icon

Ako často si partneri po 10 rokoch vyznávajú lásku?

8. máj 2025

Ako často vám vaše polovičky/manželia, s ktorými ste uz cca 10 rokov a viac vravia, ze vás Ľúbia alebo Milujú? Vravíte to len vy a druhá strana len na to odpovie? Alebo je to vzájomne že raz je prvý vo vyslovení žena, iný deň zasa muž.

Strana
z2
really8
8. máj 2025

Hovorime si to velmi malo. Ale dokazuje mi to kazdy den.

galganka
8. máj 2025

Hlavne keď niečo chce 😂
A ja, keď niečo vyvediem, alebo plánujem presun nábytku. 😂

earlgrey
8. máj 2025

A ty to máš ako?

natalka13
8. máj 2025

35 rokov a vobec😁.
Teraz pijem kavu, rolujem IG a MK a muz robi omeletu s hubami, pyta sa kolko chlebika mi na odkrojit - toto je to lubim ta.

tilly
8. máj 2025

Keď sa ráno lúčime, tak na seba zacmukame, večer si povieme ľúbim ťa namiesto dobrú noc...

ktobytobolpovedal
8. máj 2025

Slovne asi vobec (ale to uz od zaciatku som vedela, ze on nie je “muz slova”), ale cinmi mi/nam to dokazuje casto.

denkabemommy
8. máj 2025

Muž mi to hovorí každý večer a ja jemu zvyčajne keď ma niečím prekvapí -urobí mi kávu ráno, spraví jedlo,… aj keď pre mňa majú tieto slová rôzne rozmery ako “si šikovný, zvládol si to úžasne, som na teba hrdá,…” rovnako beriem od muža tieto slová ako prejav lásky 😊

marca12
8. máj 2025

Malokedy,ale ja som bola taka vzdy. Ja mam radsej skutky a ciny ako slova. Nepotrebujem rano pocut lubim ta,zanho to hovoria napr. ranajky do postele. Pre mna je dolezite ako sa sprava ku mne,ja k nemu a nie kolkokrat si povieme lubim ta.

minenkaa
8. máj 2025

Stále

jesenzima
8. máj 2025

My si to nehovoríme vôbec. Ani sme si to nikdy nehovorili, dokonca ani v časoch tej prvej, najväčšej zamilovanosti ... Pre mňa sú to len slová, a môj muž to vidí rovnako. .. dôležité je všetko ostatné, čo pre seba robíme....

ivik4
8. máj 2025

Denne

scila
8. máj 2025

Často. Ale aj keby mi to nehovoril tak to viem, keďže to dokazuje tým čo robí a ako sa správa.

kavasmliekom
8. máj 2025

Každý deň, ráno aj večer. Nejdeme bez toho spať. Postiskame sa, povieme si, že sa ľúbime.

simsalabim
8. máj 2025

Nehovori mi to vobec. Naposledy mi to povedal pred vela rokmi... vo velmi napatej situacii, ked som bola velmi nestastna a znicena (nie kvoli nemu ci nasmu manzelstvu). Ale zato denno denne vidim, ze ma ma rad a ze mu na mne zalezi, takze to vobec nepotrebujem pocut. Na co su pekne slova, ak su to iba prazdne gesta?

jana_eyre_2
8. máj 2025

Keď mi gratuluje, vždy mi povie že ma ľúbi.. takže cca raz za rok 🤣 (alebo na výročie sobáša, tento rok mi dal kvety a povedal že má lubi.. ja som na to zabudla u nás doma som ja tá čo nevie aký je datum) ja mu to tiež nehovorím, myslím že sa už po tých rokoch nejako nemusíme uistovat, poznáme sa a vieme ako sa k sebe chováme.. sme spolu 20rokov..

