Aké sú reálne výhody manželstva?
Otázka na vydaté žienky. Má zmysel sa dnes vydávať? Aké výhody má manželstvo? Okrem toho, že máme spoločné priezvisko. Reálne výhody, ktoré vo vzťahu na divoko neexistujú
Ahoj. Ja som vydatá 27 rokov. No nikdy mi nenapadlo, že aké to bude mať výhody. Manžel je moja láska, parťák a obrovská životná podpora. Áno, mám fakt dobrého manžela a keď tu niekedy čítam, s kým všetkým sú schopné ženy žiť... Každý človek má aj chyby, no čo je veľa to je veľa.Samozrejme viem, že dnes sú tie vzťahy na milu jarmilu. Žiaľ. Mať výhody??? Brali sme sa, lebo sme sa ľúbili. Prešli sme všeličím a aj logicky ťažkými skúškami. Aj o tom je život ako taký. Hlavne si nedávať ružové okuliare. A aj napriek tomu, som veľmi rada, že sa máme. Sme silnejší a skúsenejší🙂))
@walentina7 super nápad...a čo keď sa mu nedovolas...lebo ho už objíma zubata....ak nemáš známych tak ho ani len v kome neuvidis....rozdupali by ich v nemocnici...mkeby napríklad rodičia sú proti....obesil sa mi Ex....a videla som ho pol dňa pred smrťou...lebo slúžil kamoš na are.....zvážte si to....určite vzťah s deťmi a mať ich viac tak jedine so svadbou....a keby mám napríklad raka...bežím si znova zobrať svojho Ex kvôli deťom....

Tak sa môžete takto "priateliť" ďalších 10 rokov🙂, keď ti to tak vyhovuje. Otázne je ,či to bude vyhovovať aj partnerovi, ktorý chce vzťah spečatiť.