Aké sú vaše vzťahy so švagrinami?
Ahojky . Chcela by som vedieť, aké máte vzťahy so švagrinami. Myslím originál švagrinami. Je normálne že si nemáme čo povedať ? Nikam spolu nechodíme, švagrine majú svoje kamarátky. Príde mi to také že som cudzia.
Mám dve švagriné, jedna je v pohode, to je bratova žena, s ňou si rozumiem. Pokecáme, napíšeme si, fajn ženská. No mužova sestra, to je tak toxická žena, že dovidenia. Pani učiteľka, dôležitá ako hovno v sáčku 😂 a pritom rozbila funkčné manželstvo. Ťahala sa so ženatým mužom.
@anonym_autor úplne najradšej som,keď ani jednu švagrinú nevidím a hlavne nepočujem. 🤔 Takže asi tak.
@anonym_autor švagriná nemusí byť v žiadnom prípade kamarátkou. Svoju som nevidela 9 rokov. Podľa nej dôležitejšia v živote mojich detí bola ona a jej matka pred mojou mamou...
Mám dve. S jednou super-ozaj ako sestra.
S druhou si tiež nemam čo povedať. Už sme sa 2roky ani nevideli.
S mužovou sestrou sa v rámci nejakého stretnutia raz za dva roky pozdravíme, prehodíme pár zdvorilostných fráz a to je všetko. S bratovou exmanželkou mám dobrý vzťah doteraz.
@anonym_autor ja mam všetkých švagrov a švagriné ďaleko, takze sa stretavame malo, ale vychadzame veľmi dobre. Jedna švagriná je sice povahovo iná a dost zdrzanliva, ale nikdy sme proti sebe nic nemali. Dobre vzťahy v rodine su pre nas základ a tak si kazdy vybral dobrého partnera/partnerku, ktorí tiež uznavaju tieto zasady ,iba jeden švagor je večný rebel, ale rodinu to nijak nezasahuje, len jeho ženu.
@anonym_autor absolútne žiadny vzťah nemáme, stretavame sa minimálne, každá sme iná, nemáme si čo povedať a ani neviem prečo by sme mali byť kamaratky.
@anonym_autor prečo by si s ňou niekam mala chodiť?Len kvôli tomu, ze to je muzova sestra?máš nejake veľké ocakavania
Vzťah máme nijaký pozdravime sa prehodíme pár viet, ale nevolame si, nepomahame nikam spolu nechodíme a ani nikdy nemala vzťah k našim deťom.je medzi nami 8 r rozdiel ona je mladšia.zije sama a iba pre prácu nemá rodinu my dve spolu nemáme jednu spoločnú tému. Na spoločný čas mám kamaratky aj, keby ma niekam zavolala vyhovorim sa
@anonym_autor s jednou švagrinou mame si myslím veľmi dobrý vztah, aj si pokame, zavoláme o všetkom možnom a tak a s druhou taky neutrálny- v rámci slusnosi sa porozprávame...s jednou sa vidíme častejšie z druhou nie. Nevadí mi to, má svoj okruh kamarátov a ja ten svoj.
@anonym_autor veľmi vlažné. Vídame sa pár krát ročne. Podľa mňa to súvisí s tým, že ich brat - môj muž, má s nimi úplne rovnaký vzťah. Možno aj vlaznejší, keďže keď už sa stretneme, rozprávam sa s nimi viac, ako on...
@anonym_autor s mojou super aj so švagrom aj so svokrou aj svokrom aj s ďalšou rodinou s muzovej strany. A opacne tiez. Chodime na chaty aj vylety, dovolenky. Jedine co je problem, ze svagrina s rodinou vsade meska 🤣🤣🤣🤣 ale to sa smejeme, ze im treba povedat cas o dve hodiny skor aby prisli v cas.
Vyborny, divadla, dovolenky vzajomna pomoc stale.
Žiaľ nemám ani švagrinú a ani švagra. Moja sestra a mužov brat su slobodní. Obaja 50 plus
Skoro žiaden, mojej strany sú švagrine mladšie o 12 rokov. Z mužov strany nemám vôbec žiaden vzťah. Jednu nepoznám vôbec, druhá popriala svojmu bratovi (môj manžel)nech do rána zdochne a tretia žije v zahraničí
Moj muz nema sestru, len brata - takze mam svagra. Moj mladsi brat ma manzelku - cize jednu svagrinu mam a vztahy mame take vlazne/formalne. Nestretavame sa, byvame od seba daleko, je odomna ovela mladsia, ale hlavne je, ze si na 1000% rozumie s mojim bratom - svojim muzom.
