icon

Ako a kde nájsť životnú lásku?

13. júl 2025

Som 10 rokov sama s deťmi. S mužom nežijeme, je alkoholik. Ťažko sa v dnešnej dobe hľadá láska aj zdravým ľuďom. Ja mám však schizofréniu. Myslíte, že by mal niekto o mňa záujem, keď veľa vecí v dôsledku mojej diagnózy nevládzem robiť? Je mi koľkokrát veľmi ťažko. Cítim sa sama, opustená, nepochopená. Z každej strany sa na mňa váľajú samé problémy. Je to už nad hranicou únosnosti. Máme finančné ťažkosti, pretože môj muž už 4x neuhradil výživné. Z každej práce ho po dvoch týždňoch vyhodia. Podala som na neho v marci aj trestné oznámenie, ale vôbec nič sa nedeje. Na exekútora peniaze nemám. Posledné týždne všetci hladujeme, pretože z môjho invalidného dôchodku po zaplatení nájomného a internetu už na stravu zostane len veľmi málo. Som zo všetkého veľmi vyčerpaná. Minulý rok sa mi zhoršil zdravotný stav a bola som hospitalizovaná. Neviem už, čo mám robiť. Hľadala som si nejakú prácu, ale nikto ma nechce zamestnať, keďže som ZŤP Teraz ani nemôžem ísť robiť, lebo mám kalcifikáty v ramene a v členku a je to dosť bolestivé. Do ramena mi dali injekcie a s členkom som bola na RTG terapii. Teraz budem chodiť na rehabilitácie.

anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_a2fb0c hlavne, že premýšľa nad tým, prečo ľudia na MK si berú veci príliš osobne 🤷‍♀️

@earlgrey no pokial ona hadzala baranov do jedneho vreca, bolo vsetko ok. Akonahle sme si dovolili povedat ze rak nemusi byt vzdy dokonale znamenie, zrazu sa jej to dotklo. No a vidime, aka jesitna a urazliva vie byt jedna racica. Za taku hovadinu, mna picne🤕

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@earlgrey no pokial ona hadzala baranov do jedneho vreca, bolo vsetko ok. Akonahle sme si dovolili povedat ze rak nemusi byt vzdy dokonale znamenie, zrazu sa jej to dotklo. No a vidime, aka jesitna a urazliva vie byt jedna racica. Za taku hovadinu, mna picne🤕

@anonym_a2fb0c Súhlasím 😉 ale tak vieš...ja som stále názoru, že nie všetky znamenia sú rovnaké, skôr ide o povahové črty...ale veď nech si každý verí na čo chce...len nech si neprotirečí 😉

anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_a2fb0c Súhlasím 😉 ale tak vieš...ja som stále názoru, že nie všetky znamenia sú rovnaké, skôr ide o povahové črty...ale veď nech si každý verí na čo chce...len nech si neprotirečí 😉

@earlgrey jasne, ze sa nedaju ludia hadzat do jedneho vreca podla znameni a je blbost niekoho vopred odpisat, lebo je napriklad baran. Tu uz bude problem niekde inde. Ale ved nech si selektuje ako chce, ma cas hladat a triedit, nech hlada a triedi podla astrologie, ked ju to bavi a veri tomu.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
greengirl
19. júl 2025
@morpheuss

@earlgrey čo nie je baran ako baran? počula si... barani sú veľmi krásni muži... už len alkoholikom sa musím stať a sedí to na mňa stopercentne... keby si so mnou vtedy, keď si ešte bola slobodná, vybehla na to vínko, už som mohol byť aj to...

