icon

Ako by ste si to vysvetlili?

Včera o 17:15

Ahojte.. ako by ste si túto situáciu vysvetlili vy? Mám kamaráta, s ktorým som sa zoznámila cez partiu a on mal voči mne zrejme nejaké sympatie ale ja som to hneď stopla, pretože som bola po rozchode a chcela som pokoj. Navyše nemala som k nemu v tom momente nejakú príťažlivosť, tak som to nechala tak a on že veď budeme kamaráti a vždy sme sa v rámci partie spolu viac bavili. On mi píše každý deň už 5 mesiacov ale také bežné veci ako sa kto má, čo robím a podobne, také bežné konverzácie. Navyše máme aj spoločné záujmy a obaja máme radi autá, tak si píšeme aj o tom, radi beháme at.. K veci. Čo ma v nedelu zamrzelo bolo to, že mi napísal, že mu nemám vypisovať večer lebo ide na rande. Najprv som to brala s rezervou, aj keď ja mu nikdy nejak vypisujem a popriala som mu nech mu to výjde. Nakoniec mi po tom rande začal písať ako s dotyčnou sexoval a koľkokrát a ako si z nej urobí frajerku a aké mala telo a neviem čo. Ja som odpísala len že super :D.. Neviem čo viac na také a ešte som napísala že si neviem predstaviť prvé rande zakončiť sexom, keďže sa spoznali cez internet a videli sa 1x ale každý máme iné kritéria. Na to sa on do mňa pustil ale vo velkom, že nie je každý ako ja a iné ženy s tým nemajú problém. Ja som odpovedala, že to nedokážem pochopiť, lebo nedám svoje telo hocikomu a som inak nastavená a príde mi to povrchné a lacné. V tom ma začal urážať, že nech sa pozriem s kým som spala ja a začal nadávať na môjho o 8 rokov staršieho ex, že on tu je tá hanba a podobne a že ona je určite lepšia ako ja.. Ja mu odvtedy neodpisujem a nerozumiem tomu...

anonym_7f2e33
Včera o 17:18

Odmietla si ho pred tymi piatimi mesiacmi tak konecne nasiel sposob ako sa za to na tebe odbavit.
Zablokuj ho, este mentalne nedospel.

anonym_b89849
Včera o 17:19

Reakcia ani jedného z vás mi nepríde úplne bežná, zjavne sa mu slečna na rande zapáčila a ty si ju a vlastne aj jeho označila za povrchných a lacných... myslieť si svoje môžeš, ale načo si mu to potrebovala aj povedať? chápem, že ho to urazilo... a on ti to zas nemusel aj s podrobnosťami vešať na nos...

haley7897
Včera o 17:26
domkakvet
Včera o 17:52

@anonym_autor obaja riesite veci, ktore sa pri randeni, zoznamovani neriesia.

princessivi
Včera o 17:53

Ber to tak, ze aspon ti ukazal svoju pravu tvar bez masky.

anonym_4132c3
Včera o 17:56

Asi chcel vzbudit tvoju ziarlivost, ked spominal rande, sex,... no a skoncilo to vasou hadkou. Je to na vas, ako moc to bolo vyhrotene, ci skoncite s kamaratstvom, alebo nie.

fil1p21
Včera o 18:12

@anonym_autor veď ser naňho, zablokuj a máš kľud. Nepoznáte sa nejako extra dlho žeby ti to kamarátstvo trhalo srdce. Možno sa ti aj uľaví.
Ja byť na tvojom mieste tak mu poprajem veľa šťastia v živote a to by bola posledná správa odomna.
Zvládneš to aj ty.

zmrzlinka8
Včera o 18:19

@anonym_autor dlho si ho odmietala, utrpelo jeho muzske ego, tak je na teba naštvaný a chcel ta vyprovokovať, aby si ziarlila. Ale tym, akym stylom hovoril o tebe a urážal ta, by pre mna skoncil aj ako kamarát a nechcela by som s nim uz vobec komunikovať. Nevazi si ta, zrejme ta chcel len dostať do postele.

anonym_b89849
Včera o 18:25
@zmrzlinka8

@anonym_autor dlho si ho odmietala, utrpelo jeho muzske ego, tak je na teba naštvaný a chcel ta vyprovokovať, aby si ziarlila. Ale tym, akym stylom hovoril o tebe a urážal ta, by pre mna skoncil aj ako kamarát a nechcela by som s nim uz vobec komunikovať. Nevazi si ta, zrejme ta chcel len dostať do postele.

