icon

Aké sú vaše vzťahy so švagrinami?

13. dec 2025

Ahojky . Chcela by som vedieť, aké máte vzťahy so švagrinami. Myslím originál švagrinami. Je normálne že si nemáme čo povedať ? Nikam spolu nechodíme, švagrine majú svoje kamarátky. Príde mi to také že som cudzia.

Strana
z2
denithestrange1993
13. dec 2025

@anonym_autor ale prosim ta. Ved niekto neznesie ani svojho surodenca,nie to este jeho partnera/partnerku. Je pekne ked si ludia v rodine rozumeju,ale teda ked si nesedia ludsky tak naco to silit.

anonym_2675db
14. dec 2025

Mám dve švagriné, jedna je v pohode, to je bratova žena, s ňou si rozumiem. Pokecáme, napíšeme si, fajn ženská. No mužova sestra, to je tak toxická žena, že dovidenia. Pani učiteľka, dôležitá ako hovno v sáčku 😂 a pritom rozbila funkčné manželstvo. Ťahala sa so ženatým mužom.

anonym_f259db
14. dec 2025

@anonym_autor úplne najradšej som,keď ani jednu švagrinú nevidím a hlavne nepočujem. 🤔 Takže asi tak.

katarinka963
14. dec 2025

@anonym_autor švagriná nemusí byť v žiadnom prípade kamarátkou. Svoju som nevidela 9 rokov. Podľa nej dôležitejšia v živote mojich detí bola ona a jej matka pred mojou mamou...

anonym_ae3cea
14. dec 2025

Mám dve. S jednou super-ozaj ako sestra.
S druhou si tiež nemam čo povedať. Už sme sa 2roky ani nevideli.

anonym_165ad2
14. dec 2025

S mužovou sestrou sa v rámci nejakého stretnutia raz za dva roky pozdravíme, prehodíme pár zdvorilostných fráz a to je všetko. S bratovou exmanželkou mám dobrý vzťah doteraz.

anonym_034ac2
14. dec 2025

@anonym_autor ja mam všetkých švagrov a švagriné ďaleko, takze sa stretavame malo, ale vychadzame veľmi dobre. Jedna švagriná je sice povahovo iná a dost zdrzanliva, ale nikdy sme proti sebe nic nemali. Dobre vzťahy v rodine su pre nas základ a tak si kazdy vybral dobrého partnera/partnerku, ktorí tiež uznavaju tieto zasady ,iba jeden švagor je večný rebel, ale rodinu to nijak nezasahuje, len jeho ženu.

monulka205
14. dec 2025

@anonym_autor absolútne žiadny vzťah nemáme, stretavame sa minimálne, každá sme iná, nemáme si čo povedať a ani neviem prečo by sme mali byť kamaratky.

anonym_adc781
14. dec 2025

@anonym_autor prečo by si s ňou niekam mala chodiť?Len kvôli tomu, ze to je muzova sestra?máš nejake veľké ocakavania
Vzťah máme nijaký pozdravime sa prehodíme pár viet, ale nevolame si, nepomahame nikam spolu nechodíme a ani nikdy nemala vzťah k našim deťom.je medzi nami 8 r rozdiel ona je mladšia.zije sama a iba pre prácu nemá rodinu my dve spolu nemáme jednu spoločnú tému. Na spoločný čas mám kamaratky aj, keby ma niekam zavolala vyhovorim sa

anonym_33dc04
14. dec 2025

@anonym_autor s jednou švagrinou mame si myslím veľmi dobrý vztah, aj si pokame, zavoláme o všetkom možnom a tak a s druhou taky neutrálny- v rámci slusnosi sa porozprávame...s jednou sa vidíme častejšie z druhou nie. Nevadí mi to, má svoj okruh kamarátov a ja ten svoj.

beronsche
14. dec 2025

@anonym_autor veľmi vlažné. Vídame sa pár krát ročne. Podľa mňa to súvisí s tým, že ich brat - môj muž, má s nimi úplne rovnaký vzťah. Možno aj vlaznejší, keďže keď už sa stretneme, rozprávam sa s nimi viac, ako on...

betulinka1
14. dec 2025

@anonym_autor s mojou super aj so švagrom aj so svokrou aj svokrom aj s ďalšou rodinou s muzovej strany. A opacne tiez. Chodime na chaty aj vylety, dovolenky. Jedine co je problem, ze svagrina s rodinou vsade meska 🤣🤣🤣🤣 ale to sa smejeme, ze im treba povedat cas o dve hodiny skor aby prisli v cas.

natalka13
14. dec 2025

Vyborny, divadla, dovolenky vzajomna pomoc stale.

