzať na základe toho, či je alebo nie je majiteľom bytu v ktorom býva s partnerom , ktorý byt nemá???
Každý by sa mal zabezpečiť, samozrejme že človek sám si nemôže dovoliť viac ako 1-2 izbový byt na okraji mesta. Čo ale za mňa úplne stačí. Tak isto by mal mať niečo aj chlap. Lebo ak nebol schopný niečo budovať vo fáze kedy nemal ženu, dieťa tak neskôr to už lepsie nebude.
A najlepsie je,ked sa 2ja stretnu s holou ritou a vsetko si buduju spolocne v manzelstve.Takto je to vyrovnane.
Mám 50, dvadsať rokov rozvedená, dve deti na vš, ex odišiel do zahraničia za prácou a zabudol sa vratiť, o deti sa nikdy nestal. Bola som na ne samé, naši ďaleko pracujem na manažéskej pozícii . Dnes mám poschovy dom 5 min autom od okresného mesta, dva investičné byty v okresnom meste, druhé ešte splácam.
@anonym_c7a0bc to sa stihas starat a chodit aj na chatu, aj na chalupu?
@anonym_b11f34 no to je dost narocne a ano, mam s tyˇ problem, priznavam. Nestiham.
ja mam dva byty bez hypo vek 45 ,
Škoda že tento 45 ročný tragéd si opäť zmazal účet, ten by sa tu vedel posťažovať na celý svet koľko má usporené.
@anonym_1a4065 ti co najviac vyvreskuju ohladom hocijakej temy su najviac slabi jedinci, konfrontaciu riesia agresivitou, alebo ked su uplne dosrati, tak utekom
@anonym_autor tlieskam ....výborná otázka.
Som mama chlapcov, keď pôjdu aj na VŠ a skončia ju, kým sa reálne zamestnajú, budú mať čo robiť, aby mali úspory podľa priania terajších žien. Ostáva mi iba dúfať, že si nájdu normálne ženy a spolocne si budú budovať svoj domov snov a rodinu. Majme reálne očakávania, žienky aj od mužov.
A nebudem písať ako anonym.
@anonym_autor "O slobodných mamickach, čo bývajú s rodičmi ani nehovorím" ale toto je hádam aj vizitka dnešných "oteckov"? Narobiť deti a potom zistiť že to chce aj jesť aj bývať aj to reve aj sa tomu treba venovať aj žena už nemože tak makať a obskakovať pána tvorstva ako pred deťmi. Tak ju nechá aj s deťmi. A čo je výsledok?
Máme tu 30tnika čo nič nemá = pretĺka sa po prenájmoch alebo vyciciava rodičov v mamahoteli "kým si niečo nájde"=kým budú dávať, na deti pošle 30 eur, ak pošle a vidí ich kedy sa mu chce, ked nechce nemusí a ešte si aj berie exku do huby.
Máme tu 30tničku čo nič nemá = s jeho deťmi, snaží sa brať popri robote brigády, počíta každý cent, živí seba aj jeho deti, oblečenie, lekári, zubári, strojčeky na zuby, krúžky, poplatky, školky, školy, učenie sa s deťmi, pranie, žehlenie, varenie, upratovanie a pretĺka sa po prenájmoch ak nemá rodičov ktorí sa nad ňou zmilujú.
No a potom tu máme takého chu..ja ktorý o tom ide mudrovať 😀
@anonym_59783c inak toto je vždy krásne čítať, všetky sa vypracovali samé, tvrdo pracovali a v 30su už za vodou😄😄😄aby som nezabudla,že tvrdo makali v zahraničí od ,15r.levo chceli bývať samé. A iné smakotinky.
@anonym_autor taky chlap, co sa "neboji" zenu podvadzat kvoli tomuto, je uboha nula a ani keby mal zlateho vtaka, tak ho nechcem! Ubohe moralne dno, takto uvazovat! Hlavne narobit deti a potom nadavat na zenu, si to vyskusaj, sam zivit a sa hlavne STARAT SAM o deti, ake je to super a jednoduche!

😂🍿