@zmrzlinka8 to že nie každá žena je taká ako autorka a niektoré nemajú problém so sexom na prvom rande mi nepríde ako žiadna urážka, je to fakt... urážky o povrchnosti a lacnote prišli skôr z jej strany

anonym_fe3516
Včera o 18:31

tito detske starosti a lsaky .. pride cas ked ti to bude aj chybat ...

zmrzlinka8
Včera o 18:34
@anonym_b89849

@zmrzlinka8 to že nie každá žena je taká ako autorka a niektoré nemajú problém so sexom na prvom rande mi nepríde ako žiadna urážka, je to fakt... urážky o povrchnosti a lacnote prišli skôr z jej strany

@anonym_b89849 autorka sama napísala, ze ju začal urážať, takze tak to cítila

krasneleto
Včera o 18:35
@anonym_7f2e33

Odmietla si ho pred tymi piatimi mesiacmi tak konecne nasiel sposob ako sa za to na tebe odbavit.
Zablokuj ho, este mentalne nedospel.

@anonym_7f2e33 suhlasim...

dadis
Včera o 18:40

Zbytocne si hodnotila jeho novu frajerku, naco. Ani ju nepoznas a mas potrebu sa o nej povysenecky vyjadrovat? Naco su dobre taketo kamaratstva? Zaujjma ta jeho intimny zivot? Co si ho hned nestopla?

autor
Včera o 18:50
@dadis

Zbytocne si hodnotila jeho novu frajerku, naco. Ani ju nepoznas a mas potrebu sa o nej povysenecky vyjadrovat? Naco su dobre taketo kamaratstva? Zaujjma ta jeho intimny zivot? Co si ho hned nestopla?

@dadis ja som sa nepytala a bolo mi to neprijemne. Nikdy predtym to nerobil. A este par hodin na to mi pisal na kolac ktory som napiekla a dala na insta (ja peciem) ze na ten by som ho zbalila a podobne ale ja to beriem s rezervou. A on zrazu ako si to rozdavali a ako detaily extremne.

zuzubb007
Včera o 19:01

Alebo si nič nerozdával zo žiadnou, a chce vedieť či vyvolá v tebe nejaké emócie, lásku, žiarlivosť a podobne, ale každopádne nieje normálny či už vymýšľa alebo to bolo tak, zablokovať navždy, napíš, že ideš na rande aj ty a máš vybavené 😜

anonym_4cd92a
Včera o 20:16

Chcel by si žiarlila.Mozno na tom rande ani nebol

anonym_4cd92a
Včera o 20:17

Oprava.Chcel aby si žiarlila

anonym_8cf34b
Včera o 21:57
@dadis

@anonym_b89849 ak je on ten,co sa autorke stale ozyva/zacina konverzaciu,nie autorka,preco jej pred rande pise,nech mu nepise,lebo ma rande?ked on je ten,co autorke vypisuje?dalsia vec,ok,na rande sa mu pacilo,zenska ho zaujala,mali spolu aj styk a on po tomto celom pribehu,kedy sa mu slecna pacila,dala mu,vsetko bolo tip top,pride domov a napise to autorke?sak toto kery pricetny clovek spravi?ak sa mu dotycna slecna pacila a bolo mu dobre a mali aj sex,tak by mal plnu hlavu tohto celeho rande s happy endom a nenapadne ho,ze jaaaaj jak mi bolo dobre,idem to autorke rozpisat.Tu je ocividne,ze on autorku chce,ona ho odmietla,hoc maju spolocne zaujmy,je im spolu fajn,on v tom vidi potencionalny vztah,ona v tom vidi "kamaratsku zonu".On uz nevie ako na nu,tak skusil,ze ma rande,ze to potencionalne vyvola ziarlivost.Ona ale reaguje,ze mu to praje,nech mu to vyde (on si stale nepripusta,ze ho ma autorka na haku a ze naozaj mu praje pekne rande,mysli si,ze asi to ona neberie dost vazne,tak pritvrdi)rande bolo skvele,mali sme sex,telo mala dokonale a pod(snazi sa vyvolat ziarlivost,kedze len samotny oznam,mam rande,nezabral).Ktory pricetny chlap,ktory ma rande,slecna ho zaujme a este aj sexuju ma potrebu toto pisat nejakej radoby "kamoske"ktoru mimochodom chcel,no odmietla ho?ved by mal plnu hlavu tej slecny,ani by ho nenapadlo dopodrobna vypisovat nejakej "kamoske"ktora ho odmietla.Mysel by patrila len tej slecne.A reakcia autorky mi vobec nepride divna ani detinska.To skor on sa sprava ako idiot.Toto nech rozpisuje svojim kamosom,ty ho potlapkaju,ake ma stastie,ze zasunul,ze baba je fajn a nie vypisovat to zene.Ona reagovala normalne,mne tiez keby pise kamos po rande,jak si zatrtkal,tiez by som mu napisala,ze sa tesim,ze rande bolo uspesne,no nechapem,ze uz po prvom rande mali sex.A este tu niektora pise koment,ze nechape,preco autorka hodnotila jeho novu frajerku.Ako naozaj?prve rande,drbacka a hned sa bavime o novej frajerke?🤣🤣
@dadis ved on je ten,co jej po skvelom rande ide do podrobna vsetko vypisovat.To naozaj nevidite,ze ten trulo uz nevie ako v autorke vzbudit chtic?ved nech si uziva rande,sex a pod.ale na co to ide vypisovat dorycnej,krora ho ma na haku?lebo si mysli,ze sa autorka konecne zbada a zacne o neho bojovat.

