icon

Aj vy máte lenivejšie kamarátky ako vy?

28. feb 2026

Ahojte,máte to niekto tiež ako ja ? Nemám veľa kamarátiek,ale tak 2-3 na ktoré sa môžem kedykoľvek spoľahnúť. Ide o to ,že stále sa väčšinou chcú stretávať iba u niekoho doma. Vonku je úplne nádherne počasie (ako teraz napríklad) a vravím podme sa prejsť veď je super alebo poprípade na kávu ,ale oni by stále len sedeli doma. Volám kamarátku poď si zabehať,nie nejde proste doslova je taká ,že len byť doma a hotovo.Chcú sa so mnou baviť aj stretávať ale stále buď u nich ale u mňa. Keď je pekne človek by vyšiel aj vonku na kus ,prejsť sa/zabehať/dať kávu a tak ked vidim nejaké iné ženy jak si idu hoc aj večer o 19 na prechádzku,pokecať atd normálne mi je doplaču. Rozmýšľam či to len ja som natrafila na takých ľudi alebo máte to tak viaceré?

Strana
z2
anonym_0b8b46
1. mar 2026

@anonym_autor Ja mam tiez taku kamosku, ako si ty. Doma ju mrle zeru, a furt chce behat niekde po vonku.
Lenze ja som z mojho zivota unavena, som po praci ohlucana od ludi, a ked mam volno na stretko s kamoskou, tak chcem byt niekde kde je pohodlie a klud, nemusi to byt vzdy "akcia".

Po vonku sa vybeham sama bez nej.
Urcite nie som lenivsia ako ona, len introvertnejsia.

unbeholfen
Včera o 05:00

Skôr časovo sa nevieme zhodnúť. Mám velmi široké portfólio priateľov. S jednou skupinou na zábavy, jarmoky, výlety. S druhou skupinou do rôznych prevádzok. S tretou skupinou na opekačky, túry, domové žúrky. So štvrtou skupinou na hokej, futbal, fandiť v ultras zóne. S piatou skupinou hrať hry, chodiť do kina, pozerať filmy viacerí u niekoho a tak. O aktivity všeho druhu nieje núdza, ale každý chodí do roboty inokedy. Iné zmeny majú. Skoro nemožné je to spojiť že 3-4 ludí aby naraz mali čas. Raz sme išli do Bojníc zhruba 15-ti. Taká akcia vyšla.

anonym_21242b
Dnes o 08:51

@anonym_autor ako mladé sme chodili kade tade, s pribúdajúcim vekom ma to prestalo baviť. Kvôli povinnostiam mi dvojhodinová káva zaberie dva dni plánovania a tak sa stretávame s kamoškami doma. Ja to mám rada, dáme si kávu, pohostenie, každá je u druhej vítaná. Občas robíme akcie na dva dni aj s prespaním s deťmi. Hráme hry, pozeráme filmy, porozprávame sa oveľa lepšie než vonku.

Strana
z2