icon

Ako a kde nájsť životnú lásku?

13. júl 2025

Som 10 rokov sama s deťmi. S mužom nežijeme, je alkoholik. Ťažko sa v dnešnej dobe hľadá láska aj zdravým ľuďom. Ja mám však schizofréniu. Myslíte, že by mal niekto o mňa záujem, keď veľa vecí v dôsledku mojej diagnózy nevládzem robiť? Je mi koľkokrát veľmi ťažko. Cítim sa sama, opustená, nepochopená. Z každej strany sa na mňa váľajú samé problémy. Je to už nad hranicou únosnosti. Máme finančné ťažkosti, pretože môj muž už 4x neuhradil výživné. Z každej práce ho po dvoch týždňoch vyhodia. Podala som na neho v marci aj trestné oznámenie, ale vôbec nič sa nedeje. Na exekútora peniaze nemám. Posledné týždne všetci hladujeme, pretože z môjho invalidného dôchodku po zaplatení nájomného a internetu už na stravu zostane len veľmi málo. Som zo všetkého veľmi vyčerpaná. Minulý rok sa mi zhoršil zdravotný stav a bola som hospitalizovaná. Neviem už, čo mám robiť. Hľadala som si nejakú prácu, ale nikto ma nechce zamestnať, keďže som ZŤP Teraz ani nemôžem ísť robiť, lebo mám kalcifikáty v ramene a v členku a je to dosť bolestivé. Do ramena mi dali injekcie a s členkom som bola na RTG terapii. Teraz budem chodiť na rehabilitácie.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
19. júl 2025

@greengirl Áno, som vodnár 😀 a čítala som si veľa o tom znamení a nemyslím, že vo všetkom to na mňa sedí...sú ľudia, ktorí tomu veria a sú ľudia, ktorí neveria...poznala som raz jedného muža a keď zistil, že som vodnár, tak mi povedal, že nech sa nehnevám ale on sa vodnariek bojí a nechce s nimi nič mať 🤣🤣🤣 v živote som sa takto z duše nezasmiala...ale tak čo už no...každý verí v niečo iné..
Ja mám teraz známosť a je baran a ver mi, nevymenila by som ho za nikoho iného...úžasný človek...

greengirl
Autor odpoveď zmazal
greengirl
19. júl 2025
@earlgrey

@greengirl Áno, som vodnár 😀 a čítala som si veľa o tom znamení a nemyslím, že vo všetkom to na mňa sedí...sú ľudia, ktorí tomu veria a sú ľudia, ktorí neveria...poznala som raz jedného muža a keď zistil, že som vodnár, tak mi povedal, že nech sa nehnevám ale on sa vodnariek bojí a nechce s nimi nič mať 🤣🤣🤣 v živote som sa takto z duše nezasmiala...ale tak čo už no...každý verí v niečo iné..
Ja mám teraz známosť a je baran a ver mi, nevymenila by som ho za nikoho iného...úžasný človek...

@earlgrey ale baran a vodnar su idealny na partnerstvo. Lepsie uz nemoze byt.

greengirl
19. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey ako vodnar, chcela by si byt s nudnou analytickou pannou? No nie, lebo tie energie sa niekde potrebuju stretnut. Baran je pre teba naj, tak to si si dobre nasla.

earlgrey
19. júl 2025
@greengirl

@earlgrey ako vodnar, chcela by si byt s nudnou analytickou pannou? No nie, lebo tie energie sa niekde potrebuju stretnut. Baran je pre teba naj, tak to si si dobre nasla.

@greengirl No áno, s týmto súhlasím, je pre mňa naj 😀
A k tomu prístupu, nehnevaj sa, ale ja som cudzí človek a hlavne som človek, ktorý sa nemieša do života iných ľudí, poradím, ak si to ľudia žiadajú, vypočujem, ak to ľudia potrebujú, vyjadrím svoj názor aj keď sa s ním nestotožňujú ale tým to končí. Každý nech si nájde svoje šťastie sám a ako uzná za vhodné. Ale v konečnom dôsledku ti prajem veľa šťastia v hľadaní, možno sa raz podarí.

greengirl
19. júl 2025
@earlgrey

@greengirl No áno, s týmto súhlasím, je pre mňa naj 😀
A k tomu prístupu, nehnevaj sa, ale ja som cudzí človek a hlavne som človek, ktorý sa nemieša do života iných ľudí, poradím, ak si to ľudia žiadajú, vypočujem, ak to ľudia potrebujú, vyjadrím svoj názor aj keď sa s ním nestotožňujú ale tým to končí. Každý nech si nájde svoje šťastie sám a ako uzná za vhodné. Ale v konečnom dôsledku ti prajem veľa šťastia v hľadaní, možno sa raz podarí.

