Ako často si partneri po 10 rokoch vyznávajú lásku?
Ako často vám vaše polovičky/manželia, s ktorými ste uz cca 10 rokov a viac vravia, ze vás Ľúbia alebo Milujú? Vravíte to len vy a druhá strana len na to odpovie? Alebo je to vzájomne že raz je prvý vo vyslovení žena, iný deň zasa muž.
My sme si to nezvykli hovoriť, občas napísať, a neznášali sme zdrobneliny...a asi senilnieme, lebo teraz je to každý deň, dokonca sa oslovujeme,,lásko"(na to som bola alergická). Aj dnes niečo spajkoval v pivnici, vyjdem na chodbu kričím že čo to tu cítim v dome, a on že ,,predsa lásku". V náručí sme ale zaspávali vždy a dával mi to najavo vždy. Dodám že sme spolu 11rokov a máme po 40tke davno
My to po 14r mame casto formou otazky kazdy den...ja viac ako manzel. A skutkami to tiez dokazuje.
Podľa mňa sú to len prázdne slová😁 dôležitejšie sú skutky..... že vás prikryje, keď vám je zima, uvarí čaj , keď ste choré/aj keď nie ste choré samozrejme 🤭/ spýta sa aký ste mali deň, zavolá do práce,ako sa vám darí, objíme, keď máte na prd deň,ale aj pri odchode....príchode..do/z práce.... atď.. atď....nepotrebujem to počuť,potrebujem to cítiť😊
..p.s.sme spolu 29 rokov
@miskakyska Tak tak..

Podľa mňa sú to len prázdne slová😁 dôležitejšie sú skutky..... že vás prikryje, keď vám je zima, uvarí čaj , keď ste choré/aj keď nie ste choré samozrejme 🤭/ spýta sa aký ste mali deň, zavolá do práce,ako sa vám darí, objíme, keď máte na prd deň,ale aj pri odchode....príchode..do/z práce.... atď.. atď....nepotrebujem to počuť,potrebujem to cítiť😊
..p.s.sme spolu 29 rokov