icon

Aká je ideálna ženská postava pre muža?

13. feb 2024

Keď chlap povie, že by nechcel vychudnutú, doslova “triesku do postele”, znamená to, že sa mu páčia také, čo majú kus krivky, alebo aj také viac, takzvané bacuľky? Akoby ste to pochopili vy?

Strana
z2
vanilkovazmrzka
13. feb 2024

My mu vidime do hlavy? Asi len on ti da na to spravnu odpoved.

0silvia0
13. feb 2024

aha, takže ty si nadváhový typ a máš z toho komplexy, lebo sa porovnávaš s jeho ex?

13uzivatelka11
13. feb 2024

Žena, sama nemáš sebavedomie a idete ešte chodiť po ulici aby ste išli posudzovať postavy a tváre druhých ľudí.. Nič som v prvom komente nenapísala teda, hodíte sa k sebe úplne..

janickacrazy
13. feb 2024

@kluska ja to neprežívam, len som chcela vedieť ako to majú iní ľudia 😀

autor
13. feb 2024

@0silvia0 nadváhový typ 😁 To začnem používať 😅 Komplexy nemám, len som nikdy neverila tomu, že sa chlapom môžu páčiť “všetky” typy postáv.

drahomirrra
13. feb 2024

Autorka, neriešila by som nejako. V zásade si si to jeho vyjadrenie sama vyprovokovala.
A je pravdou, že gro mužom sa páčia normálne ženské postavy, určite nie ženy, čo im trčia kosti a sú šialene vychudnuté, ale ani tučné ženy.

autor
13. feb 2024

@13uzivatelka11 moje sebavedomie je v poriadku. Práveže keby nebolo, tak nebudem priamo na niekoho hovoriť, že vyzerá zle, ale idem so sklopenou hlavou a radšej ani na nikoho nepozriem

barborachors
13. feb 2024

ze chce triesku s vymakanym zadockom, prsami a štíhlym pásom. Baculky bieli muzi nechcú, skor muži mimo EÚ. To ze nechce triesku, to je take to mužské slovenske klise, ked nechce urazit babu s krivkami ktorá sa pyta na názor.

13uzivatelka11
13. feb 2024

Áno, preto si povolala celý koník, aby ti vysvetlili co ma tvoj frajer v hlave, lebo sa bojíš ze sa mu páčia chudsie ženy od teba.. A to co robíte nie je pekne ci máš alebo nemáš sebavedomie...

autor
13. feb 2024

@13uzivatelka11 veď na teba by som sa možno usmiala. Nemôžeš si to brať tak osobne 🤷🏻‍♀️

katkami123
13. feb 2024

“ že nerada chodím medzi ľudí. A vravela som mu, že nemôžem tak chodiť, lebo veľmi súdim ľudí.”

- toto som nepochopila. Ty nerada chodíš medzi ľudí, lebo ich súdiš? Však ti nikto nekáže aby si niekoho posudzovala.

januska12323
13. feb 2024

A ty máš teda akú postavu?
Ja keď som si s vtedy frajerom začala mala som ledva 50 kg s topánkami, on neviem ale možno aj 100,na fotke sme vyzerali divne 😁 ale nikomu to nevadilo. Potom som vekom pribrala, on trochu schudol a páčila som sa mu stále. Ono nejde len o postavu ale celého človeka, hlavne po dlhšom čase to až tak nevnímaš ako druhý vyzerá. Ale keby si mal vybrať chcel ma s normálnou postavou a nie tou vychudnutou.

drahomirrra
13. feb 2024

@barborachors Haha, presne, 100 bodov. Štíhly pás, veľký fitnes zadok, a veľké prsia.

katkami123
13. feb 2024

Zo života viem, že najviac posudzujú druhích tí najzakomplexovanejší ľudia. Vyrovnaný človek nemá potrebu sa neustále s niekym porovnávať či je lepší, či je horší. Iba zakomplexovaný človek si to potrebuje dokazovať. To, že budeš pred ním porovnávať iné zeny ešte neznamená, že sa mu páčiš/nepáčiš. Len mu tým ukazuješ svoju neistotu. O tom, že je to dosť primitívne, prečo ste nehodnotili mužov? A prečo ide hodnotiť chlap s nadváhou, ktorého by asi 99,9% zien ani nechcelo, ktoré on hodnotí? Nechápem.

jana_eyre_2
13. feb 2024

A to ťa načo napadlo posudzovať vyzor inych žien, keď potom musíš uvažovať či sa mu páčis naozaj?

Myslím že by ste si mohli nájsť aj lepšie témy na rozhovor ako sudenie okolia, bez ohľadu na to ako kto vie "oceniť žensku krásu".. riešili ste aj mužov, či "oceňujes" len ženy, lebo si bola práve zvedavá na jeho reakciu v súvislosti s tebou?

autor
13. feb 2024

@jana_eyre_2 lebo som sa nudila. Mňa nebaví nakupovať, tak som sa zabávala tým, že som obzerala aspoň ženy. Po chlapoch nepozerám, lebo mám jeho.

dada5000
13. feb 2024

No moj mal predomnou babu co by modelku mohla robit, vysoka stihla blondina, prsia vystavne dvojky, dlhe nohy. A ja male pivo, hnede vlasy a mierna nadvaha. No a nemaj potom komplexy😄 a vies co? Mna lubi uz 20 rokov, mna si zobral a so mnou ma deti. Moj povedal ze muz berie babu ako celok, aj fyzicno aj povaha , a ked mu sadne, netreba mu druhu. Tak sa nad tym nezamyslaj, hod komplexy za hlavu a uzivaj si pekny vztah. Neries co bolo, pre nieco sa predsa rozisli. Teraz je s tebou predsa keby si sa mu nepacila cela taka ako si, nebol by z tebou.

jana_eyre_2
13. feb 2024

A to sú len dve veci na zábavu - nakupovanie alebo hodnotenie druhých?

