icon

Aké sú vaše vzťahy so švagrinami?

13. dec 2025

Ahojky . Chcela by som vedieť, aké máte vzťahy so švagrinami. Myslím originál švagrinami. Je normálne že si nemáme čo povedať ? Nikam spolu nechodíme, švagrine majú svoje kamarátky. Príde mi to také že som cudzia.

Strana
z2
barka1
13. dec 2025

@anonym_autor co to je "originál švagrina"?
Nechápem, čomu sa divíš. Ludia si rozni, nemozes mat doverne vztahy s kymkolvek len preto, ze je to rodina. Stačí být slušní a korektní. Priatelov si hladaj inde.
K otázke - nie, nemám zvlášť kamarádske vztahy so švagrinou, ani moja matka ich nemala.

anonym_007867
13. dec 2025

@anonym_autor so švagrinou sa rešpektujeme, zájdeme k sebe na kávu, pokecáme, pomôžeme si keď treba, podáme si koláče, alebo niečo dobré uvarené, ale najlepšie kamošky nie sme 🙂

minenkaa
13. dec 2025

@anonym_autor a neoriginálne švagrinej sú aké

anonym_007867
13. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa podľa mňa autorka sa prišla do rodiny a originál švagrinej sú mužove sestry.. 😁

anonym_aee2dd
13. dec 2025

@anonym_autor momentálne nemám žiadnu,.ale ani s bratovou polovičkou ani so švagrovou maželkou som nikdy nikam nechodila. Jedna bola.o 15 R staršia druhá o 15r mladšia a áno nemali sme si čo povedať.
Ja som si nemala čo povedať ani so svokrou.

simsalabim
13. dec 2025

So vsetkymi mojimi svagrinami sa normalne porozpravam, vychadzam s nimi OK, ale super kamosky nie sme, i ked sme tam sme s jednymi alebo druhymi boli spolu na dovolenke. Ale nezvykneme si volat, pisat, ci len tak chodit na kavu.

really8
13. dec 2025

@anonym_autor nemam svagrinu. Ding ding ding.

anonym_4bf17b
13. dec 2025

Nemáme si čo povedať, komunikujeme spolu len v rámci slušnosti. Ja mám svoje kamarátky, ona svoje.

hviezdicka002
13. dec 2025

Ja vychádzam s mojimi budúcimi švagrinami super. Nestretávame sa často ale keď sa dá prídeme na návštevu. Hlavne kvôli deťom keďže ja s nimi mám dobrý vzťah. Medzi jednou je 13 ročný rozdiel a druhá len 7. Od začiatku sme si sadli ale zase nie sme najlepšie kamarátky proste máme sa radi, pomôžeme si a hlavne zbožňujem ich deti. Ale tak nie každý si sadne to. Takže proste to je individuálne. Ja som mala to šťastie že si len tak napíšeme že ako sa máme či nechceme prísť a tak 😄ale tak ja mám aj šťastie na svokrovcov s ktorými vychádzam veľmi dobre.
No niektorí ľudia si nesadnú

autor
13. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa myslela som že sme mali svadbu s mužom. A že nežijeme len tak spolu

muchotrafka298
13. dec 2025

Nemusi Ti kazdy clovek sadnut a tiez sa nemusis s rodinou, s ktorou si nemas co povedat kamaratit. Tu je na mieste tolerancia. Mala som dlhorocny vztah, s partnerovou sestrou som kamaratka nebola, tiez sme si nemali co povedat, ked sme sa stretli, tak sme prehodili par slov, neutralne temy, normalne pri oslavach sme sa bavili a navstevach. Neboli sme ale ziadne kamaratky, nevolali sme si ani nepisali. Maximalne gratulacia k sviatku. Po rozchode v ziadnom kontakte nie sme. Myslim, ze je to tak v poriadku, tolerovali sme sa, kamaratili nie. Nie kazdy clovek si s kazdym sadne.

minenkaa
13. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa myslela som že sme mali svadbu s mužom. A že nežijeme len tak spolu

@anonym_autor tak to potom vychádzame spolu dobre keď sa stretneme ,raz za pár rokov
Jedna je úžasný človek ,prajny,milý,druha závistlivá klamárka

pribinak
13. dec 2025

Mam viacero svagrin, ale najlepšie si rozumiem so švagrom, mam radi rovnaký humor, rovnaké filmy, sme nadšení psickari, dokonca rovnaké jedlo

Sestra a môj muž sa na nás smeju

anonym_0b53bb
13. dec 2025

S jednou švagrinou sme od začiatku za veľmi dobré, aj si vynadáme aj sa pohádame ale zároveň sa dokážeme podporiť ako nik iný - žiadna závisť len vzájomná podpora aj o pol noci. S druhou švagrinou (sestrou prvej) sa porozprávame o počasí a o deťoch, keďže všetkých hneď súdi, ohovára, potrebuje byť vždy tá naj… a s treťou sa máme veľmi radi, vždy máme o čom kecať ale vidíme sa menej často, keďže sa nevieme úplne časovo zladiť.

