Aké sú výhody a nevýhody vzťahu s vojakom?
Zaujímajú ma vaše skúsenosti a názory
Chodila som s vojakom.. vydržala som týždeň.. čo viac dodať..
@aurora33 ale ja to pisem na zakladne skusenosti preboha.Ze si nasli milenca, ked bol ich muz v zahranici alebo ze mu miesto podpory davali na vyber, bud ja alebo nejaky kurz v zahranici. Ja na rozdiel od teba pisem z vlasrnych skusenosti a nie domnienok. Si myslis, ze ked niekoho stretnes na ulici hned vies, aky ten clovek je? Moj manzel je tiez nedostupný pre cudzich ludi a vie sa otvorit len tych najblizsim.
@romi0310 ja nepíšem na základe domienok, ale nebudem tu pisat všetky podrobnosti. V pohode. Ži si v tom, že ty si skvelá žena na rozdiel od iných a že ostatní chlapi, ktorí nemaju potrebu sa šplhať po rebríčku sú len chudáci, ktorí nedostali doma podporu. Ozaj, žiješ s nimi, keď vieš, že im bolo povedané, ,,buď ja, alebo kurz v zahraničí?”
Kurvia sa. Väčšina 🙂
@sashabb ja co poznam - a aj vysoke sarze - v domacnosti veli zena a tvrdou rukou
@prasiatko30 ...väčšinou aj veľa alkoholu potrebujú...Zelená mozgová vygumovaná kôra = guma - nevedia žiť normálnym štýlom života ..., majú vymyté mozgy..,. ja som sa s jedným trápila 19rokov... Nikdy viac.
Nikdy viac

@lucka_ke prosím ťa,netrep hlúposti, poznáš 2-3 a už usudzuješ, mám manžela, poznám plno jeho kolegov a sú úplne pohodový ľudia, môj manžel je veľmi dobrý človek,a nie je radový vojacik ale má vysokú funkciu.