@earlgrey vies co, ty si na modrom konikovy taka aktivna. Ja MK pouzivam prevazne ako nakup veci. Ale teda ked riesim nejaku zensku temu, tak sem idem. Hlavne zbieram nazory inych a podla toho potom vyhodnocujem svoju situaciu a pomaha mi to posunut sa dalej. Napriklad posledne som menila lekarku to mi pomohlo. Kazdopadne tvoj nick earlgreay uz mam tak v pamati, ja si vazne nepamatam nikoho nick, este ani svojich starych kamaratok, ktore viem, ze sem obcas nieco napisu na MK. Proste asi vsetko, co uz prezradis, ja si to seriozne uz zapatam. Ze ta ex po 10 rokoch podviedol a to bola tvoja hranica prekrocena, si odisla, mas tusim okolo 38 rokov, vodnar, dceru vo veku 7-9, nejaky inteligentny romantik ta bali 3 roky a ty ho nechces a teraz mas novu lasku baran.... No ty si fakt hviezna Modreho Konika.

earlgrey
19. júl 2025
@greengirl

@earlgrey vies co, ty si na modrom konikovy taka aktivna. Ja MK pouzivam prevazne ako nakup veci. Ale teda ked riesim nejaku zensku temu, tak sem idem. Hlavne zbieram nazory inych a podla toho potom vyhodnocujem svoju situaciu a pomaha mi to posunut sa dalej. Napriklad posledne som menila lekarku to mi pomohlo. Kazdopadne tvoj nick earlgreay uz mam tak v pamati, ja si vazne nepamatam nikoho nick, este ani svojich starych kamaratok, ktore viem, ze sem obcas nieco napisu na MK. Proste asi vsetko, co uz prezradis, ja si to seriozne uz zapatam. Ze ta ex po 10 rokoch podviedol a to bola tvoja hranica prekrocena, si odisla, mas tusim okolo 38 rokov, vodnar, dceru vo veku 7-9, nejaky inteligentny romantik ta bali 3 roky a ty ho nechces a teraz mas novu lasku baran.... No ty si fakt hviezna Modreho Konika.

@greengirl 🤣🤣🤣 prepáč, neber to ako výsmech, ale pobavilo ma to...ten romantik ma balil 5 rokov a konečne to pred niekoľkými mesiacmi pochopil a vzdal to...ale ináč áno, máš to pekne zhrnuté...iné by ti napísali viac o mne, aj aká som hrozná osoba...😁 joooj ...

greengirl
Autor odpoveď zmazal
autor
19. júl 2025
@greengirl

@earlgrey ale baran a vodnar su idealny na partnerstvo. Lepsie uz nemoze byt.

@greengirl ja som vodnár a môj muž je baran. Ale žiaľ, je alkoholik.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
anonym_7b7891
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl sa nečudujem ze si tak dlho sama ked chlap musi byt určité znamenie 🤣

earlgrey
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl Predávam, keď sa pošťastí, aj nakupujem 😉 a čítam si, keď sa nudím...a áno prispievam, uznávam, baví ma čítať reakcie na moje názory, ako sa niektorí ľudia dokážu vytočiť kvôli písanému slovu...Empatická som až príliš, ale nepôsobim tak, pretože aj to, čo myslím dobre si ľudia vedia preložiť po svojom a výjdem z toho ako blbec 🤣 ale mňa to netrápi. Ja v podstate tu nerieším nič osobné, zapájam sa do diskusii, áno, napíšem aj súkromné veci...ale taká som, čo na srdci, to na jazyku a aký obraz si o mne ľudia vytvoria ma nezaujíma 🤷‍♀️ hlavne som sama sebou a neplánujem sa kvôli nikomu meniť...mňa ľudia buď majú radi alebo ma nenávidia...nič medzi tým 😉

greengirl
19. júl 2025
@earlgrey

@greengirl Predávam, keď sa pošťastí, aj nakupujem 😉 a čítam si, keď sa nudím...a áno prispievam, uznávam, baví ma čítať reakcie na moje názory, ako sa niektorí ľudia dokážu vytočiť kvôli písanému slovu...Empatická som až príliš, ale nepôsobim tak, pretože aj to, čo myslím dobre si ľudia vedia preložiť po svojom a výjdem z toho ako blbec 🤣 ale mňa to netrápi. Ja v podstate tu nerieším nič osobné, zapájam sa do diskusii, áno, napíšem aj súkromné veci...ale taká som, čo na srdci, to na jazyku a aký obraz si o mne ľudia vytvoria ma nezaujíma 🤷‍♀️ hlavne som sama sebou a neplánujem sa kvôli nikomu meniť...mňa ľudia buď majú radi alebo ma nenávidia...nič medzi tým 😉

@earlgrey ok, ked je MK chatovanie tvoje hobby.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@earlgrey

@greengirl No vieš, už keď vravíš o tých znameniach a hádžeš napr. baranov do jedného vrecia...lebo znamenie...čo je podľa mňa úplna blbosť, keďže povaha a charakter človeka nejdú podľa znamení...
Tak pozri, mám kamošku a je znamenie RAK...je to super kamoška, ale hrozná manželka, matka, partnerka...hrozne panovačná, vulgárna, vrieska, háda sa s mužom, nadáva na muža aj deti...aj na verejnosti, diktatorka, všetko musí byť tak ako ona chce, nerešpektuje názory muža a svojich deti, svojej rodiny...proste ona je tá najlepšia, všetko vie najlepšie a nikto není lepší ako ona...

