Ako často navštevovať rodičov, keď žijú blízko?
Viem, že takých tém tu je viac, ale skôr také, že rodičia naliehajú na deti, aby tam chodili.ja chcem skôr iný pohľad.ako často by ste chodili na návštevu k mame, ak býva 5 minút od vás.tak aby ju to neotravovalo.je na dôchodku a ja ešte doma s malou.chodili sme skoro každý deň, ale zdá sa mi to priveľa.
Chodila som každý deň, keď sme bývali blízko, ale zase to neboli niekoľko hodinové návštevy a ani sme to nebrali ako návštevu, že sedela pri mne a rozprávali sme sa pri káve.Niekedy som len niečo zaniesla čo som kúpila chvíľu sa porozprávala a išli sme...
Ono nie je návšteva ako návšteva. Ak tam prídeš a len jej naložíš všetko trápenie sveta na hlavu, deti narobia neporiadok, vyjete jej polovicu špajze a odídete je iné, ako keď prídeš, urobíš jej nákup, odbremeníš ju od nejakej práce, vypočuješ, vyriešiš jej nejaký problém....
Je to skôr o tom, či chodí za mamou nezrelé veľké "dieťa", alebo niekto, kto už dospel a pochopil, že teraz je rad na ňom a má byť svojim rodičom oporou v starobe
No mas to ako so sranim...ked citis potrebu tak ides😉 ak nie tak zbytocne nasilu sediet. M9ja babka byvala od nas 10 minut a bol som tam ked som mal 18 a siel som na vojnu a potom az ked som ju bol pozvat na svadbu........zalezi ako spolu vychadzate

Dcéra býva asi 5 minút odomňa a chodí skoro každý deň. Keď je dlhšie v práci, že sa nestíha zastaviť, tak vždy zavolá, aby som aspoň na pol hodinku vybehla ja k nej. 🥰