icon

Ako a kde nájsť životnú lásku?

13. júl 2025

Som 10 rokov sama s deťmi. S mužom nežijeme, je alkoholik. Ťažko sa v dnešnej dobe hľadá láska aj zdravým ľuďom. Ja mám však schizofréniu. Myslíte, že by mal niekto o mňa záujem, keď veľa vecí v dôsledku mojej diagnózy nevládzem robiť? Je mi koľkokrát veľmi ťažko. Cítim sa sama, opustená, nepochopená. Z každej strany sa na mňa váľajú samé problémy. Je to už nad hranicou únosnosti. Máme finančné ťažkosti, pretože môj muž už 4x neuhradil výživné. Z každej práce ho po dvoch týždňoch vyhodia. Podala som na neho v marci aj trestné oznámenie, ale vôbec nič sa nedeje. Na exekútora peniaze nemám. Posledné týždne všetci hladujeme, pretože z môjho invalidného dôchodku po zaplatení nájomného a internetu už na stravu zostane len veľmi málo. Som zo všetkého veľmi vyčerpaná. Minulý rok sa mi zhoršil zdravotný stav a bola som hospitalizovaná. Neviem už, čo mám robiť. Hľadala som si nejakú prácu, ale nikto ma nechce zamestnať, keďže som ZŤP Teraz ani nemôžem ísť robiť, lebo mám kalcifikáty v ramene a v členku a je to dosť bolestivé. Do ramena mi dali injekcie a s členkom som bola na RTG terapii. Teraz budem chodiť na rehabilitácie.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey no veď tak by to podľa mňa malo byť. 👍 Tiež si myslím, že to není ok, keď toľko vyzváňa. A bez opýtania kedykoľvek. A väčšinou v nevhodný čas. Asi by ma piclo keby mi tu zvonil ako šibnutý a ja by som tu mala práve svokru.

@anonym_autor Teraz mi to pripomenulo jedného muža z KE alebo okolia, nevolá sa náhodou Milan? 🤣

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor No a vidíš prečo je panic...lebo kebyže toto napíše normálnej žene, tak s ním ďalej ani nekomunikuje...panic, ktorý sníva o každodenom sexe 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vážne ten človek nebude psychicky v poriadku...čo ťa na ňom akože priťahuje?

@earlgrey ani zatiaľ nič. Len ma zaujalo na ňom práve to, že je v takom veku panic, tým pádom v tomto čistý. A celkom mám pocit, že si rozumieme a chápeme sa. Len táto jedna vec je fakt divná.

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Teraz mi to pripomenulo jedného muža z KE alebo okolia, nevolá sa náhodou Milan? 🤣

@earlgrey nie a nieje z KE.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey nie a nieje z KE.

@anonym_autor Čistý je, ale z uplne iných dôvodov a nie preto, že ten sex nechce ale preto, že jeho žiadna nechce...a ani sa nečudujem

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor a áno, existujú ľudia, ktorí každý deň sexujú, nevidím na tom nič zlé, ak to chcú obaja a vyhovuje im to, ale v jeho prípade si podľa mna z neho uťahujú...ako si to aj sama napísala

@earlgrey asi sa na to celé vyprdnem. On podľa mňa túži po každodennom sexe a ja to k životu nepotrebujem. Keď tak by som sa premohla raz za mesiac. 😂

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey asi sa na to celé vyprdnem. On podľa mňa túži po každodennom sexe a ja to k životu nepotrebujem. Keď tak by som sa premohla raz za mesiac. 😂

@anonym_autor Čím skôr sa na to vykašleš, tým lepšie. On už sa na teba upol, lebo mu dávaš pozornosť a takého človeka sa ľahko nezbavíš. Nič mu nevysvetľuj, jednoducho ho blokni. Len dávaj pozor, aby si nenašiel spôsob ako ťa kontaktovať. Na takýchto ľudí si treba dávať pozor.

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Čím skôr sa na to vykašleš, tým lepšie. On už sa na teba upol, lebo mu dávaš pozornosť a takého človeka sa ľahko nezbavíš. Nič mu nevysvetľuj, jednoducho ho blokni. Len dávaj pozor, aby si nenašiel spôsob ako ťa kontaktovať. Na takýchto ľudí si treba dávať pozor.

@earlgrey ale on je z väčšej diaľky. Tak možno aj dobre. Horšie by bolo, keby bol bližšie.

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey no jo. Keď som to 10 rokov vydržala nikoho nemať, tak už asi naozaj zostanem do smrti sama. Možno môj muž skončí naozaj v tej base, tam prestane piť, dá sa dokopy a moje modlitby budú možno konečne vypočuté. Aj keď za posledné roky sa už ani nemodlím. Nechávam život plynúť.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey ale on je z väčšej diaľky. Tak možno aj dobre. Horšie by bolo, keby bol bližšie.

