icon

Ako často by mali starí rodičia vidieť dieťa?

15. okt 2024

Ako casto by podla vas mali stari rodicia vidiet dieta do jedneho roka, tak aby to nikoho neobtazovalo a aj stari rodicia aby boli spokojni?

Strana
z3
lucia13022023
15. okt 2024

Pre každého inak. Moje dieťa je s mojimi rodičmi každý druhy/tretí deň. Aj dnes sme boli s ocinom v oc a potom v parku a najesť sa v restike. Mňa to neobtazuje, ja som s rodičmi rada a aj môj syn je s nimi rad.

zuzubb007
15. okt 2024

Raz do týždňa urcite

alenka58
15. okt 2024

nikdy ma neobťažovali vnúčence ani neobťažujú......

rorino
15. okt 2024

Jedni ho videli cca raz za týždeň,druhí asi 10 dni za celý rok,vzhľadom k vzdialenosti.

veronikaszabova
15. okt 2024

Moji rodicia su z deckami (15..10..1,5) minimalne raz do tyzdna. Teba to akoze obtazuje, ze su s nimi??

januska12323
15. okt 2024

Tak často ako to všetkým zúčastneným vyhovuje.

zuzana76
15. okt 2024

ked som bola na materskej, tak mojich rodicov sme isli pozriet kazdy den, svokrovcov cez vikend, cize do tych 3 rokov veku dietata sme boli vo velmi castom kontakte

marianarem
15. okt 2024

Ja by som prijala aj kazdy den. Ale moji rodicia su zase taki, ze naozaj pridu s malym travit cas. Su taki stari rodicia, ktori sa pridu len pozriet a realne robis vsetko ty a este cakaju pohostenie, tak tam by som aj ja uz uvazovala o frekvencii. Ktory typ su tvoji?

kiki68
15. okt 2024

Svokra skoro kazdy den, kedze sme boli hned vedla seba a moji rodicia tak nejak raz mesacne, oni su 6 hod cesty od nas

merlinja
15. okt 2024

To na to existuje nejaké pravidlo alebo norma?

martul
15. okt 2024

Koľko chcú, preboha, na to by mali byť nejaké normy? Nepoznáme teba ani starých rodičov. To čo už je za doba, aby sa určovalo, kedy majú povolené prísť?!

diewcatqoo
15. okt 2024

Moje dieta ma 3 mesiace a este len pred par dnami ho moji rodicia videli nazivo 🤷‍♀️

tykat
15. okt 2024

12x

autor
15. okt 2024

@marianarem druhy

rozculena
15. okt 2024

@merlinja
@martul
ja sa čudujem,že na to nie je ešte nejaká aplikácia,keďže pomaly je už na všetko🙄

martul
15. okt 2024

@rozculena no možno si vymyslela nový vynález! To si daj rýchle patentovať.

yanabella
15. okt 2024

@zuzubb007 zalezi predsa kde byvaju, ak su rodicia napriklad na vychode SK a deti ziju v BA tak sa predsa nemaju ako vidiet raz tyzdenne

babababka
15. okt 2024

Mám úžasnú dcéru a dobrého zaťa,dali mi 2 úžasné,milé,krásne,papuľnaté vnučky.Budem im do smrti za to vďačná.Len by mi zakázali,alebo nejako určili kedy áno,kedy nie môžem byť s nimi... .

autor
15. okt 2024

@babababka ani by ste si neprdla …

autor
15. okt 2024

@babababka Vnucky nedali vam. Hrozna formulacia.

amelia89
15. okt 2024

Ja som vyrastla bez starych rodicov, zomreli pred mojim narodenim.
My byvame od jednych 2500km na druhej strane Europy a od mojej mamy 400km. Svojho vnuka videli 1x ked mal 10 mesiacov (bol covid,nedalo sa cestovat) Rodina je tak vzacna, skoda ze ludia maju medzi sebou tolko zloby a unika im pomedzi prsty ta podstata- lubit sa,tesit sa zo zivota a z kazdeho stretnutia… Ja akoclovek co toto nema by som si priala aby svokra,mama mohli hocikedy len tak sa zastavit,prist,travit cas s mojimi detmi ale aj so mnou…. takze odpoved je: kolkrat by len chceli, bohuzial vidia sa velmi malo kvoli dialke…

slovakboy
15. okt 2024

@amelia89 krásny názor, vyznanie

sticker
babababka
15. okt 2024

krásne ,duchaplné vyjadrenie,nesúhlasím.

chrobak7
15. okt 2024

@rozculena Ja som už manželke hovoril, že keď my budeme mať vnúčatá, tak na varovanie bude aplikácia, kde si starí rodičia navrhnú stretnutie a deti (rodičia vnukov) to potvrdia. Aby starí rodičia nedošli do konfliktu, keď obe strany budú chcieť mať vnúča v rovnaký termín.

petamich
15. okt 2024

Tak casto ako to obom stranam vyhovuje a moznosti dovolia 🙂 svokrovci vidia nasho takmer kazdy tyzden, moja mama tak 1x za dva mesiace (co mi je luto) a v zasade my len ocenujeme, ked pridu alebo ideme tam, pre nas je to oddych a relax, lebo sa malemu venuju naplno

pestenuliky
15. okt 2024

No napríklad moja mama je s našimi deťmi každý den ( byva 1km od nás) tak na hodku, hodku a pol príde. Otec ten pracuje tak 1x za týždeň niekedy 1x za dva týždne.
Svokra je už stará, byva 300km od nás. Tá ich vidí 2-3x za rok.

autor
15. okt 2024

Pripominam, ze sa pytam na malicke dieta do jedneho roka. Lebo väcsina z vas tu pise o ovela starsich detoxh.

simona1306
15. okt 2024

tak ako chcu stary rodicia ... ved je to ich vnuca, ked on nemaju zaujem, je to ich problem ... Ak by ho chceli vidiet aj kazdy den, nemala by som stym problem , dieta by som im nachystala do kocara, a mozu kocikat ...

ivangeline
15. okt 2024

Do jedného roka. Vždy, keď prídu na návštevu alebo my k nim. Máme zaužívané, že raz za týždeň sa vidíme ale niekedy to je raz za 2 či 3t a inokedy zas častejšie. ;D Bývame od seba pár minút.

mamutka
15. okt 2024

To je dosť divná otázka. Snáď starí rodičia sú rozdielni. Aj bývajú v rôznych vzdialenostiach od vnúcata. Aj rôzne vychádzajú s mladými. Čo vyhovuje jedným, to nemusi druhým. Ak si máte čo povedať, chodíte kočíkovať, tešíte sa z bábätka, hoc aj každý druhý deň. Ak ste so svokrou na seba ofucane, dieťa ma na haku a pchá mu sladkosti poza chrbát, tak to nie je babička ktorú chcem pri dieťati, ale obyčajná návšteva, ktorú nepotrebujem.

Strana
z3