Ako často navštevujete reštaurácie s partnerom?
Ahojte, ako často sa chodíte s mužom stravovať do reštaurácií na večeru? Prípadne máte nejaké špeciálne zvyky/tradície v tejto oblasti? 🙂
1-2 za tyzden, ale su tyzdne, ked nejdeme vobec. ziadne specialne zvyky, spontanne, ak ma niekto na nieco chut, nechce sa nam varit a pod.
Veď ale záleží aký máš budget, dobré jedlo v reštaurácii už nie je lacné....chodíme 1x v týždni
Mame 2 male deti, takze sme sa dohodli, ze raz mesacne si dame na par hodin rande a babinka nam krpcov postrazi. Ja radsej chodim do fakt dobrych restik a nie tak casto. Ist 3x za tyzden na priemerne jedlo ma akurat tak vytaca, lebo viem ze to navarim sama lepsie 🙈
Takze ked sa vyberieme niekam s muzom, tak je to nieco lepsie. Samozrejme, ze ked sme niekde na rodinnom vylete, tak sa najeme v beznej restike. V nedelu si zvykneme vecer objednat pizzu, ale to tiez nie kazdy tyzden.
Doma malokedy. Casto cestujeme, takze do mesiaca cca 5x restika ked to zratam do roka. + firemne vecere 1-2 v mesiaci.
defakto vôbec
skoro vobec. ale nie kvoli peniazom, ale kvoli casu a detom :D ale take rande v dobrej restauracii raz do mesiaca by sa mi pacilo. inak restauracia hlavne cez dovolenku - chcem si oddychnut a proste si to uzit 🙂
V nedeľu zvykneme chodiť na rodinný obed do reštaurácie. Spájame to podľa počasia aj s prechádzkou po meste, v lesoparku, koláčik v cukrárni, káva. Skrátka "nedeľa" 😊
Potom 1x v mesiaci mame také "manželske rande" keď svokra stráži obe deti a ideme len my dvaja do kina a na večeru.
Nechodime vobec
Za posledne 4 roky sme neboli, odkedy mame deti :D ale my si zas objednavame donasku domov :D
Do reštaurácie na večeru teraz nechodíme lebo máme malú dcéru, ale raz do týždňa väčšinou v piatok alebo sobotu večer si objednáme jedlo. Zvyčajne také čo si nerobíme bežne doma - sushi, Áziu, burger pripadne občas pizzu.
Všetci traja chodíme raz do týždňa na obed do reštaurácie, to zvyčajne v nedeľu alebo na raňajky, brunch. Cca 300e minieme mesačne na jedlo mimo domu.
Nechodim rada po restikach. Radsej domov objednam raz za cas. Pre mna su male porcie v restauraciach..pridem domov a som hladna znova 😆
Ak sme v office, tak obedujeme “vonku” vždy, na HO si občas objednáme menu, ale zvyčajne varíme.
Čo sa týka večerí, tak ak niečo vybavujeme v meste, je pre nás jednoduchšie a lepšie najesť sa o šiestej vonku ako o ôsmej doma. Alebo po ťažkom dni v práci si dáme rande na spomalenie, prípadne ak má niekto na niečo chuť. Vychádza to možno 2-3x v týždni.
“Rituál” máme len taký, že raz do mesiaca ideme cez nejaký víkendový deň na dobré raňajky/brunch. Ale vo všeobecnosti si jedlo užívame, doma si vždy pekne prestrieme stôl, málokedy jeme za chodu. Ale sme len dvaja, dieťaťom sa to možno zmení.
1x az 2x rocne
Sme v restauracii sami dvaja momentalne tak 4x do tyzdna a ked nie na jedlo tak na kavu niektore dni ideme ( mame kavovar aj doma) . So synom ideme cez vikend.
A to mame doma navarene takmer stale. Len radi jeme rozne, nie len to co je doma akurat nachystane
Chodime velmi casto. Nemame ritual, ani specialne dni.
Nechodíme vôbec a nikdy sme spolu nechodili. Raz sme boli na Valentína v steakhouse. Avšak raz za mesiac, keď ideme na nákupy do vedľajšieho mesta, tak si dáme mekáč.
Ak myslis rande, len my dvaja, vecera ci koncert, wellness, pub quiz a podobne tak sa snazime 1-2x do mesiaca. Zalezi od malej, dostupnosti babky na postrazenie, zdravotneho stavu atd.
U nas je stravovanie v restauraciach problem, ked uz ideme tak skor kvoli mne - ze mam na nieco chut, preto rande mavame ine ako veceru v restike.
A tiez sme v minulosti sli vzdy v Nedelu na neskore ranajky aj s malou. Potom prechadzka a park.
Keď sme doma, takmer vôbec,normálne varím denne. Sice chodime skoro každý piatok s kamaratmi do takej krcmicky, kde robia krídla, rebrá a pod, obcas si tam dáme, ale to skôr deti.
Často sme niekde preč, vtedy sa stravujeme väčšinou v reštauráciách, aj keď nemám problém variť ani na výletoch, hlavne v stredomorských destináciách, kde si užívam nákupy potravín a varenie.
Odkedy mame deti tak veľmi, veľmi vynimocne 😆 môžem to spočítať na jednej ruke koľko sme šli za rok 😁
asi 1-2-krát na mesiac
Velmi ojedinele, prilis dobre varim a je to moje hobby. Takze mozno raz za mesiac, sem tam objedname nejake sushi, ked mam dlhu smenu. Ale ani jeden z nas nie je fanusik restauracnej stravy. Je to fajn sem tam a niekedy ako inspiracia
Málokedy sa stravujem spolu, keďže obidvaja pracujeme na smeny. Skôr s deťmi idem ako s manželom
Malokedy. Nie kvoli financiam,ale nas to nebavi chodit do restauracii. Ked sme niekde na vikend ubytovani,vtedy chodime do restauracie.

Večeriame spolu každý deň, do reštaurácie chodíme v konkrétny deň každý týždeň.