ariannazara
8. máj 2025

Mne často

bielasovicka
8. máj 2025

Vieš čo, my sme si to nehovorili nikdy. A mame už 2 dospelé deti. Vždy to bolo o skutkoch, nie o slovách.Neviem, mne tie slová sú také,, umelé,,

anajka266
8. máj 2025

Kazdy den.. rano pred odchodom do prace a vecer pred spanim

lenka.25
8. máj 2025

Viac krát denne . Aj mi stále posiela rôzne srdiečka , obrazky atd … ale on bol od začiatku vzťahu taký , aj je veľmi kontaktný . Stále ma potrebu sa ma dotýkať , hladkať , čo mi až niekedy lezie na nervy 🫣

kavasmliekom
8. máj 2025

Bývalý manžel mi povedal..."ľúbim ťa" keď sme mali svadbu... A k tomu, že ak sa niečo zmení, povie mi to. Potom dlhé roky som to od neho nepočula...až po rokoch..."už ťa neľúbim" 😀 🙄
Takže muži asi v tom majú jasno, to len my potrebujeme ubezpečiť 😜

hankab
8. máj 2025
@lenka.25

Viac krát denne . Aj mi stále posiela rôzne srdiečka , obrazky atd … ale on bol od začiatku vzťahu taký , aj je veľmi kontaktný . Stále ma potrebu sa ma dotýkať , hladkať , čo mi až niekedy lezie na nervy 🫣

@lenka.25 aj ja mam takeho romantického prisavnika doma 😜😄
Tiez mi to hovori kazdy vecer pred spanim. U nas som zas ja ta, co to nepotrebuje hovorit.

lenka.25
8. máj 2025
@hankab

@lenka.25 aj ja mam takeho romantického prisavnika doma 😜😄
Tiez mi to hovori kazdy vecer pred spanim. U nas som zas ja ta, co to nepotrebuje hovorit.

@hankab teraz keď tak na tým rozmýšľam , tak ja mu tiež veľakrát poviem , že ho ľúbim , ale to oblapavanie nonstop , to je niekedy moc 🤣

froneet
8. máj 2025

My si to hovorime ze sa lubime visc krat kazdy den. Vzdy ked ide do prace a vecer podla situacie🙂

veklipo
8. máj 2025

Po 5tich rokoch kazdy den, po 10tich rokoch 1x za tyzden, po 15tich rokoch 1 za mesiac. Ale vzdy je to uprimne.

anna777115
8. máj 2025

Poznala som jeden manželský pár a to bolo samé, srdiečko, miláčik, pusinka, lubinkam ťa a celý život sa podvádzali.

pralinka25
8. máj 2025

ja to nehovorim vobec. uplne mi je to proti srsti povedat aj pocut a nie je to preto ze to tak necitim. proste mi tie slova pridu ako z argentinskej telenovely. uplne sa mi z toho pretacaju panenky. ale ja celkovo nemam rada take presladene recicky. ja som tiez na tie skutky. moj muz mi to sice hovori ale ja si ani po 20 rokoch neviem na to zvyknut a viac mi to vadi ako tesi.
inak mala som kedysi sefa ten furt svojej zene do telefonu lasenka srdiecko milacik lubim ta milujem a to aj pred nami na porade. a po 5 rokoch od svadby svoju zenu opustil kvoli inej. samozrejme aj ju podvadzal.

autor
8. máj 2025
@earlgrey

A ty to máš ako?

@earlgrey vzdy som ja ta prva, ktora to povie, napise..

pralinka25
8. máj 2025

asi ti to vadi (chapem) ja len ze on ta vazne moze lubit najviac na svete aj ked ti to nehovori. ja napriklad vyslovene trpim ked mi to povie muz a ja mu musim odpovedat. a pritom ho lubim aj vsetko len tie slova ... to len pohlad z druhej strany (malo kto to chape)

liana_k
8. máj 2025

Denne niekolkokrat

1sally12
8. máj 2025

Skúsenosťou sa mi osvedčilo že dôležité su skutky nie slová, terajší mi to povie možno 2-3 krát počas roka, (ale za to pre mňa robí veľa iných vecí), bývalý vravel niekoľkokrát do dňa ale skutek utek.

Strana
z2