Ja tiež nemám rada nakupovanie, ale je celá škála veci čo robiť aby sa človek nenudil.. nerozumiem prečo to hadzes na nudu.. možno sa nemáte s priateľom o čom baviť? Čítala som raz že najlepšie zbližuje ohováranie, tak niekto to asi fakt tak ma..

autor
13. feb 2024

@jana_eyre_2 a čo som teda podľa teba v tých obchodoch mala robiť? Čakať ho pri kase, kým si on popozerá obchod?

klip0
13. feb 2024

Tvoje komentáre, fuhaaa.... Máš obrovský problém sama so sebou a obávam sa či si to priznas vôbec sama pred sebou. Dúfam že áno a že len tu hráš formu

katkami123
13. feb 2024

Autorka, napríklad to, to robia normálny ľudia. Vidíš, ty máš jeho a nepotrebuješ hodnotiť chlapov. On ma teba, ale hodnotí iné zeny.

jana_eyre_2
13. feb 2024

Počkaj, čiže to prebiehalo tak, že ste chodili po obchode a obzerali ste si ženy, nie tovar? Kedy mal potom on čas obzerat si aj tovar keď píšeš že on tam bol z toho dôvodu? Prepáč, naozaj sa ta nechcem dotknúť, ale toto uvažovanie je mimo môj pochop..

lindous
13. feb 2024

Pri komentároch kde vysvetľuješ o čo vlastne ide a že či sú muži, ktorým sa páčia všetky typy postáv napadlo, že mne sa napríklad postava môjho chlapa nijak extra nepáči, proste pri niekom inom s takou postavou si nepoviem "wau, to je sexy"... ale napriek tomu je ten môj pre mňa najprítažlivejší, najsexy chlap na svete, aj so svojím telom 😅 vo všeobecnosti si myslím, že chlapi pod touto frázou myslia na ženu čo má cici aj rici, ale pekné nohy, ploché bruško... podobne ako keď povedia, že sa im páči prirodzená krása, ale nevedia poriadne rozoznať kedy je žena upravená 😂... no na konci dňa môžu ľúbiť ženu bez ohľadu na to a myslieť to úprimne...

zuzana76
13. feb 2024

tak uz si uvedomil, ze kedze pribral, tak na chudu uz nema, resp. tazsie, lebo stihla si tiez vyberie radsej vysportovaneho svalnaca, tak uz ide na istotu a vie, ze taka pri sebe nebude ohrnat nosom, kedze sama nie je stihla a vysportovana

0silvia0
13. feb 2024

Tak autorka, su typy postav, ktore pekne jednoducho nie su, napriklad ked ma niekto hrube nohy ako stlpy, alebo 5 pneumatik na bruchu, popripade riadna obezita, ale aj take zeny maju muzov, cize nie je to vzdy o pritazlivosti a peknej postave.

zobaka
13. feb 2024

malo komu sa pacia tucne zeny, mizivemu percentu, ale ked si s nim mala by si uz poznat jeho vkus, vacsinou sa pacia chlapom stihle zeny s krivkami, cize nie chlapcenske postavy, asi myslel, ze taka sa mu nepaci

domi2425
13. feb 2024

asi sa mu pacis - aspon trochu ? a povedala si mu sama od seba ze nemozes chodit medzi ludi lebo ich sudis ? 😂to je celkom uletene, ved kazdy sa pozrie na ineho cloveka, ja si tiez vela krat poviem ze je zena atraktivna/pekne oblecena/ pekna postava.. kazdopadne si myslim ze sa mu nepacia zeny co vyzeraju plocho ako maly chlapec, ale kazdy jeden chlap sa otoci za zenou s primeranymi prsiami, pevnym zadkom, peknymi stehnami a hlavne uzkym pasom bez ovisnuteho brucha🤣

osobne si myslim ze si navrhla toto “hodnotenie” z nejakej zamernej sebadestrukcie lebo neviem ako zakomplexovana a znudena by som musela byt aby som svojmu muzovi navrhla ze vyslovene podme si obzerat spolu zeny😂ale tvoja vec🤷🏻‍♀️ak si tucna a mas nadvahu tak ti aj tak urcite nepovie ze ano si tucna a mohla by si zhodit daco

maria1989
13. feb 2024

Ver tomu. Chlapom sa paci naozaj vela. A vyskusat chcu /takmer/ vsetko.

domkakvet
13. feb 2024

Nechce vychudnutu, cize chuda by uz mohla byt, ci aj tucna je uz otazne.

babydesire
14. feb 2024

Podla mna to znamena len to ze nechce rovnu latu..ty chlapy chci rici-cici..ale ci sa mu pacia baculky,normalne postavy z pod to z uvod.prispevku sa neda posudit

Strana
z2