anonym_c1a809
13. dec 2025

So švagrinami máme korektné vzťahy. Ale nechodíme spolu vonku, nevyvolávame si. Komunikujem s mojimi bratmi väčšinou. Vždy keď sa stretneme, tak sa normálne porozprávame.

rachel36a
13. dec 2025

@anonym_autor so svagrinami od mojich bratov super...jedna býva u nas v meste, navštevujeme sa, chodime na výlety...druhá býva 100km od nás tak sme spolu menej...svagrina od mužov ho brata je zvláštna...nikdy nemá čas, stále je chorá, unavená atd...bývame od seba cca 150 metrov a vidíme sa len na rodinných oslavách, a u svokrovcov ked sa stretneme...výnimočne ideme spolu niekde ako rodiny...nema záujem, nenutim ju...asi som jej nesadla...ma svoje kamarátky..

anonym_4bf812
13. dec 2025

Manžel má dve sestry, prvý rok sme mali dobrý vzťah, potom už nie. Rozprávať sa rozprávame, keď sa stretneme niekde na návšteve, ale kontakt s nimi už nevyhľadávam kvôli dôvodom, po ktorých som tie úžasné vzťahy ukončila. Takže vychádzame už len ako švagrine, keby to mali byť kamošky, tak kamoškami už dávno nie sú. Žiaľ rodinu neodstrihneš.

ivik4
13. dec 2025

Ziadny vztah so svagrinou nemame ale necudujem sa 🙂. So svagrami v pohode sem tam pokecam, vztahy su fajn

danica2711
13. dec 2025

@anonym_autor rodinu si nevyberáš...

lucyluska
13. dec 2025

@anonym_autor s mojou švagrinou som sa prestala stýkať, komunikovať. Stretla som jej švagrinú (jej brata žena) a povedala že roky sa snažila a už to vzdala. Myslela som že chyba je vomne.

A exova sestra ok na návštevách ale inak žiadne stretávanie, kamaratenie. Už si nepíšeme, keďže sme ex.

anonym_f727b3
13. dec 2025

mám švagriné , len akosi sa vídame pomenej. 2-3 krát do roka. úplne stačí.
Nie sme v spojení tel. ani mail.
každá býva v inom meste, každá má svoju rodinu - deti, starosti. Dokonca jedna mimo SK.
myslím že je to úplne ok.

anonym_86f8a5
13. dec 2025

@anonym_autor je to v poriadku, tiež si s mojou nemám čo povedať, vadí mi aká je povahovo.

anonym_64ce91
13. dec 2025

Ano, ja to tak mam. Mam len jedinu svagrinu a vobec sme si ako osoby nesadli. Sme uplne odlisne, nemame spolocne zaujmy ani nazory, takze sa vzajomne nemame o co obohatit. Mame neutralny vztah, vzajomne sa tolerujeme, ale viem, ze na kavicky ani po nakupoch spoku nikdy chodit nebudeme. Ja to beriem tak, ako to je, nikde nie je napisane, ze svagrine musia byt naj kamky ma svete. Ale ja som uz pred vydajom vedela, ze nase cesty sa nepretnu v tomto smere.

anonym_793903
13. dec 2025

@anonym_autor s jednou švagrinou som ako sestra a s druhou, žiaľ, si nenapíšeme ani na narodeniny

anonym_8840cd
13. dec 2025

Nemám zo švagrinami žiaden vzťah

sely13
13. dec 2025

Ja mám veľmi dobrú švagrinu, je my ako sestra, velmi ju mam rada, stále sme v kontakte,píšeme si,chodime spolu nakupovať,vzájomne sa podporujeme.

alickapusinka
13. dec 2025

Tak mám dve jedna po ohovarani skončila na TO riešilo sa to cez súd tak zavrela už konečne hubu po rokoch a ta druha tiež mala take pokusy ale ked videla ako pochodila jej sestra tak radšej zatiahla ručnu brzdu a čusi.

marca12
13. dec 2025

Ani ja so svagrinou nechodim na kavu ani vylety. Sme uplne rozdielne,ale na druhej strane na rodinnych stretnutiach pokecame. Ale zeby sme sa vyhladavali,to nie. A mne to vobec nechyba.

anonym_fab599
13. dec 2025

Mam len jednu svagrinu po.mojom bratovi. Od kedy prisla do rodiny, robila len zle. Roky sa nestykame. Ani jej surodenci sa s nou nestykaju. Rozbijacka rodin..

7lenka11
13. dec 2025

S mužovou sestrou mám vlažný vzťah. Je medzi nami 8r rozdiel a sme uplne iné povahy. Bratova priateľka je veľmi fajn, no žijeme ďaleko od seba, takže priestor na kamarátstvo moc nie je.

Strana
z2