50/50 vo vzťahu: Čo na to hovoríte?
Ahojte, mám priateľa cca 4 roky, bývame spolu v prenájme, bez detí. Obaja pracujeme, môj príjem mesačne v čistom okolo 850€, priateľ okolo 1600€. Sme pár do 30 rokov. Od začiatku randenia sa priateľ drží pravidla 50/50 vo všetkom, to znamená nájom, internet, strava, výlety, kino, reštiky atď.. napr sme niekde na obede a on si zaplatí svoje a ja svoje. Ak máme nejaký sviatok tak si dávame darčeky v rovnakej hodnote. Už ma to dlho štve, on má plat raz tolko čo ja, veľakrát sme sa o tom už rozprávali, ale on má len tú svoju pravdu. Nikdy ma len tak nezoberie niekam a nezaplatí to len on. Obaja si mesačne odkladáme, ale ja samozrejme len dačo, on niekoľkokrát viac. Čo si o tom myslíte? Je to podla vás takto ok l, že presne na 50/50????
Gratulujem autorke, ze sa zbavila 💩
@reela tak toto ma pobavilo a mám chuť mu to poslať 😀😀😀😀😀 ale to by Andrej nepredýchal
Ďakujem všetkým za podporu. A dnes si teda idem po všetky svoje veci plus mu vyúčtujem polovicu za nábytok a dobrý nápad aj polovica za diaľničnú známku plus poistenie. Auto je len jeho, ale každý rok som mu dávala polovicu na známku aj poistenie, benzín. Chcel to, lebo vraj aj ja jeho auto využívam. Raz mi povedal, že on mne nebude robiť zadarmo taxi.
@anonym_autor poistenie auta aj diaľničnú by si zaplatil sám aj tak, len ta vyuzil
@gabrielkaa nezavolá, on sa len vyhráža. A navyše on mne dlží nájom za ďalší mesiac plus pár dní do konca apríla, a toto on veeeeľmi dobre vie.
@anonym_autor no naser ho, napíš mu, že do zajtra ma teda čas vrátiť ti nájom, inak ho udas za obohacovanie sa 😃, že máš doklad od všetkého čo si mu hradila z účtu, že si to už len vytlačis, aby si mala všetko pokope 👍.
Ďakujem všetkým za podporu, a áno mám super rodičov ☺️ nájomná zmluva je napísaná len na Andreja, je tam len jeho meno. Takže s týmto mám ja pokoj a kľud. No a napísal mi, že sme ho okradli a je to trestný čin. Mám vraj čas do zajtra vrátiť veci. Už mi aj jeho mama vyvoláva, ale nedvíham.
@anonym_autor inak keď čítam to meno Andrej tak som si spomenula na môjho bratranca, tiež Andrej a strašne lakomý. Ešteže je sám, lebo tiež nechával frajerky nákupy platiť a všetko možné, všetky sa na neho vysrali a do teraz je sám našťastie ( má pred 50). Rodičov máš skvelých, pozdravujem. A tebe želám nech do života stretneš hlavne normálneho chlapa, ktorý si ženu váži.
Ďakujem všetkým za podporu, a áno mám super rodičov ☺️ nájomná zmluva je napísaná len na Andreja, je tam len jeho meno. Takže s týmto mám ja pokoj a kľud. No a napísal mi, že sme ho okradli a je to trestný čin. Mám vraj čas do zajtra vrátiť veci. Už mi aj jeho mama vyvoláva, ale nedvíham.
@anonym_autor akýže trestný čin? Veď si za tie veci zaplatila, si presne v 1/2 vlastníčka. Ako sa dá ukradnúť vlastné veci???A nech ti nevypisuje bludy, a nech sa nevyhráža, lebo nakoniec by som sama na tú políciu zašla a podala TO na neho za vyhrážanie. Vidíš, ako veľmi mu na tebe záležalo? Aj prach na pranie mu je prednejší ako milovaná frajerka.
@anonym_autor akýže trestný čin? Veď si za tie veci zaplatila, si presne v 1/2 vlastníčka. Ako sa dá ukradnúť vlastné veci???A nech ti nevypisuje bludy, a nech sa nevyhráža, lebo nakoniec by som sama na tú políciu zašla a podala TO na neho za vyhrážanie. Vidíš, ako veľmi mu na tebe záležalo? Aj prach na pranie mu je prednejší ako milovaná frajerka.