@anonym_autor Veď dobre, ja len píšem, že si dávaj pozor. Vieš, ty povieš mužom o svojom živote, o svojich diagnózach, o svojich deťoch atď. a niekto to môže zneužiť, povie si, že si v zložitej situácii, zraniteľná, odkázaná na pomoc atď. Radšej sama s deťmi, ako s nejakým debilom. A v dnešnej dobe behá po svete veľmi veľa debilov, ver mi.

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Veď dobre, ja len píšem, že si dávaj pozor. Vieš, ty povieš mužom o svojom živote, o svojich diagnózach, o svojich deťoch atď. a niekto to môže zneužiť, povie si, že si v zložitej situácii, zraniteľná, odkázaná na pomoc atď. Radšej sama s deťmi, ako s nejakým debilom. A v dnešnej dobe behá po svete veľmi veľa debilov, ver mi.

@earlgrey tak ja tomu verím. Mne už nepríde v dnešnom svete nikto normálny. Buď sú úchyláci, alebo k.revníci, alkoholici, drogáči, alebo psychicky narušení, alebo b.zeranti, alebo mamičkári, narcisti. Hrúza.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey tak ja tomu verím. Mne už nepríde v dnešnom svete nikto normálny. Buď sú úchyláci, alebo k.revníci, alkoholici, drogáči, alebo psychicky narušení, alebo b.zeranti, alebo mamičkári, narcisti. Hrúza.

@anonym_autor Takže máš rozhľad. Nehľadaj, ak má prísť muž do tvojho života, tak príde. Pozri, ja som bola sama 5-6 rokov, hľadala som, skúšala som, stretávala sa...ani jeden mi nesadol...ale ja som presne vedela, čo hľadám...koho hľadám...neupustila som zo svojich nárokov, požiadaviek...až pokiaľ som nestretla náhodne JEHO...a to vážne bolo v čase, keď som si povedala, že už na to kašlem, že mi žiadného chlapa netreba, pretože všetci sú divní...ale tak zase ja mám iný "vzťah" a takto mi to vyhovuje...

anonym_5f8afb
19. júl 2025

A co ked ta klame, ze je este panic aby ta dostal. A prave ta tym uputal.Mozno ide tymto na zeny, lebo vie, ze niektoré sa chytia.Ved je tolko klamarov, nebud naivna.A ked by nahodou bol, tak urcite v poriadku nebude.Si lahka korist pre narusenych, mas svoj vek, davaj si pozor.Radsej sama ako s nejakym blbcom, mas svojich starosti dost, porebujes ich este viac
Zufalo bazis po laske, raj pre zufalcov, mas velky predpoklad si dalsieho do zivota pritiahnut

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Takže máš rozhľad. Nehľadaj, ak má prísť muž do tvojho života, tak príde. Pozri, ja som bola sama 5-6 rokov, hľadala som, skúšala som, stretávala sa...ani jeden mi nesadol...ale ja som presne vedela, čo hľadám...koho hľadám...neupustila som zo svojich nárokov, požiadaviek...až pokiaľ som nestretla náhodne JEHO...a to vážne bolo v čase, keď som si povedala, že už na to kašlem, že mi žiadného chlapa netreba, pretože všetci sú divní...ale tak zase ja mám iný "vzťah" a takto mi to vyhovuje...

@earlgrey tak to je perfektné 👍👍👍 ale inak všetci mi hovoria, že našli toho správneho, až keď sa na všetko už vykašľali a prestali hľadať.

earlgrey
19. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey tak to je perfektné 👍👍👍 ale inak všetci mi hovoria, že našli toho správneho, až keď sa na všetko už vykašľali a prestali hľadať.

@anonym_autor No je to tak, lebo to nesíliš, nie si zúfala nájsť niekoho, si vyrovnaná, že si sama, nehľadáš....a potom príde on...ten správny

autor
19. júl 2025
@anonym_5f8afb

A co ked ta klame, ze je este panic aby ta dostal. A prave ta tym uputal.Mozno ide tymto na zeny, lebo vie, ze niektoré sa chytia.Ved je tolko klamarov, nebud naivna.A ked by nahodou bol, tak urcite v poriadku nebude.Si lahka korist pre narusenych, mas svoj vek, davaj si pozor.Radsej sama ako s nejakym blbcom, mas svojich starosti dost, porebujes ich este viac
Zufalo bazis po laske, raj pre zufalcov, mas velky predpoklad si dalsieho do zivota pritiahnut

@anonym_5f8afb veď nad tým stále rozmýšľam, či v tom neklame, že je panic. Ale nič tomu zatiaľ nenasvedčuje, že by nehovoril pravdu. On chcel ísť za kňaza. Nepodarilo sa mu to. Neviem už v ktorom ročníku skončil. Ale že až v nejakej 30ke si uvedomil že je chlap, neviem to moc dobre opísať jeho slovami, ako mi to písal. Mal dva vzťahy, ale nič s tými ženami sexuálne nemal. Ja mu verím, že je panic. Aj mi koľkokrát písal, že nikdy nemal ženu a že možno už ani nebude mať a ani deti.

