Aké ženy sa chlapom páčia?

14. dec 2023

Chcem sa opýtať, aké ženy sa chlapom páčia? Ja mám od prírody veľký zadok a boky, mame to v rodine. Chodím pravidelne cvicit a už sa mi podarilo ho z časti vyformovať, ale vadi mi, že je veľký. Dnes som kamarátovi vo fitku povedala, že by som chcela nejako schudnúť z objemu zadku, lebo chlapom sa veľké zadky nepáčia, on mi na to povedal, že takého nepozná, ktorému by sa nepáčili, ale ja mám stále pocit, že tým mužom, ktorý sa páčia mne, sa veľké zadky a boky nepáčia. Čo by ste mi poradili? Snažiť sa schudnúť z jeho objemu alebo len jo formovať?

muchacici
14. dec 2023

Nebuď s takými, čo sa im tvoje boky a zadok nepáčia, aby si stále nepočúvala blbé komentáre o tom, že možno by si mala trochu zhodiť 🤦‍♀️ Každý má svoje preferencie a každá riť vie očariť, ale radšej buď s chlapom, čo bude mať tvoje krivky rád, alebo to nebude až tak riešiť, či kilo-dve-tri priberieš alebo schudneš 🙂

petamich
14. dec 2023

podla mna neexistuje univerzalna odpoved, rovnako neexistuje chlap, ktory sa paci kazdej zene 🤷‍♀️ kazdemu imponuje nieco ine

minka201
14. dec 2023

A dá sa schudnúť konkrétne iba zo zadku? 🤔 Nie je to tak, že schudneš z celého tela vrátane zadku?

damia22
14. dec 2023

Neexistuje ideálny prototyp ženy pre každého muža 😀 a to som počula toho veľa keďže pracujem na stavbe 😀 v 1. rade ide o to čo vyžaruješ a ako sa ty sama cítiš. Toho správneho chlapa to pritiahne.

domak2
14. dec 2023

Asi sa ti musia začať páčiť muži, ktorým sa páčia veľké zadky. Ako co ti na toto povedať 😅

vanilkovazmrzka
15. dec 2023

Ja by som ti poradila prestat sa prisposobovat nazorom inych. Rob tak, aby si sa pacila ty sebe. Je to tvoje telo.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
15. dec 2023

Chlapom sa hlavne páčia usmiate ženy a čo nefrflú ....😁

zuzubb007
15. dec 2023

@daniela2202 presne toto som chcela napisat suhlasim

simca06022011
15. dec 2023

Muži sú rôzni. Vo všeobecnosti sa im páčia spokojne, sebavedome, usmiate ženy. Ostatne sa líši pri každom jednom...

ibatanecnica
15. dec 2023

každému sa páči niečo iné.

wade
15. dec 2023

Ako muz zenu vnimam ako celok, nie ako zadok, alebo inu cast tela. Ludia su rozni. A uprimne, nemam rad zeny, ktore prioritizuju vyzor nad ostatnymi atributmi. Mam rad mudre, rozhladene a sebavedome zeny. Ak sportujes, tak tvoj zadok bude uplne v poriadku.

jessx
15. dec 2023

Každému sa páči niečo iné to je pravda, keby sa rad radom každého opýtaš na ich vkus možno ti vymenujú aké vlasy aké oci sa im pacia ( okolo mna ľudia zase hovoria že nemajú konkrétny vkus že musí sa im niekto páčiť ako celok, to je veľmi všeobecne)

Ale myslím si osobne že nie vždy to tak platí. Poviem za seba, mne sa pacia hnedooki ( za cely život čo sa mi páčili muži tak modrooky asi 2aj to len chvíľku😃 čiže podľa tohto súdim že je to moja preferencia ale inak nemam špeciálne) ale možno stretnem muža ktorý hnedooky nebude a uplne ma upúta

Žien je toľko pekných a zaujímavých že osobne si myslím, keď sa stretnu nejaká tmavovláska s postavou presýpacích hodín, blondína chuducka bez pŕs a zadku ale fakt pekná chuda a pod a budú pekne ako celok tak sa aj mužom budú páčiť bez ohľadu na to či niekde vymenujú jednotlivo čo sa im páči. To robíme keď sa nás niekto na to pýta ale v živote sa podľa toho asi až tak neriadime ze niekoho vidíme a rozoverame ho na kúsky, máš pekne oči ale nemas pekný nos a pod..

Takze si myslím že jedna vec je keď ti to niekto takto povie čo je pekne a čo nie, je to všeobecne .ale vždy záleží len na tom keď ta niekto uvidí a hneď vie či sa mu pacis a či nie
Aj ja keby mám menovať postsvu na mužovi co sa mi páči tak muzna postava veľké ruky atd a pritom sa mi v skutočnosti vždy páčili chudí chudší odo mna 😂😂preferencia to rozhodne nebola ale takí ma upútali ako celok

rebrambora
15. dec 2023

Ja nechapem tieto uvahy. Nie kazdemu sa predsa paci to iste. Toto je velmi individualne.
Tvoje telo sa musi pacit TEBE, ak budes sebavedoma a citit sa dobre, tak si pritiahnes niekoho, komu sa bude pacit este viac.

danica2711
15. dec 2023

každému chlapovi sa páči niečo iné. Nezaoberaj sa tým, či sa chlapom páči tvoj zadok alebo nie, zameraj sa na to, aby si mala čo ponúknuť aj okrem veľkého/malého zadku. Ak chlapa zaujmeš niečím iným, ver mi, že rýchlo zabudne na to, aký máš zadok

2006_1211
15. dec 2023

Každému sa páči niečo iné, poprípade si chod dat odsat tuk zo zadku

bbshop
15. dec 2023

Mužom sa v prvom rade páči sebavedomie. Keď máš rada ten svoj zadok, tak aj on ho bude mať rád. Lebo bude mať rád teba ako celok.

denithestrange1993
15. dec 2023

Nie muzi hladaju len 90-60-90, mas smolu 😂 ale teraz vazne,pokial si budes hladat chlapa len podla vyzoru a sama sa budes definovat len na zaklade postavy vas vztah bude povrchny. To,ze chodis do fitka je fajn,ale rob to pre seba,nie pre zbalenie chlapa. Muzom sa pacia rozne zeny,sama by som ale nechcela byt s takym,ktory by vyzadoval take a take rozmery poprsia,zadku atd. Preboha ved nie sme vystavne kusy,ale ludia.

j_m
15. dec 2023

🤔… čo nepíšu “takéto” a pod. otázky na MK… 😉

libertz
17. dec 2023

zaprve ten tvoj pocit je nespravny, urcite majorite sa to paci a zadruhe skus sa zamerat aj na neco ine nez vyzor. V dnesnej dobe taka co ma tie spravne zivotne hodnoty a nechova sa povrchne je vzacna v ociach solidnych chalanov, to ti zarucujem.