icon

Aj muž s viacerými ženami má city

Včera o 11:14

Preco si zeny myslia, ze kurevnik nema city? Mozno preto, ze ked ma muz viac zien, automaticky ho zaradia do skatule (Pre neho su to len cisla) Ale co ak to tak vobec nie je?
Pisem z pozicie muza, ktory mal zien kolko chcel. Ano, bol som kurevnik. Ale neznamena to, ze som necitil. Prave naopak. Mozno som citil az prilis. Kazdu jednu si pamatam . niektoru podla vone, inu podla smiechu, dalsiu podla miesta, kde sme spolu boli. Jedna pesnicka, ulica, podnik, predmet, parfem... a zrazu sa mi vrati konkretna zena a konkretny moment.
A ano, aj zamilovat sa viem. Aj ja dokazem milovat jednu zenu nadovsetko. A prave preto sa mi stavaju situacie ako dnes.Od vcera u mna prespala jedna nova zena, ktoru som spoznal len pred par dnami. Vecer bola tma a clovek vnima hlavne pritomny okamih. Ale dnes rano som sa zobudil na to, ze sa vracala z WC. Mala na sebe iba nohavicky. A ja som ostal uplne zmeravel... Boli presne take iste, ako tie, ktore som kedysi kupil svojej laske. Zene, ktoru som nadovsetko miloval. Lahla si spat ku mne nazad a az dnes, za svetla, som si vsimol znamienko pri prsniku, smerom k podpazusiu. Presne na tom istom mieste mala male znamienko aj ta zena, ktoru som miloval. V tej chvili ma to tak rozcitlivelo, ze som dnes proste nedokazal mat sex s nou. Nie nieste len cisla pre takeho muza... Kazda v nom moze nieco nechat. Spomienku, vôňu, miesto, pesnicku, predmet. Detail, ktory sa mu po rokoch zrazu vynori pred ocami a zasiahne ho presne tam, kde to necakal. Mozno kurevnik nevyzera, ze trpi. Mozno sa naucil svoje city dobre skryvat. Mozno si ludia myslia, ze ked mal vela zien, ziadna pre neho nic neznamenala. Ale niekedy je pravda uplne ina.
Aj kurevnik ma srdce. Aj on sa vie zamilovat. A ked miloval naozaj, niektore spomienky v nom ostanu navzdy.

Strana
z2
anonym_ca43cf
Včera o 13:55

No to je ale dojímavé. Toľko citov a predsa si single. Určite sa každá normálna žena potrha za takýmto mužom, ktorý pretiahol toľko žien, že sa mu už začínajú podobať . No fuj.

kikush182329
Včera o 13:56

Ale je rozdiel vnímať svoje pocity (egoista) a byt empat

rozculena
Včera o 13:58
@morpheuss

Btw, tieto dve videjká sú myslím najlepšia analógia toho, čo sa v skutočnosti stalo (alzheimer):

https://www.reddit.com/r/HolUp/comments/xetggp/...

anonym_faef92
Včera o 14:55

Ak sú toto čo opisuješ pre teba city, tak máš veľmi biedny citový rozsah 😃

anonym_9eb5ca
Včera o 14:55

Musím ísť po lavór a dať pod monitor
strašný romantický gýč

anonym_7b0b5c
Včera o 19:48

Miloval nadovšetko a dôkaz lásky su tie zeny v posteli
🥳

2691
Včera o 21:11

@anonym_autor a už nie si? kde máš tie milované a milujúce ženy?...... ušli?

2691
Včera o 21:15

@anonym_autor to si sa prišiel chváliť, alebo vyplakať?

sylvia217
Včera o 21:32

Aww bless you 🙏

anonym_c517e9
Včera o 23:15

to urcite by si chceli precitat vsetky, ako si na kazdu jednu z nich spomenies 😂

podvody
Dnes o 01:24

@anonym_autor waaau naučíš ma ako priťahovať ženy? Ja to neviem. Nauč ma ako dosiahnuť aby sa do mňa zalúbili.

Strana
z2