@morpheuss 😍 Aspon si krasny muz. Tak vela baranov ma rado adrenalin. To uz je o 20 stupnov lepsie ako alkohol.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl tuzba narodit sa ako byk? Bude blbe, ked napisem, ze poznam dvoch bykov a su to obaja narcisticke poruchy osobnosti, cize pre mna total nesympaticke znamenie?
No dobre, mne je tento tvoj level fakt vzdialeny, a obavam sa, ze si tymto sama tych muzov na zoznamkach od seba odhanas.

greengirl
19. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@greengirl tuzba narodit sa ako byk? Bude blbe, ked napisem, ze poznam dvoch bykov a su to obaja narcisticke poruchy osobnosti, cize pre mna total nesympaticke znamenie?
No dobre, mne je tento tvoj level fakt vzdialeny, a obavam sa, ze si tymto sama tych muzov na zoznamkach od seba odhanas.

@anonym_a2fb0c fakt? No ja poznam tolko zien bykov a aj muzov a to za cely zivot a s nicim takym som sa nestretla. Ex je byk a je najlepsi tato aky moze byt. Ale ja sa nepytam ludi na znamenia, iba ak ich uz poznam lepsie a pacia sa mi, tak su to vacsinou byk, ryba a kozorozec. Z celebrit milujem Joe Dispenza a Angelinu Jolie. Joe je baran a Angelina blizenci... Adelu Banasovu mam velmi rada a ona je vahy. Takze tak k uzavierke znamenia.

anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@greengirl

@anonym_a2fb0c fakt? No ja poznam tolko zien bykov a aj muzov a to za cely zivot a s nicim takym som sa nestretla. Ex je byk a je najlepsi tato aky moze byt. Ale ja sa nepytam ludi na znamenia, iba ak ich uz poznam lepsie a pacia sa mi, tak su to vacsinou byk, ryba a kozorozec. Z celebrit milujem Joe Dispenza a Angelinu Jolie. Joe je baran a Angelina blizenci... Adelu Banasovu mam velmi rada a ona je vahy. Takze tak k uzavierke znamenia.

@greengirl a preco ste sa s exom rozisli, ked je to podla teba take super znamenie? Ci len ako otec je ok a k rakovi nepasuje?

greengirl
Autor odpoveď zmazal
anonym_a2fb0c
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl tak ale vycerpanej matke by sa dali taketo veci prepacit, ake opisujes. Ale asi nechcel, asi chcel silnu partnerku. Ty si pisala, ze muzi chcu silne zeny a nie uplakane, asi na tom nieco bude.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
20. júl 2025
@earlgrey

@morpheuss Láska, ty si baran, on je baran, oni sú barani a my sme si súdení 🤣🤣🤣 bude aj vínko a aj to...len vydrž 🤣🤣🤣

@earlgrey no dobre, počkám... len dúfam, že sa dovtedy neupijem k smrti 😂

earlgrey
20. júl 2025
@morpheuss

@earlgrey no dobre, počkám... len dúfam, že sa dovtedy neupijem k smrti 😂

@morpheuss 🤣

greengirl
20. júl 2025
@earlgrey

@morpheuss 🤣

@earlgrey na tych zoznamkach je male percento velmi bohatych muzov. Napriklad znamenie Vahy. To by sa hodilo k vodnarovy. Nechces vymenit barana za nieco lepsie? Vidim, ze mas velky potencial.

anonym_5f8afb
20. júl 2025
@greengirl

@earlgrey na tych zoznamkach je male percento velmi bohatych muzov. Napriklad znamenie Vahy. To by sa hodilo k vodnarovy. Nechces vymenit barana za nieco lepsie? Vidim, ze mas velky potencial.