denithestrange1993
Včera o 22:52

@anonym_autor neverim ze po tom co si ho odmietla len TAK chcel byt tvoj kamarat. Potom ti zacne nevyziadane posielat detaily zo svojho sukromia,za mna dost citatelna situacia.

kocuris
Včera o 22:59

Ahoj. Moje meno je Florián, ale kamaráci mi hovoria "keket" 🤣

dadis
Dnes o 04:31
@anonym_8cf34b

@anonym_b89849 ak je on ten,co sa autorke stale ozyva/zacina konverzaciu,nie autorka,preco jej pred rande pise,nech mu nepise,lebo ma rande?ked on je ten,co autorke vypisuje?dalsia vec,ok,na rande sa mu pacilo,zenska ho zaujala,mali spolu aj styk a on po tomto celom pribehu,kedy sa mu slecna pacila,dala mu,vsetko bolo tip top,pride domov a napise to autorke?sak toto kery pricetny clovek spravi?ak sa mu dotycna slecna pacila a bolo mu dobre a mali aj sex,tak by mal plnu hlavu tohto celeho rande s happy endom a nenapadne ho,ze jaaaaj jak mi bolo dobre,idem to autorke rozpisat.Tu je ocividne,ze on autorku chce,ona ho odmietla,hoc maju spolocne zaujmy,je im spolu fajn,on v tom vidi potencionalny vztah,ona v tom vidi "kamaratsku zonu".On uz nevie ako na nu,tak skusil,ze ma rande,ze to potencionalne vyvola ziarlivost.Ona ale reaguje,ze mu to praje,nech mu to vyde (on si stale nepripusta,ze ho ma autorka na haku a ze naozaj mu praje pekne rande,mysli si,ze asi to ona neberie dost vazne,tak pritvrdi)rande bolo skvele,mali sme sex,telo mala dokonale a pod(snazi sa vyvolat ziarlivost,kedze len samotny oznam,mam rande,nezabral).Ktory pricetny chlap,ktory ma rande,slecna ho zaujme a este aj sexuju ma potrebu toto pisat nejakej radoby "kamoske"ktoru mimochodom chcel,no odmietla ho?ved by mal plnu hlavu tej slecny,ani by ho nenapadlo dopodrobna vypisovat nejakej "kamoske"ktora ho odmietla.Mysel by patrila len tej slecne.A reakcia autorky mi vobec nepride divna ani detinska.To skor on sa sprava ako idiot.Toto nech rozpisuje svojim kamosom,ty ho potlapkaju,ake ma stastie,ze zasunul,ze baba je fajn a nie vypisovat to zene.Ona reagovala normalne,mne tiez keby pise kamos po rande,jak si zatrtkal,tiez by som mu napisala,ze sa tesim,ze rande bolo uspesne,no nechapem,ze uz po prvom rande mali sex.A este tu niektora pise koment,ze nechape,preco autorka hodnotila jeho novu frajerku.Ako naozaj?prve rande,drbacka a hned sa bavime o novej frajerke?🤣🤣
@dadis ved on je ten,co jej po skvelom rande ide do podrobna vsetko vypisovat.To naozaj nevidite,ze ten trulo uz nevie ako v autorke vzbudit chtic?ved nech si uziva rande,sex a pod.ale na co to ide vypisovat dorycnej,krora ho ma na haku?lebo si mysli,ze sa autorka konecne zbada a zacne o neho bojovat.

@anonym_8cf34b Za mna je reagovat normalne - napisat, ze ma taketo veci nezaujimaju, nereagovat a pod.. a je tiez pod moju uroven nejaku inu zenu hodnotit, ci uz je "hodna" byt frajerkou (tak sa vyjadril on, ze ju berie za frajerku), ci je lahkych mravov a podobne. Ona bola v situacii, ze ani nemala mat informaciu o jej intimnom zivote (lebo debil) a nie, ze tu informaciu (alebo aj klamstvo, overit to nevieme) pouzije do sudu zeny, ktoru ani nepozna... o toto sa tu jedna 😁..

pjosa
Dnes o 04:39

Ja si myslím, že chcel aby žiarlila

mogaa
Dnes o 05:04

@anonym_autor prepáč ale na čo si s takým blbcom píšeš...zablokuj a nerieš...no jasne že ti vypisuje každý deň keď mu odpisuješ...na čo je takéto písanie? mali ste si ujasniť čo od teba chce...ale takéto chovanie by som nezniesla ani od kamaráta....prosím ťa, pred tvoje dobro ho blokni....

anonym_b11071
Dnes o 09:23

@anonym_autor aspoň si sa dozvedela, že je to kretén, s ktorým naozaj nechceš nič mať, ber to pozitívne, bez tejto vašej komunikácie by si mu raz možno dala šancu, takto vieš, že tohoto ani náhodou