icon

Ako často navštevovať rodičov, keď žijú blízko?

8. apr 2025

Viem, že takých tém tu je viac, ale skôr také, že rodičia naliehajú na deti, aby tam chodili.ja chcem skôr iný pohľad.ako často by ste chodili na návštevu k mame, ak býva 5 minút od vás.tak aby ju to neotravovalo.je na dôchodku a ja ešte doma s malou.chodili sme skoro každý deň, ale zdá sa mi to priveľa.

Strana
z2
martul
8. apr 2025

koľko chceš a ako to cítiš.
Prečo sa ti to zdá priveľa?

januska12323
8. apr 2025

Tak často ako to vyhovuje vám dvom. 2-3 krát do týždňa je až až.

deti95060810
8. apr 2025

aj 5 krát za deň...
bývanie nie 5 min. od seba ale 20 sekúnd.

janinah
8. apr 2025

Preco sa to rovno neopytaš mamy?

tanyan
8. apr 2025

A čo na to hovorí mama?

zuzubb007
8. apr 2025

1-2 x za týždeň bohaté stačí, každý chce mať svoj kľud

lila246
8. apr 2025

ja chodim za rodicmi tak raz za 4 mesiace, byvam v zahranici -- ako vidis je toto velmi individualne 🙂 mam kamosku co je tiez v zahranici ale k rodicom chodi tak raz za mesiac a poznam aj ludi co nie su u rodicov ako je rok dlhy 🙂

ivik4
8. apr 2025

Raz tyzdenne max 😊

hederamonstera
8. apr 2025

Toto je velmi subjektivne

zuzinka888
8. apr 2025

Toto si musite nastavit vy s mamkou. Oby to vyhovovalo vam dvom. Kazda z nas tu ma iny vztah s mamou- takze aj intenzita stretavania je ina. Dnes som tu citala ako matka nechce ist na sv prijimanie dcere lebo tam bude jej mama- a ja si zas neviem predstavit ze by som ju tyzden nevidela ci nebola v kontakte. Kazda to mame inak. Ved sa ooytaj mamky ci ju vase navstevy nevycerpavaju a uvidis co ti povie.

rachel36a
8. apr 2025

Chodila som cca 5x do tyzdna

autor
8. apr 2025

@janinah
@tanyan nepovie mi rovno, že nemam chodiť

autor
8. apr 2025

@zuzinka888 priamomby mi to urcite nepovedala, ze ju to vycerpava.

thereisabear
8. apr 2025

Ako vám to vyhovuje. Závisí aj na ako dlho, niekto sa zastaví na polhodinu a niekto na pár hodín. Pre mňa by bolo ok tak 3x do týždňa.

kavasmliekom
8. apr 2025

Keď som bývala blízko pri mame, bola som tam stále. Každý deň minimálne káva, alebo sme len tak sedeli na balkóne. Niekedy sme išli spolu von...yeraz už bývam v inom meste, keď som bola ešte doma na rd, tak odniesla som syna do škôlky a s mladsou sme sa prešli k mame. Teraz pracujem a nedá sa všetko stále skĺbiť, minimálne raz za týždeň idem. A skoro každý deň voláme.

nynia
8. apr 2025

Zalezi od vztahu istu dobu som tak zila na navstevu som chodila cca 1-2x do mesiaca.

lucia13022023
8. apr 2025

My sme spolu často, aj 4x do týždňa 🙂 tak nám to vyhovuje.

