icon

Aj vaši muži vyzvedajú ohľadom vyšetrenia u lekára?

barbora146
14. máj 2020

Ahojte, chcem sa opýtať, či aj vaši muži vyzvedajú podrobnosti ohľadom vyšetrenia u lekára... myslim vyšetrenie u ženského lekára.

Strana
z2
iviacik
14. máj 2020

Nejak sa mi nechce veriť, ze tato téma je reálna

lindusss2016
14. máj 2020

@barbora146 ja by som sa ho opytala, ake filmy to pozera, ked si mysli, ze lekari vysetruju k.k.t.mi 😂 aspon mna zatial tak nevysetril nik 🤔 teraz neviem, ci si to nemam brat osobne 😂

jeanne14
14. máj 2020

@lindusss2016 Hahah asi čas na zmenu gynekológa 😅

daganov
14. máj 2020

@barbora146 agresívny? No tak by som ho stopla navždy, potrebuješ takého somára?

selest
14. máj 2020

Neviem asi mam normalneho muza. Ked som bola tehitnatak aj chodil so mnou dnuka vobec mu to nevadilo. Rozpravame sa o tom normalne. Hentakeho blba by som poslala do prdele

oktoberbaby2020
15. máj 2020

Tvoj muz je chuj😂😂😂😂

lenuliatko84
15. máj 2020

@daganov niektorym zenam niet pomoci a potom tu vyplakavaju

stanulienkat
15. máj 2020

@barbora146 vynadal ti,ze ti tam lekar pchal ko...? Gratulujem k vyberu partnera. Dufam,ze s nim mas minimalne 1 dieta.

daganov
15. máj 2020

@lenuliatko84 asi tak, tiež si to všímam a najmä, že sa do čerta nepoučia z príbehov iných. Nikto nie je Nostradámus, ale tak očakávať pri tom istom postupe iný výsledok je šialenstvo.

retatka
15. máj 2020

Toto nemôže byt reálny príbeh .Zeby niekto bol tak jednoduchý a prízemný?! Neverím .

evuska135
15. máj 2020

Moj sa nikdy nepytal a ked nieco povedal vzdy len zo srandy, ved vie ze je to potrebne. Ked som bola tehu bol na sone a este s dr srandoval a povedal ze mam super doktora 😂😂

evkano1402
15. máj 2020

never ever ...maximalne sa spytal, ci vsetko OK

hatsepset
17. máj 2020

Nuž po prvé, normálne to nie je. Po druhé, nue vždy si žena môže sama za to ze si hľadá rovnaké (debilne) typy mužov. O tomto autirkinom neviem nič, tak sa nevyjadrujem, ale psychopat sa vedia poriadne dlho pretvarovať kým zistíte co sú naozaj zač... Aj par rokov. A dámy, poviem vám novinku, to oni si vyberaju rovnaké typy žien (šťastné, empaticke, pokojne povahy, ktoré sú ustupcive, neskacu za kazdu cenu do hádky, chcú mať svoj pokoj a podobne) nie ženy rovnaké typy mužov. A opakujem niekedy trvá ozaj roky kým žena zisti ze zas žije s psychopatom (a okolie jej neverí, lebo veď v spoločnosti je to taky príjemný vzdelaný kultúrny človek dobrý otec a manžel ci sa stará.)

Strana
z2