Ja som v tomto vztahu uplne nepodstatna. Svagrinu nijak vynimocne neriesim
@anonym_autor Vychádzame spplu super, ale úplne kamošky nie sme nakoľko sme od seba veľmi ďaleko. Aj veľký vekový rozdiel. Ja deti mám oni sú bezdetný
Občas si napíšeme a keď občas prídu, radi pokecáme. Super vzťah mám aj so švagrami.
ja. amoja svagrina zijeme kazda inde. ona nie je casto v kontakte ani s blizsou rodinou (moj manzel jej brat ci ich otec) raz dvakrat do roka sa navstivia pokecaju a tot vsio. sme velmi rozdielne. nie sme si blizke. respektujeme sa. druha svagrina je 20rokov mladsia tiez zije v zahranici. pokecame a vidime sa parkrat do roka to je vsetko. ma. ich obe rada. prajem im len to dobre. ale blizke si nie sme
@anonym_autor mám tri, s dvomi sa bavíme len na rodinnom stretnuti,inak nie a s treťou si rozumiem dobre, aj sa stretávame u nás spoločne.
Žiadne vzťahy stretávame sa asi tak dva krát do roka ak sa náhodou stretneme nečakane niekde tak prehodíme pár slov v rámci slušnosti to je celé každá máme svoj svet iný okruh známych a priateľov
@anonym_autor moju nemusim od zaciatku, nemam di s nou co povedat a ked tak len ja hovorim, takze eee
Ja mám 4, dve švagrine od mojich bratov, my sme spolu roky aj pracovali vo firme , čiže úplne normálne vzťahy.. s mužovou sestrou v pohode , stretávame sa pravidelne, práve nás čaká koncoročný žúr 😁 naj si rozumiem s mužovým bratom a jeho ženou, pravidelne spolu dovolenkujeme, vyletujeme, grilujeme, ideme spolu na novoročnu chatovicu .. ja som spokojná , funguje to .. vždy sa môžem na hociktorú obrátiť .. sestru som nikdy nemala, tak aspoň takto som rada ..
Mala som len jednu švagrinú. Boli sme každá úplne iná. Mala šľachtický pôvod, ale akosi sa na ňu nalepili len negatíva. Brat drel ako kon a ona minala úplne bez rozmyslu. Dvojročnej dcére kupovala naraz dve kilá banánov, jasné že ich nestihla zjesť, čierne ich vyhodila a kúpila ďalšie. Kupovala bony a v Tuzexe nakupovala napr. slimáky v konzervačné, aj štyri naraz, ochutnali, vyhodili. Pred každou výplatou si požičala od našej mamy, zo zálohy vrátila a pred výplatou znovu požičala.
Viem, bola to jej vec, žila ako chcela, aké nemohlo mi byť jedno, že brat sa nadreli a výsledok nikde. Najviac mi prekážalo keď mi hovorila ako sa my máme dobre a ona furt bez peňazí. Závidela. Nás príjem bol výrazne nižší, akurát sme gazdovali každá inak.
Takže vzťahy nič moc a to sme boli skoro rovesníčky, bola o dva roky staršia ako ja.
@anonym_autor žiadne 🤷🏼♀️ mám ich 4 a vzťah ani s jednou, keď sme na oslave prehovoríme pár slov s jednou druhou alebo s každou a to je všetko 🙂 beriem to proste tak že oni su 4 sestry a ja som len švagriná čiže ani to nejak neriešim
Nemáme žiadne kavičky, návštevy mimo osláv ani komunikáciu cez správy atd…
@anonym_autor mám jednu .. bratova žena
Nemáme dobrý vzťah,nestretávame sa .
Ja nemusím tip ľudí ako ona
Rešpektujeme sa. Keď sa stretneme u niekoho na návšteve, prehodime par slov ale nič extra. A som spokojná tak ako to je, sme úplne odlišné takže ja ich spoločnosť nevyhladavam

@anonym_autor ale prosim ta. Ved niekto neznesie ani svojho surodenca,nie to este jeho partnera/partnerku. Je pekne ked si ludia v rodine rozumeju,ale teda ked si nesedia ludsky tak naco to silit.