vilma7
14. dec 2025

Žiaľ nemám ani švagrinú a ani švagra. Moja sestra a mužov brat su slobodní. Obaja 50 plus

anonym_13d2c1
14. dec 2025

Skoro žiaden, mojej strany sú švagrine mladšie o 12 rokov. Z mužov strany nemám vôbec žiaden vzťah. Jednu nepoznám vôbec, druhá popriala svojmu bratovi (môj manžel)nech do rána zdochne a tretia žije v zahraničí

anonym_4443c6
14. dec 2025

Moj muz nema sestru, len brata - takze mam svagra. Moj mladsi brat ma manzelku - cize jednu svagrinu mam a vztahy mame take vlazne/formalne. Nestretavame sa, byvame od seba daleko, je odomna ovela mladsia, ale hlavne je, ze si na 1000% rozumie s mojim bratom - svojim muzom.
Ja som v tomto vztahu uplne nepodstatna. Svagrinu nijak vynimocne neriesim

anonym_f9bcb7
Autor odpoveď zmazal
anonym_e0358b
14. dec 2025

@anonym_autor Vychádzame spplu super, ale úplne kamošky nie sme nakoľko sme od seba veľmi ďaleko. Aj veľký vekový rozdiel. Ja deti mám oni sú bezdetný
Občas si napíšeme a keď občas prídu, radi pokecáme. Super vzťah mám aj so švagrami.

juliet86
14. dec 2025

ja. amoja svagrina zijeme kazda inde. ona nie je casto v kontakte ani s blizsou rodinou (moj manzel jej brat ci ich otec) raz dvakrat do roka sa navstivia pokecaju a tot vsio. sme velmi rozdielne. nie sme si blizke. respektujeme sa. druha svagrina je 20rokov mladsia tiez zije v zahranici. pokecame a vidime sa parkrat do roka to je vsetko. ma. ich obe rada. prajem im len to dobre. ale blizke si nie sme

eskop
Včera o 13:31

@anonym_autor mám tri, s dvomi sa bavíme len na rodinnom stretnuti,inak nie a s treťou si rozumiem dobre, aj sa stretávame u nás spoločne.

clementisa
Včera o 18:48

Žiadne vzťahy stretávame sa asi tak dva krát do roka ak sa náhodou stretneme nečakane niekde tak prehodíme pár slov v rámci slušnosti to je celé každá máme svoj svet iný okruh známych a priateľov

galioska
Včera o 18:53

@anonym_autor moju nemusim od zaciatku, nemam di s nou co povedat a ked tak len ja hovorim, takze eee

anonym_50377f
Včera o 19:15

Ja mám 4, dve švagrine od mojich bratov, my sme spolu roky aj pracovali vo firme , čiže úplne normálne vzťahy.. s mužovou sestrou v pohode , stretávame sa pravidelne, práve nás čaká koncoročný žúr 😁 naj si rozumiem s mužovým bratom a jeho ženou, pravidelne spolu dovolenkujeme, vyletujeme, grilujeme, ideme spolu na novoročnu chatovicu .. ja som spokojná , funguje to .. vždy sa môžem na hociktorú obrátiť .. sestru som nikdy nemala, tak aspoň takto som rada ..

evansova
Včera o 20:06

Mala som len jednu švagrinú. Boli sme každá úplne iná. Mala šľachtický pôvod, ale akosi sa na ňu nalepili len negatíva. Brat drel ako kon a ona minala úplne bez rozmyslu. Dvojročnej dcére kupovala naraz dve kilá banánov, jasné že ich nestihla zjesť, čierne ich vyhodila a kúpila ďalšie. Kupovala bony a v Tuzexe nakupovala napr. slimáky v konzervačné, aj štyri naraz, ochutnali, vyhodili. Pred každou výplatou si požičala od našej mamy, zo zálohy vrátila a pred výplatou znovu požičala.
Viem, bola to jej vec, žila ako chcela, aké nemohlo mi byť jedno, že brat sa nadreli a výsledok nikde. Najviac mi prekážalo keď mi hovorila ako sa my máme dobre a ona furt bez peňazí. Závidela. Nás príjem bol výrazne nižší, akurát sme gazdovali každá inak.
Takže vzťahy nič moc a to sme boli skoro rovesníčky, bola o dva roky staršia ako ja.

lenka02942
Včera o 20:11

@anonym_autor žiadne 🤷🏼‍♀️ mám ich 4 a vzťah ani s jednou, keď sme na oslave prehovoríme pár slov s jednou druhou alebo s každou a to je všetko 🙂 beriem to proste tak že oni su 4 sestry a ja som len švagriná čiže ani to nejak neriešim
Nemáme žiadne kavičky, návštevy mimo osláv ani komunikáciu cez správy atd…

anonym_8e6797
Včera o 20:17

@anonym_autor mám jednu .. bratova žena
Nemáme dobrý vzťah,nestretávame sa .
Ja nemusím tip ľudí ako ona

anonym_0ccd21
Včera o 22:32

Rešpektujeme sa. Keď sa stretneme u niekoho na návšteve, prehodime par slov ale nič extra. A som spokojná tak ako to je, sme úplne odlišné takže ja ich spoločnosť nevyhladavam

Strana
z2