@earlgrey ja tiez s racicami nemam dobre skusenosti. Oni su sikovne, mudre, ale su ako nevyzrete velke deti. A take falosnice preafektovane.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl A tebe vadí, že tu som? 😀

autor
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl moja mama bola rak. A bola veľmi starostlivá. Raci mi prídu, že sú vtedy vo svojej koži, keď sa vždy majú o koho postarať. Ona nikdy ani na seba nemyslela, len na druhých. A myslím, že raci sú také domáce tipy. A viem ešte, že radi a dobre varia.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@greengirl moja mama bola rak. A bola veľmi starostlivá. Raci mi prídu, že sú vtedy vo svojej koži, keď sa vždy majú o koho postarať. Ona nikdy ani na seba nemyslela, len na druhých. A myslím, že raci sú také domáce tipy. A viem ešte, že radi a dobre varia.

@anonym_autor Vidíš a raka, ktorého poznam ja ...ženu...tak nerada varí, nerada sa o nikoho stará, pozerá len na seba, veľmi rieši hlavne seba, veľmi sa kontroluje, čo zje, či nepribrala, kto čo konzumuje, vysmieva sa iným, neberie iný názor, len ten svoj, presadzuje si ho...

Takže čo z toho vyplýva? Kašlať na zmamenia...ide o povahu a charakter človeka...nie je rak ako rak, nie je baran ako baran....

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Vidíš a raka, ktorého poznam ja ...ženu...tak nerada varí, nerada sa o nikoho stará, pozerá len na seba, veľmi rieši hlavne seba, veľmi sa kontroluje, čo zje, či nepribrala, kto čo konzumuje, vysmieva sa iným, neberie iný názor, len ten svoj, presadzuje si ho...

Takže čo z toho vyplýva? Kašlať na zmamenia...ide o povahu a charakter človeka...nie je rak ako rak, nie je baran ako baran....

@earlgrey no je to zvláštne teda.

autor
19. júl 2025

@anonym_autor inak baby práve píšem s tým panicom a už pokročil aspoň v tom, že sa ma opýtal, či mi môže zavolať, len nechápem, prečo sa ma to dnes už pýta tretíkrát, keď som mu už 2x odpísala, že volať nebudem, lebo niesom sama doma. Fakt už tomu nerozumiem.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor inak baby práve píšem s tým panicom a už pokročil aspoň v tom, že sa ma opýtal, či mi môže zavolať, len nechápem, prečo sa ma to dnes už pýta tretíkrát, keď som mu už 2x odpísala, že volať nebudem, lebo niesom sama doma. Fakt už tomu nerozumiem.

@anonym_autor Lebo to nemá v hlavičke v poriadku...

anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl a ved o tebe nikto nepise, ze si falosna, neberies to nejako prilis osobne? Pisem, ze tie racice, ktore poznam ja su falosne. Cize nedaju sa ludia selektovat striktne podla znameni ako to robis ty. Toto bola pointa a ty sa pomaly ides urazit za taku blbost.

0silvia0
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor citam to tu, kasli na toho panica, to bude nejaky bajkar, to nema perspektivu

autor
19. júl 2025
@0silvia0

@anonym_autor citam to tu, kasli na toho panica, to bude nejaky bajkar, to nema perspektivu

@0silvia0 neviem. Veď o nič nejde zatiaľ. Iba píšeme.

0silvia0
19. júl 2025
@anonym_autor

@0silvia0 neviem. Veď o nič nejde zatiaľ. Iba píšeme.

@anonym_autor tak ked ho chces iba na pisanie, ok. Hlavne mu vela nehovor o sebe, adresu a tak, keby to prestalo byt ok, aby sa ti nezjavil pred dverami. Ktovie co to je za typka.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@greengirl a ved o tebe nikto nepise, ze si falosna, neberies to nejako prilis osobne? Pisem, ze tie racice, ktore poznam ja su falosne. Cize nedaju sa ludia selektovat striktne podla znameni ako to robis ty. Toto bola pointa a ty sa pomaly ides urazit za taku blbost.

@anonym_a2fb0c hlavne, že premýšľa nad tým, prečo ľudia na MK si berú veci príliš osobne 🤷‍♀️

morpheuss
19. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey čo nie je baran ako baran? počula si... barani sú veľmi krásni muži... už len alkoholikom sa musím stať a sedí to na mňa stopercentne... keby si so mnou vtedy, keď si ešte bola slobodná, vybehla na to vínko, už som mohol byť aj to...

earlgrey
19. júl 2025
@morpheuss

@earlgrey čo nie je baran ako baran? počula si... barani sú veľmi krásni muži... už len alkoholikom sa musím stať a sedí to na mňa stopercentne... keby si so mnou vtedy, keď si ešte bola slobodná, vybehla na to vínko, už som mohol byť aj to...

@morpheuss Láska, ty si baran, on je baran, oni sú barani a my sme si súdení 🤣🤣🤣 bude aj vínko a aj to...len vydrž 🤣🤣🤣