0silvia0
8. apr 2025

Ked je na dochodku, tak asi kazdy druhy den.

petronelag
8. apr 2025

Nemusíte chodiť každý deň, ja by som sa dohodla s ňou, ako jej to vyhovuje a ak niečo potrebuje nech volá.

janettdamian
8. apr 2025

Však keď vidíš, že ju to vyčerpáva, a ona sama ti nechce povedať, tak uber z návštev podľa vlastného uváženia a budeš vidieť. Ja som sa s dcérou dohodla nateraz, že bude chodiť s malou (3mesiace) k nám v piatok a prespí do soboty. Keď máme niečo iné na pláne, normálne si povieme.

jamimo
8. apr 2025

@autorka môj súrodenec býva od rodičov 5 minút, chodia s vnúčaťom 3x počas týždňa, aj mamu volajú k nim, aj tak mama melie stále svoje, ževraj vôbec nechodia 🤦 Ty kks však aj oni majú vlastný život. My, ja chodíme tak 1x za 2 mesiace. Žijem mimo republiku, ale aj keď som bola v SR, tak 1x za mesiac. Mám svoj život dosť akčne bohatý. Ináč... neznášam keď si rodičia nárokujú návštevy detí. 🤔

nelka93
9. apr 2025

Ako dieťa som bývala v tom istom paneláku ako starká, boli sme tam každý deň. Starká bola vždy rada. Teraz chodím cca raz mesačne lebo bývame 300km

maury
9. apr 2025

Myslím, že to je individuálne. Podľa toho ako to vyhovuje tebe aj rodičom. Poznám takých, čo v rámci prechádzky denne a viem aj o takých, čo je OK raz za dva týždne.

margotka17
9. apr 2025

Och, to vážne na takú vec treba radu??? Veď je to tvoja mamka. Keď moja mamka ochorela, chodila som k nej do nemocnice každý deň. Pani z vedľajšej postele, ktorá za 2 týždne nemala ani raz návštevu na mňa jdneho dňa nakricala, prečo tam chodím každý deň. Tak som jej povedala, že ak budem ja chcieť, prídem aj 2 x denne radšej tu, ako s kyticou kvetov na cintorín. Bohu žiaľ, casom došlo aj na ten cintorín a ja som jej chcela ešte toho toľko povedať....Tes sa a buď vďačná, že ju máš blízko a každý deň si môžete dať spolu ☕.

martinadomianova
9. apr 2025

Na to, že býva blízko a busom je to cca 20 min tak veľmi málo. Kvôli zlej atmosfére tam nechodím. Samozrejme, že mama mi to stále vyčíta. Ale ja chcem mať pri návšteve pokoj, kľud, a nie počúvať hádky, atd. Psychicky ma to unavuje.

podbel2512
9. apr 2025

Ako kedy chodime. Ale v priemere 4-5 krat tyzdenne. Byvaju od nas o tri domy dalej. Svojrovci byvaju 3km od nas,muz tam chodi aj 3-4 krat do tyzdna

mantilka
9. apr 2025

Tak skús chodiť 2x do týždňa a sama ti povie, keď jej budete chýbať. Občas treba aj ten pocit chybania. Každý deň je veľmi veľa. Niekedy možno chce len oddychovať alebo si poupratovať, ísť niekde a keď ju obsadite jej plány sa búrajú. Netreba to preháňať, lebo keď pôjdeš do práce a dieťa do školy, na krúžky nebude čas na stretávanie a potom ti to bude vyčítať lebo si ju zvykla na časté stretávanie.

ellakar
9. apr 2025

Hlavne, ked mas dobry vztah s nou, tak neries ako casto,navstiv ju stale, ked mozes, kym ju mas.

ysseba
9. apr 2025

Veď sa jej opýtaj. A keď ti nepovie priamo, tak to musíš vycítiť, či máš z nej pocit, že ju vaša prítomnosť skôr otravuje alebo je rada, že ste tam. Veď ju poznáš, určite vnímaš ako to cíti 🙂

natiblaskova
9. apr 2025

Chodili sme za svokrou každý deň, minimálne na cigaretu, keď ostala chorá muž chodil každý deň a staral sa o ňu, ja vždy keď som mohla.. Ale aj tak sa mi to zdalo malo. Strašne mi chýba 😭 keby som mohla vrátiť čas, bravala by som za ňou deti častejšie ( ostala veľmi chorá a unavovalo ju to ale aj tak sa im vždy tešila).. Na vašom mieste by som využívala čas ako s a len dá. Moja mama býva hrozne ďaleko a navštevujeme sa malinko ale volám jej každý jeden den

Strana
z2