@greengirl Vahy byvaju bohate?Ake su vahy, su rodinne zalozene? Poznam jednu, aj by to asi sedelo.K akym znameniam sa hodi k panne a strelcovi? Nezaujimam sa o to, len tak zo zaujímavosti

earlgrey
20. júl 2025
@greengirl

@greengirl Absolútne nie. Ja som so svojim baranom nadmieru spokojná...a nevymenila by som ho ani za najbohatšieho muža na svete..ja bohatstvo nepotrebujem...

greengirl
20. júl 2025
@anonym_5f8afb

@greengirl Vahy byvaju bohate?Ake su vahy, su rodinne zalozene? Poznam jednu, aj by to asi sedelo.K akym znameniam sa hodi k panne a strelcovi? Nezaujimam sa o to, len tak zo zaujímavosti

@anonym_5f8afb neplati to pre kazdu Vahu, ale Vahy su diplomati s komplikovanejsim myslenim (Adela Banasova), cize vacsinou su to ludia s dobrym postavenim v praci, maju radi vsetko pekne. Toto som si vsimla teda na zoznamkach a pri celebritach. K panne sa hodi skorpion, panna, byk, rak, ale zalezi na postaveni mesiaca a inych planet. K strelcovy sa hodia vsetky ohnive znamenia vratane strelca, vodnar, vahy. Slnecne znamenie je ego, ale kazdy ma este xy dalsich planet, pod ktore spada. Preto sa vyuziva Synastria, kde sa porovnavaju presne datumy a casy narodenia 2 ludi.

anonym_124783
20. júl 2025

@anonym_autor autorka čo nové? Panic píše? Volá?

greengirl
Autor odpoveď zmazal
autor
20. júl 2025
@anonym_124783

@anonym_autor autorka čo nové? Panic píše? Volá?

@anonym_124783 dnes zatiaľ nepíše. Včera som mu už neodpovedala, lebo som zaspala.

anonym_124783
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_124783 dnes zatiaľ nepíše. Včera som mu už neodpovedala, lebo som zaspala.

@anonym_autor daj vedieť ked sa ozve..som zvedavá ako budete pokračovať ďalej

autor
20. júl 2025
@anonym_124783

@anonym_autor daj vedieť ked sa ozve..som zvedavá ako budete pokračovať ďalej

@anonym_124783 no, práve mi napísal.

anonym_a2fb0c
20. júl 2025
@earlgrey

@greengirl Absolútne nie. Ja som so svojim baranom nadmieru spokojná...a nevymenila by som ho ani za najbohatšieho muža na svete..ja bohatstvo nepotrebujem...

@greengirl toto si myslela sarkasticky, ci si si potrebovala do @earlgrey rypnut?
"Nechces vymenit barana za nieco lepsie? Vidim, ze mas velky potencial"
Ved ti uz 5x pisala, ze je so svojim baranom spokojna, preco by ho mala vymienat kvoli tomu, ze ty si napisala a tvrdis, ze baran nie je ok znamenie?

anonym_124783
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_124783 no, práve mi napísal.

@anonym_autor fakt? A čo také?🧐

autor
20. júl 2025
@anonym_124783

@anonym_124783 píšeme o kúpaliskách. Bicyklovaní. Píše, že je aktívny človek.

earlgrey
20. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@greengirl toto si myslela sarkasticky, ci si si potrebovala do @earlgrey rypnut?
"Nechces vymenit barana za nieco lepsie? Vidim, ze mas velky potencial"
Ved ti uz 5x pisala, ze je so svojim baranom spokojna, preco by ho mala vymienat kvoli tomu, ze ty si napisala a tvrdis, ze baran nie je ok znamenie?

@anonym_a2fb0c veď nech si kope koľko chce 😉 mňa to bolieť nebude...

autor
20. júl 2025
@anonym_124783

@anonym_124783 píše, že 10 rokov už nebol na kúpalisku, lebo že mu vadia obnažení ľudia. Že ženy hore bez, že mu to príde neslušné.

autor
20. júl 2025
@anonym_124783

@anonym_124783 píše, že jeho otec bil mamu. ☹️

earlgrey
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_124783 píše, že jeho otec bil mamu. ☹️

@anonym_autor otec bil mamu...pekný vzor...len aby nebol sám preto, že je sám agresívny...a s tým kúpaliskom to je riadna blbosť...na kúpaliska chodím a ani raz som tam nevidela ženu hore bez...