Ako by ste zareagovali na odhalenie partnera?
Pekny den Vam prajem. Prosim Vas pekne, ako by ste sa zachovali, keby Vam priatel, partner oznamil, ze je nesmierne zatazeny na zenske nohy, chodidla, vysoke podpatky, puncosky a vsetko s tym spojene. A pekne Vas prosim, pripomienky typu uchylak, podivin, cudak si mozeme pre tento krat odpustit. Velmi pekne Vam vopred dakujem za vase odpovede.
Quentin ma udajne takuto "preferenciu" a hovori sa ze Uma dostala rolu v Kill Bill kvoli jej noham.
Sorry, ze od veci.
Ja milujem pančušky a opätky, pošli ho za mnou 😝
@hankab tak ja tento pocit nemám to že je takých veľa vidím hlavne na internete kde stále vidím ako pisu či už na inzeráty a pod ale ja čo som mala chlapov ani jeden na tom nič nevidel nohy boli pre nich niečo ako ja neviem napr ucho nos😃tak asi si mala šťastie na takých alebo si ich niečim pritiahla ale kvôli tomu ešte Nehovor že je taký každý tretí
V prvom rade by som sa Vam chcel velmi pekne podakovat za vase vecne prispevky k danej teme. Na vase prekvapenie diskusiu zalozil muz, som muzskeho pohlavia a dana tema sa tyka konkretne mna. Je to o nieco este zlozitejsie, ale nemienim sa tu o tom rozpisovat. Zaujimali ma len vase skusenosti, nazory a rozne pohlady z vasej strany. Predsa len, som muz a tuzim po zene ktora by mala ake take pochopenie aj v tejto oblasti zivota. Este raz Vam vsetkym velmi pekne dakujem 🙂
@autor Múdro uvažujes, že potrebuješ ženu, ktorá má pre toto pochopenie a je v tomto smere ako si ty sám, lebo bežnej žene by si vyrobil z toho stres. Napísala ti to v diskusii žena, ktorá to sama zažila a ja sprostredkovane. Veľa šťastia pri hľadaní.
Ako žena, ktorá to zažila (plus aj iné chúťky partnera) schvaľujem ze hľadáš zenu, ktorá bude mať pochopenie. Preto tiež odporúčam s novou partnerkou prediskutovať túto tému co najskôr, aby ste ani jeden nestrácali cas a vyhli sa prípadnému sklamaniu.
Držím palce 😊
Tejto skutocnosti som si plne vedomy, preto som aj dlhodobo slobodny, nechcel som to ziadnej zene vesat na nos. Ale ked tak nahlas uvazujem, velmi rad by som to skutocne zazil a spoznal zenu, ktora by bola ochotna to prijat a nesposobovalo by jej to ziadny diskomfort, stres, ujmu, atd...
Neblázni! To kvôli tomuto zostávaš slobodný? Veď na tom naozaj nie je nič hrozné. (Len pár dní dozadu tu bola diskusia o mužovi, čo schoval v kúpeľni mobil so zapnutou kamerou, keď mali na návšteve kamarátku. Ty si oproti nemu vrchol slušnosti.)
@h2 Nenapísal všetko. Písal, že je to o niečo ešte zložitejšie.
@grof_monte_christo Ahá, hm, zrejme ho vzrušujú len tie nohy a tým to končí. Tak to by mohol byť problém. 🤔
Keby to bolo tak jednoduche ako sa na prvy pohlad zda. Ja nemam problem sa zene zdoverit, otazka znie, ktora zena je ochotna ma pocuvat a nasledne to aj pochopit 🙂 Ked prislo na zoznamovanie s opacnym pohlavim, zo zaciatku som sa snazil jemne naznacit o co ide. Reackie zien boli rozne, niektore to hned zavrhli, ine to respektovali, a boli aj take, ktorym sa to zdalo byt normalne. Vsetko zavisi priamo od jednotlivca, kazdy z nas je predsa iny. Samozrejme, ziadnej zene som v spolocnej komunikacii priamo nepovedal vsetko. To by hadam ziadna neuniesla. A mozmo sa mylim ja, a existuje aj taka zena 🙂
Vsak napis celú story, nech ti dobre poradíme 😁 si tu anonymne, či myslíš, že je to až v takej oblasti, že by to tu zmazala mravná polícia?
Lebo zatiaľ to znie celkom jednoducho a to, že si proste musíš najst otvorenú ženu s peknými nohami
Milý anonym, ak chceš napíš mi správu. Mne môj ex povedal také svoje "uchylky" co by asi iná žena neuniesla a to myslím bez srandy. Tiež som mala co robiť aby som to spracovala, ale zároveň som si ho strašne vážila ze nabral odvahu zdôveriť sa mi, lebo viem ze to pre neho nebolo ľahké a bál sa ze ho označim za úchyla. Ja som ho mala rada, rešpektovala ho a brala som ho takého aký je. Viem, že niektoré veci ktore on "potrebuje" by som nedala takže som mu dala šancu nájsť si partnerku, ktorá mu tie túžby naplni pretože viem ako po tom túži
Autor, ani nevieš, ako ti rozumiem, ked píšeš, že žiadnej žene si nepovedal o sebe všetko. U mňa je to z úplne iného súdka, ale princíp je rovnaký.
Tak raz za čas by som mu spravila radosť... Prečo nie, asi je to úchylka, ale za mňa úplne v pohode tolerovateľná 🤷.
@bluka2 u toho môjho to bolo aj to co si napísala plus iné veci. Písať to verejne radšej nebudem 😂 ale verím ze pre ľudí ktorí majú nejakú odchýlku od toho co spoločnosť označuje za normálne, je to veľmi ťažké. Pretože ľudia sú zlí a často takých označujú za úchylov aj keď oni za to v konečnom dôsledku nemozu
Danu temu som prebral v sukromnej komunikacii s jednou s diskutujucich. Nie som uplne beznadejny pripad, ale nebudem to mat jednoduche obstat pred roznorodymi nazormi verejneho osadenstva v hre, ktoru nazyvame zivot. V kutiku duse verim, ze existuje bytost, zena ktora to dokaze pochopit. Dolezite je byt hlavne prirodzeny a respektovat ine nazory, skusenosti, presvedcenie atd...ostatnych ludi bez akehokolvek odsudzovania. Chcem sa Vam tymto podakovat za vasu pozornost, cas a ochotu vyjadrit sa k danej teme. Este raz Vam velmi pekne dakujem 🙂

Nepytaj sa inych ludi ako by sa zachovali. Spytaj sa sama seba ako to ty vidis. Vadi ti to? Alebo si otvorena novym moznostiam? Vies s tou informaciou zit alebo si skor typ zeny,ktora ma rada klasiku a nic co nevybocuje zo smeru? Napisem to z mojho pohladu. Ak by to znamenalo,ze sa mu pacia zenske nohy,lodicky a zena v pancuskach,ok beriem. Ved komu sa to nepaci? Ale ak by som ho videla pricuchavat k pancuskam alebo ze ich zbiera,to uz by som nedala. Pre mna je to uz prekrocena hranica a v tomto bode je chlap uchylak. Ale!!!! To neznamena,ze je to naozaj tak. Neodsudzujem,prenecham ho takej,ktorej sa paci takyto fetis a rada mu ho poskytne