icon

Aké vzdelania alebo povolania sa navzájom prepájajú vo vašom vzťahu?

3. feb 2026

Ahojte. Celkom ma zaujíma, aké vzdelania, alebo povolania sa navzájom prepájajú vo vašom vzťahu? U nás je to pedagóg (PaedDr., PhD.) a psychologička (PhDr.). A ako to máte vy doma? Nemá to byt provokačná téma, ale čisto záujem vás spoznať. Ďakujem..

Strana
z3
anonym_48a0e8
3. feb 2026

Muž elektrotechnik -elektrikár ja cukrárka

anonym_367f34
3. feb 2026

Programátor (Ing.), IT analytik (Mgr.)

anonym_dde49b
3. feb 2026

JUDr. a JUDr. (boli sme spoluziaci🙃)

ivicatolic
3. feb 2026

Osobne si myslím, že polovica titulov vymyslená....na MK nechodia také "kapacity" .... tí majú iné priority 😄😄😄

anonym_ce1c1a
3. feb 2026
@ivicatolic

Osobne si myslím, že polovica titulov vymyslená....na MK nechodia také "kapacity" .... tí majú iné priority 😄😄😄

@ivicatolic tiež sa nestačím v tomto príspevku čudovať. Hlavne v kontexte toho, že MK je verejne zosmiešňovaný, že sem chodia ľudia taký "trošku jednoduchší". Ale zas možno konečne téma, kde sa môžu užívateľky pochváliť titulmi, tak prispeli, aj tie čo sem inak "nikdy nepíšu" 😀 Kto vie kde je pravda...

anonym_4ffcda
3. feb 2026

U nás sa nič neprepaja ..... každý z nás iný smer. A VŠ nemám.

anonym_86dd92
4. feb 2026

psychologička (PhDr.). a advokát (JUDr. )... mame rozdielny typ zmýšľania..

anonym_9e9753
4. feb 2026
@ivicatolic

@ivicatolic predavačky, upratovačky, skladníci, robotníci a šoféri sa hanbia ozvať😂 Hlavne autorka diskusie psychologička chce spoznať anonymné nicky, dosť vtipné

anonym_226047
4. feb 2026

@anonym_autor podnikajuca matka na materskej a príslušník ZVJS

anonym_13eaaf
4. feb 2026

muž cnc sústruh a ja cnc technológ

anonym_367ad5
4. feb 2026
@ivicatolic

@ivicatolic 50% spominanych titulov patri chlapom, partnerom ano mas pravdu ti sem nechodia, v prispevku je odhadom 50-60 komentarov, naozaj je pre teba tazke uverit, ze na MK je 50 zien s titulom, ktore sa zapojili do tejto temy? a teda ak kazdy s titulom je pre teba "kapacita"....

anonym_6442fd
4. feb 2026

Učiteľka v materskej škole a vodič MKD

ivicatolic
4. feb 2026
@anonym_367ad5

@ivicatolic 50% spominanych titulov patri chlapom, partnerom ano mas pravdu ti sem nechodia, v prispevku je odhadom 50-60 komentarov, naozaj je pre teba tazke uverit, ze na MK je 50 zien s titulom, ktore sa zapojili do tejto temy? a teda ak kazdy s titulom je pre teba "kapacita"....

@anonym_367ad5 odpovedám, áno je ťažké tomu uveriť....a čomu verím , nechaj prosím už na mne, ďakujem

vilma7
4. feb 2026

Marturita lesnicka škola (nikdy to nerobil) -zdravotná sestra s Mgr Špec.pedagogika

anonym_c9c16c
4. feb 2026

@anonym_autor ja Ing., som účtovníčka a on vodič z povolania

Strana
z3