Aj vaši muži vyzvedajú ohľadom vyšetrenia u lekára?
Ahojte, chcem sa opýtať, či aj vaši muži vyzvedajú podrobnosti ohľadom vyšetrenia u lekára... myslim vyšetrenie u ženského lekára.
@barbora146 ja by som sa ho opytala, ake filmy to pozera, ked si mysli, ze lekari vysetruju k.k.t.mi 😂 aspon mna zatial tak nevysetril nik 🤔 teraz neviem, ci si to nemam brat osobne 😂
@lindusss2016 Hahah asi čas na zmenu gynekológa 😅
@barbora146 agresívny? No tak by som ho stopla navždy, potrebuješ takého somára?
Neviem asi mam normalneho muza. Ked som bola tehitnatak aj chodil so mnou dnuka vobec mu to nevadilo. Rozpravame sa o tom normalne. Hentakeho blba by som poslala do prdele
Tvoj muz je chuj😂😂😂😂
@daganov niektorym zenam niet pomoci a potom tu vyplakavaju
@barbora146 vynadal ti,ze ti tam lekar pchal ko...? Gratulujem k vyberu partnera. Dufam,ze s nim mas minimalne 1 dieta.
@lenuliatko84 asi tak, tiež si to všímam a najmä, že sa do čerta nepoučia z príbehov iných. Nikto nie je Nostradámus, ale tak očakávať pri tom istom postupe iný výsledok je šialenstvo.
Toto nemôže byt reálny príbeh .Zeby niekto bol tak jednoduchý a prízemný?! Neverím .
Moj sa nikdy nepytal a ked nieco povedal vzdy len zo srandy, ved vie ze je to potrebne. Ked som bola tehu bol na sone a este s dr srandoval a povedal ze mam super doktora 😂😂
never ever ...maximalne sa spytal, ci vsetko OK
Nuž po prvé, normálne to nie je. Po druhé, nue vždy si žena môže sama za to ze si hľadá rovnaké (debilne) typy mužov. O tomto autirkinom neviem nič, tak sa nevyjadrujem, ale psychopat sa vedia poriadne dlho pretvarovať kým zistíte co sú naozaj zač... Aj par rokov. A dámy, poviem vám novinku, to oni si vyberaju rovnaké typy žien (šťastné, empaticke, pokojne povahy, ktoré sú ustupcive, neskacu za kazdu cenu do hádky, chcú mať svoj pokoj a podobne) nie ženy rovnaké typy mužov. A opakujem niekedy trvá ozaj roky kým žena zisti ze zas žije s psychopatom (a okolie jej neverí, lebo veď v spoločnosti je to taky príjemný vzdelaný kultúrny človek dobrý otec a manžel ci sa stará.)

Nejak sa mi nechce veriť, ze tato téma je reálna