icon

Páčia sa mužom silikónové prsia?

Včera o 20:23

Zaujimalo by ma, ze ci muzom sa fakt pacia silikony?

domkakvet
Včera o 20:31

@anonym_autor otazka sice iba na muzov, ale podla mna sa im pacia vsetky a kto vie, ci to vobec vedia rozoznat, mozno ani nie.

autor
Včera o 20:34
@domkakvet

@anonym_autor otazka sice iba na muzov, ale podla mna sa im pacia vsetky a kto vie, ci to vobec vedia rozoznat, mozno ani nie.

@domkakvet tak mojmu muzovi sa vyslovene umele prsia hnusia napriklad

anonym_e131fe
Včera o 20:39
@domkakvet

@domkakvet rozoznať to vie každý, ty si asi ešte umelé prsia neudržala ze?

domkakvet
Včera o 20:42
@anonym_e131fe

@domkakvet rozoznať to vie každý, ty si asi ešte umelé prsia neudržala ze?

@anonym_e131fe nedrzala.

anonym_9d24c1
Včera o 21:13

@anonym_autor nie, muzom sa nepaci na zenach nic umele, nic popiercingovane a potetovane, je to ukazkovy hnus a dokaz toho ze ta zena prosto nie je rozumovo v poriadku, samostatnou kapitolou sú kačacio-husacie pysky pardon pery a uši v ktorych je nastrielanych nenormalny pocet nausnic.

anonym_25218f
Včera o 21:14

@anonym_autor aj mojmu muzovi sa hnusia, zas naopak, kamaratov muž, dal oeniaze zene, aby si ich dala spravit

fadama
Včera o 21:23

Také otázky. 100 mužom sa bude páčiť vždy ina.
Preto sú ľudia rôzny a nie sme rovnaký.
Jeden chce chudu, další tučnú, malú, vysokú, potetovanu, nepotetovanu, umelú a ďalší chce iba prírodnú.🙄

anonym_a7b47e
Včera o 21:40

Ano a velmi;)

anonym_30069c
Včera o 21:49
@anonym_autor

@domkakvet tak mojmu muzovi sa vyslovene umele prsia hnusia napriklad

@anonym_autor asi nie, ked si zalozila taku temu

anonym_a4d8e8
Včera o 21:58
@domkakvet

@domkakvet
🤣🤣 jednoduchy test ked zena lezi ns chrbte silikony stoja v pozore

anonym_a25bf5
Včera o 22:09

Silikónové prsia vedia byt aj pekne decentné, plny pekný dekolt ,žiadna Lola ci kto to mal preveľké dudy. Urcite sa kazdemu mužovi páčia pekne prsia. A tie silikónové vedia byt naozaj krásne, ked sa vsetko podarí. Mnoho muzov ani ten moj nerozozna take prsia, ak nie su vyslovene ,ze dve gule na hrudi.
Muži, ktori tvrdia, ze umelina je hnus ,by to pravdepodobne tiez nezistili. Nikdy ich asi ani nedržali, ani ja , ale vsetci co ich držali vravia, ake su fajne, mäkké, ako vlastné.

anonym_9c0073
Včera o 22:55

Ano ziadnemu muzovi sa nepacia silikony- take pekne, pevne napr. Cka, doma vam tvrdia ako sa im to hnusi 🤣🙈 Klamte sa dalej. Ano kazdy by uprednostnil napr. ovisnute prsia po kojeni 🙈 To iste 🤣🤣🤣

lacinda
Včera o 23:15
@fadama

Také otázky. 100 mužom sa bude páčiť vždy ina.
Preto sú ľudia rôzny a nie sme rovnaký.
Jeden chce chudu, další tučnú, malú, vysokú, potetovanu, nepotetovanu, umelú a ďalší chce iba prírodnú.🙄

@fadama máš pravdu sto ľudí sto chutí

lacinda
Včera o 23:19

Kamarátova priateľka si ich dala zmenšiť lebo ich mala po pupok

anonym_b05be2
Dnes o 00:48

Mužom sa páčia všetky kozy,však sú to kozy