@anonym_c57996 a či by to pri dnešných sadzbách po novele TK vôbec bol trestný čin a nie iba priestupok 😂
Si super ! Dala si to ako pani a tvoji rodičia sú úžasní, dobre mu tvoja mama povedala. A on idiot vôbec nebojoval o teba ale o magnetky 🙈
Si super ! Dala si to ako pani a tvoji rodičia sú úžasní, dobre mu tvoja mama povedala. A on idiot vôbec nebojoval o teba ale o magnetky 🙈
@sandria ďakujem pekne 🙂 a rodičia sú super, nesrali sa s ním. Áno a ešte mi zadrel, že som tie najdrahšie magnetky zobrala 🤦🏽♀️
@anonym_autor co este na neho vykricali?
@reela otec mu naložil riadne, že je starý cap 30 ročný a nevie sa správať vo vzťahu, že magnetky a nábytok sú mu prednejšie ako ja a že sa môže hanbiť za seba. Že si zo mňa urobil len matrac a iné ho netrápilo a preto mu ten spoločný čo sme si kúpili na posteľ zoberie, tak aj bolo 😀
@anonym_autor co este na neho vykricali?
@reela a ešte mi napísal teraz, že ako má fungovať bez hrncov a panvice . A popritom on nikdy v živote nič neuvaril, len posraté vajcia
@reela a ešte mi napísal teraz, že ako má fungovať bez hrncov a panvice . A popritom on nikdy v živote nič neuvaril, len posraté vajcia
@anonym_autor jeho mama ti urcite volala, lebo teraz ma paniku, ze bude mu musiet varit, upratovat a financovat jeho zivot ona miesto teba
@anonym_autor no tak, že nabehne do obchodu a nejakú panvicu a hrniec si kúpi, len už bez spoluúčasti no 😂
Inak, keď už spomínam tie vajcia. Raz robil volské oči, v chladničke sme mali posledných 8 kusov. Spýtal sa ma, že či chcem a koľko. Povedala som, že 3 a zvyšok nech si urobí on. Ten debil mi spravil len 2 a povedal, že on je hladný a hádam sa nebudem hnevať. Že chlap musí viac jesť. A toto myslím smrteľne vážne. Alebo keď som robila fazuľovú kyslú polievku, vždy sme k tomu mali aj rožky, mali sme len posledné 4 a hádajte koľko mi vydelil. 1 rožtek, zvyšok zožral on a takto to bolo stále
Inak, keď už spomínam tie vajcia. Raz robil volské oči, v chladničke sme mali posledných 8 kusov. Spýtal sa ma, že či chcem a koľko. Povedala som, že 3 a zvyšok nech si urobí on. Ten debil mi spravil len 2 a povedal, že on je hladný a hádam sa nebudem hnevať. Že chlap musí viac jesť. A toto myslím smrteľne vážne. Alebo keď som robila fazuľovú kyslú polievku, vždy sme k tomu mali aj rožky, mali sme len posledné 4 a hádajte koľko mi vydelil. 1 rožtek, zvyšok zožral on a takto to bolo stále
@anonym_autor ty kokso, no a si predstav, ze by si bola s nim tehotna, ved dieta by sa ti narodilo podvyzivene, hotova Afrika toto
@anonym_autor vidíš tu máš to fifty fifty... Dúfam že si toto prečítajú aj tie čo tu minule v inej diskusii písali že áno tak to má byť všetko napoly..tak je to fér 😃 škoda že to platí len pri nákupoch a nie pri jedení....
@anonym_autor toto nie je chlap, ale 💩
Snad este nikdy ma nepotesil ziaden prispevok ako tento.
Autorka, gratulujem ti k zatial jednemu z najlepsich rozhodnuti v tvojom zivote. Mas obrovske stastie, ze mas s rodicmi taky dobry vztah a takto ta podporili.
normálne sa teším, zachránila si si život ❤️ vďaka Bohu za takých rodičov, otec je super

@xckaretxxx áno na jeho účet vždy polovicu
@anonym_autor super, mas dokaz