Aké vzdelania alebo povolania sa navzájom prepájajú vo vašom vzťahu?
Ahojte. Celkom ma zaujíma, aké vzdelania, alebo povolania sa navzájom prepájajú vo vašom vzťahu? U nás je to pedagóg (PaedDr., PhD.) a psychologička (PhDr.). A ako to máte vy doma? Nemá to byt provokačná téma, ale čisto záujem vás spoznať. Ďakujem..
prof. (učiteľ) a Mgr. (administratíva) 🙂
Ja VŠ manažérska pozícia v consultingu, manžel IT manažér, tiež VŠ.
ja Vysoká škola života (politológ), on pouliční ekonomická (rôzne)
@anonym_autor Dvaja matematici, Doc. a PhD., manzel ma navyse vystudovanu aj chemiu, Ing.
@anonym_autor ja VS, praca v korporate, som 10r zila s uzasnym muzom bez maturity. Dodnes som lepsi vztah nemala.
@anonym_99a02e a preco to skoncilo?
Ja VS muž zámočník a máme krásny vztah
Ja ss,muz ucnak,obaja ta ista vyroba.
Moj muz Ing. ekonomicka skola - obchodny zastupca
Ja Ing. IT - administrator verejneho obstaravania
Ja maturita (praca v korporate), muz maturita (elektrikar), pracuje ako servisny technik
Invalidný dôchodca + elektrikár. Nuž, zdravie nedovolí.
Stavebný Ing. (momentalné posudzovanie projektov v zmysle zabezpečenia) a Mgr. (školstvo), v minulosti obaja PrV
Mgr. + Mgr. (obaja právnici)
@anonym_autor obaja Ing. rovnaký odbor (spolužiaci 😁) a obaja robíme niečo úplne iné
@anonym_autor Mgr. a Ing.
VŠ (MatFyz) a SŠ (Hotelka)
Pracujeme v tej istej firme - manžel data architect a ja senior manažér.
Konštruktér a marketér
@anonym_autor majiteľ firmy+majiteľka firmy (každý robíme to svoje)
@anonym_autor informacia k čomu? k nicomu. priklad susedov 75 rocnych on pravnik a ona upratovacka zo základnou školou
Učiteľka a policajt 🙂
Stolárstvo a chémia. Nepracujeme vo vyštudovanych odboroch, ani sme nikdy v nich nepracovali. Obaja sme v doprave.
@anonym_autor psycholog a MUDr
Farmaceut + MUDr
@anonym_autor majiteľ firmy+majiteľka firmy (každý robíme to svoje)
@anonym_5437ba jej aj my to tak mame 😉
CNC a administratíva všetkého
Mgr. - farmaceutka a manžel má Mgr. z ekonomickej a finančnej matematiky na matfyze
obidvaja ING, študovali sme n tej istej škole strojarinu, ale keď sme sa spoznali, manžel strojár, ja tanečníčka, spoznal sme sa na skalách pri lezení. Neštudovali sme naraz. Teraz obidvaja pracujeme strojárstve.
Ani jeden nerobíme v odbore, ktorý sme vyštudovali/absolvovali, resp. len tak okrajovo. Takže je to v podstate jedno. Titul nedefinuje človeka ako takého.
Vysetrovatel+ statna sprava uradnicka

Armáda- prieskumný prápor a prekladateľka
Teda Ing a bc