Aj muž s viacerými ženami má city
Preco si zeny myslia, ze kurevnik nema city? Mozno preto, ze ked ma muz viac zien, automaticky ho zaradia do skatule (Pre neho su to len cisla) Ale co ak to tak vobec nie je?
Pisem z pozicie muza, ktory mal zien kolko chcel. Ano, bol som kurevnik. Ale neznamena to, ze som necitil. Prave naopak. Mozno som citil az prilis. Kazdu jednu si pamatam . niektoru podla vone, inu podla smiechu, dalsiu podla miesta, kde sme spolu boli. Jedna pesnicka, ulica, podnik, predmet, parfem... a zrazu sa mi vrati konkretna zena a konkretny moment.
A ano, aj zamilovat sa viem. Aj ja dokazem milovat jednu zenu nadovsetko. A prave preto sa mi stavaju situacie ako dnes.Od vcera u mna prespala jedna nova zena, ktoru som spoznal len pred par dnami. Vecer bola tma a clovek vnima hlavne pritomny okamih. Ale dnes rano som sa zobudil na to, ze sa vracala z WC. Mala na sebe iba nohavicky. A ja som ostal uplne zmeravel... Boli presne take iste, ako tie, ktore som kedysi kupil svojej laske. Zene, ktoru som nadovsetko miloval. Lahla si spat ku mne nazad a az dnes, za svetla, som si vsimol znamienko pri prsniku, smerom k podpazusiu. Presne na tom istom mieste mala male znamienko aj ta zena, ktoru som miloval. V tej chvili ma to tak rozcitlivelo, ze som dnes proste nedokazal mat sex s nou. Nie nieste len cisla pre takeho muza... Kazda v nom moze nieco nechat. Spomienku, vôňu, miesto, pesnicku, predmet. Detail, ktory sa mu po rokoch zrazu vynori pred ocami a zasiahne ho presne tam, kde to necakal. Mozno kurevnik nevyzera, ze trpi. Mozno sa naucil svoje city dobre skryvat. Mozno si ludia myslia, ze ked mal vela zien, ziadna pre neho nic neznamenala. Ale niekedy je pravda uplne ina.
Aj kurevnik ma srdce. Aj on sa vie zamilovat. A ked miloval naozaj, niektore spomienky v nom ostanu navzdy.
z tohto by si kludne vyzmykal telenovelu 🙂 Predaj to jojke. Turci to mozu zabalit ...
@anonym_autor kazda zena moze v tebe nieco zanechat - to je tak sececko narcisticky krasne 😍.
To co si zanechal ty uz netreba analyzovat.
@anonym_autor psychologa si skusal?
@domkakvet rovno psychiatra by som povedala, toto je už nad sily psychológa. Farmakologická liečba by ti mohla pomôcť, samozrejme terapie k tomu.
Tieto poetické pokusy o témy a diskusie od akože mužov, to je niečo strašné. Je to okaté, neprirodzené a hlavne zbytočné.
Takze ty si na tom lepsie ako miliony dalsich muzov, ktori neklatia rad radom kazdzu, ktora okolo prebehne, lebo ty v konecnom dosledku mas, mal si city ku kazdej jednej a ti chudaci nepromiskuitny miluju len jednu, a za cely zivot ich milovali mozno par😍
Asi ta navrhneme na nejaku speci cenu, ktoru ti udelia este za zivota a ked skonas, pomenuju po tebe ulicu v tvojom rodnom meste. Mozno aj na miestnu porodnicu pribudne pamatna tabula: Tu sa narodil Jozo Vsetkyvysukal.
Zasluzis si to, ved si nevidanym mnozstvom citov prekypujuci vzorny obcan.
Stále si za tým stojím. 😀 Možno máš city, ale netrvajú dlho. A taký chlap mi je reálne na čo?
@anonym_autor si si istý, že s tou ženou, čo si ju stretol v nohavičkách cestou z WC, si bol prvý krát? Pri tých stovkách žien čo si určite mal, by sa to aj mne už plietlo.
Jednoducho máš dobrú vizuálnu pamäť.
vytrtkal si nejakú novú, ale city máš k úplne k inej, ktorá ťa nechce. Nikto netvrdí, že kurevníci nemajú city, určite nejaké majú, minimálne sami k sebe 😀 akurát tie city nie sú k jednej a aktuálnej partnerke a nie sú dostatočne silné na to, aby si bol verný a stabilný partner (to väčšina žien chce).
Čo má tá posledná z toho, že ti pripomína inú, ktorú si miloval? 😂
Už vidím, ako by to tvoje ego spadlo až z exosféry, keby ti nejaká ráno porozprávala o tom, ako strašne milovala svojho ex, ale máš podobné trenky ako on, tak akože fajn aj s tebou 😂
@anonym_autor u mňa je ku_evník citový žobrák...
Sa chces tym ospravedlnit sam pred sebou?
Tieto poetické pokusy o témy a diskusie od akože mužov, to je niečo strašné. Je to okaté, neprirodzené a hlavne zbytočné.
@anonym_d860b5 Toto chlap nepisal, ani keby som to citala so zavretymi ocami. Takato sr.cka sa len tak nevidi. Co sa mame akoze rozplakat? Rozjimanie nad citlivym kurevnikom. Wtf😃😆
Za mňa je oveľa dôležitejšie to, ako sa daná (povedzme erotická) situácia vždy komunikuje. Lebo vždy je to o mužovi a žene (ak sa bavíme o párovej heterosexuálnej erotike). Pokiaľ je jasne odkomunikované o čo jemu aj jej ide a nedôjde k žiadnej psychickej ujme, obaja sú spokojní a majú príjemnú spomienku je to len na ňom a nej, koľko partnerov, partneriek človek má. Byť zodpovedný, byť čestný zároveň tolerantný je pri takomto spôsobe života veľmi dôležité. Bohužiaľ často sa stáva, že muž a žena očakávajú niečo iné a dôjde k (tichému, či vypovedanému) konfliktu, prípadne nastane ghosting. Vtedy je úplne jedno akú mal muž (či žena) emóciu, lebo to niekomu ublížilo a možno spôosobilo traumu.
mala také isté nohavičky ako som kúpil kedysi svojej láske.
Prosím ťa, prestaň drístať hlúposti, si myslíš že výrobca šije roky tie isté gate? Trápne.
Zabudol si napísať, že si narušený clovek.
Jezisi to je strašný gýč. Ne toto by nebolo dobre ani ako román. Klišé nuda a cukrovka v jednom. Neexistuje aby toto písal chlap.
Je tu jeden nestastnik, ktoreho ziadna nechce, alebo byvala spoluziacka, ktora sa s nim bavi len ako kamaratka, tak sa dajte do klubu. Mozete sa navzajom podrzat v tychto tazkych chvilkach
@anonym_autor kámo, nechcem ťa strašiť, ale pre istotu sa daj vyšetriť na alzheimera...
Btw, tieto dve videjká sú myslím najlepšia analógia toho, čo sa v skutočnosti stalo (alzheimer):

Amen 🙄