autor
19. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor No je to tak, lebo to nesíliš, nie si zúfala nájsť niekoho, si vyrovnaná, že si sama, nehľadáš....a potom príde on...ten správny

@earlgrey no ja niesom zúfalá, že nikoho nemám. Za tých 10 rokov som si už úplne na to zvykla. Ale Láska mi veľmi chýba. Som tak z 50% spokojná s tým, ako to je. Ale chýba mi moja druhá polovička, niekto kto by ma chápal, rozumel, bol by mi oporou. Takto všetko musím zvládať sama a je to veľmi veľmi ťažké.

anonym_5f8afb
19. júl 2025

Vies ake rozpravky vedia chlapi popisat, kamoska momentalne hlada a tie storky co opisuje, no koniec.Klamari ktori chcú chytit svoju korist, realita uplne ina.Poriadne si cloveka preklepni.Uz jedneho podobneho si mala, nedaj sa opit rozkom.Uz to, ze ti xkrat vola ked ty nedvihas je chore a to ta pozna chvilu.Neviem si predstavit coby bolo neskor.Zvycajne si clovek pritiahne podobny typ aky mal aby si neskoncila zase zle.

autor
19. júl 2025
@anonym_5f8afb

Vies ake rozpravky vedia chlapi popisat, kamoska momentalne hlada a tie storky co opisuje, no koniec.Klamari ktori chcú chytit svoju korist, realita uplne ina.Poriadne si cloveka preklepni.Uz jedneho podobneho si mala, nedaj sa opit rozkom.Uz to, ze ti xkrat vola ked ty nedvihas je chore a to ta pozna chvilu.Neviem si predstavit coby bolo neskor.Zvycajne si clovek pritiahne podobny typ aky mal aby si neskoncila zase zle.

@anonym_5f8afb no veď, to volanie mi leze na nervy.

autor
19. júl 2025
@anonym_5f8afb

@anonym_5f8afb on tvrdí, že nepije, nefajčí. Že 22 rokov hráva v kostole na organe. Aj fotky mi poslal, na ktorých hrá.

greengirl
Autor odpoveď zmazal
anonym_5f8afb
19. júl 2025

Tvrdit moze hocico ale realita moze byt ina.Nevies kto to je, nepoznas ho.Po tak kratkom case nemozes si byt ista, ze pise pravdu, si zrela zena, nemáš 20.Davaj si pozor aby si nespadla do este vacsich problemov.

greengirl
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_5f8afb on tvrdí, že nepije, nefajčí. Že 22 rokov hráva v kostole na organe. Aj fotky mi poslal, na ktorých hrá.

@anonym_autor a ta vzdialenost je aka velka medzi vami? Nech viem tak priblizne? Mne sa zda celkom fajn. To, co pises. Asi bude trosku zvlastny, zaryty v tom nabozenstve.

anonym_5f8afb
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl Takze koniec.Zbytocna diskusia.Daleko ste sa nedostali 🙂Tak hadam, ze raz ti to vyjde ako si prajes

greengirl
Autor odpoveď zmazal
autor
19. júl 2025
@greengirl

@anonym_autor a ta vzdialenost je aka velka medzi vami? Nech viem tak priblizne? Mne sa zda celkom fajn. To, co pises. Asi bude trosku zvlastny, zaryty v tom nabozenstve.

@greengirl ja som z Bratislavy. On je z Lučenca.

earlgrey
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl A neprotirečíš si tak trocha? Na jednej strane píšeš, že lev a baran nie a na druhej, že vzťah nie je o znameniach 🤔 tak buď sa tým riadiš, alebo nie...

greengirl
Autor odpoveď zmazal
greengirl
Autor odpoveď zmazal
greengirl
19. júl 2025
@anonym_autor

@greengirl ja som z Bratislavy. On je z Lučenca.

@anonym_autor ale stretnite sa a uvidis. Je to tak 4 hodiny cesta bez auta.

earlgrey
19. júl 2025
@greengirl
Odpoveď bola zmazaná

@greengirl No vieš, už keď vravíš o tých znameniach a hádžeš napr. baranov do jedného vrecia...lebo znamenie...čo je podľa mňa úplna blbosť, keďže povaha a charakter človeka nejdú podľa znamení...
Tak pozri, mám kamošku a je znamenie RAK...je to super kamoška, ale hrozná manželka, matka, partnerka...hrozne panovačná, vulgárna, vrieska, háda sa s mužom, nadáva na muža aj deti...aj na verejnosti, diktatorka, všetko musí byť tak ako ona chce, nerešpektuje názory muža a svojich deti, svojej rodiny...proste ona je tá najlepšia, všetko vie najlepšie a nikto není lepší ako ona...