icon

Ako by ste reagovali na záhadné správanie partnera?

Včera o 10:12

Včera večer sme s mužom kukali tv. Bolo neskoro muž už pri tv spal a keď som chcela vypnúť tv tak ovládač ležal vedľa jeho mobilu a keď som chcela chytiť do ruky ovladač muž sa strhol a rýchlo odsunul svoj mobil. Zostala som zarazena. Ako mobil má stále u seba lebo vkuse čosi foti a píše si s mamou a posiela jej fotky (a áno je to jeho mama) a nedalo mi to už dávnejšie pozrela som mu mobil. Nič som nenašla

anonym_12f467
Včera o 10:14

@anonym_autor uz vam jebe s tych mobilov

cyberk
Včera o 10:25

Urcite Rozchod, kedze ho pozname lepsie nez ty, tak ta podvadza kade moze.

minenkaa
Včera o 10:29

@anonym_autor urcite ma frajerku uloženú ako mama

autor
Včera o 10:56
@minenkaa

@minenkaa nieje to jeho frajerka lebo občas píšem jej z jeho mobilu keď niečo potrebujem tak asi viem a dve mami tam nema

minenkaa
Včera o 11:03
@anonym_autor

@minenkaa nieje to jeho frajerka lebo občas píšem jej z jeho mobilu keď niečo potrebujem tak asi viem a dve mami tam nema

@anonym_autor tak potom je to mama-frajerka

crazy_cat_lady
Včera o 11:09

Bud sa strhol zo spanku a bolo to take zautomatizovanr, alebo preto, ze nieco skryva

7miriam77
Včera o 11:47

Možno sa mu práve snívalo, že mu niekto kradne mobil a strhol sa🤣. Byť tebou, troska viac by som si všímala, či nebadať na ňom dáke zmeny správania. No možno len zbytočne stresujes

sissy27
Včera o 11:56

@anonym_autor tak zrovna na toto by som reagovala "zlato, choď sa osprchovať a spať normálne do postele".
Neexistuje problém, ktorý by žena nedokázala vyrobiť, že? 😀

anonym_eb9fd2
Včera o 12:16

@anonym_autor To su za mna podvedome reakcie. Ja som raz "pozerala" - spala pri tlekez skoncil ten film, postavila som sa a vypla telku. Mama len kukala, ze co sa deje..
A ayn, ktory uz nechfe sa tulit, tak v spanku, ked mu pridem.dat na dobru noc pusu, tak ma niekeyd objime... A rano si to nepamata. Nie, nema frajerku, je to prosto podvedome.
Tvoj muz mozno len nechcel, aby si sa sekla a nevypinala monilom alebo skor, ako to niekto pisal, mohol mat zly sen, z emu kradnu mobil.

anonym_b78350
Autor odpoveď zmazal
anonym_831aa8
Včera o 13:48

...a ty si sa ho spytala na tuto, podla teba neprimeranu, reakciu?

anonym_c39cbd
Včera o 14:41
@minenkaa

@minenkaa
Ja by som hned spravila lavorovy test , ked vajcia vyplavu ma frajerku

anonym_a98819
Včera o 14:50

vyrušila si ho v spaní.
Strhol sa.
nič viac.