Ako často si partneri po 10 rokoch vyznávajú lásku?
Ako často vám vaše polovičky/manželia, s ktorými ste uz cca 10 rokov a viac vravia, ze vás Ľúbia alebo Milujú? Vravíte to len vy a druhá strana len na to odpovie? Alebo je to vzájomne že raz je prvý vo vyslovení žena, iný deň zasa muž.
Hovorí mi to stále aj ja nemu aj sa podľa toho spravame.
My sme si to nezvykli hovoriť, občas napísať, a neznášali sme zdrobneliny...a asi senilnieme, lebo teraz je to každý deň, dokonca sa oslovujeme,,lásko"(na to som bola alergická). Aj dnes niečo spajkoval v pivnici, vyjdem na chodbu kričím že čo to tu cítim v dome, a on že ,,predsa lásku". V náručí sme ale zaspávali vždy a dával mi to najavo vždy. Dodám že sme spolu 11rokov a máme po 40tke davno
My to po 14r mame casto formou otazky kazdy den...ja viac ako manzel. A skutkami to tiez dokazuje.
To sú uz fakt blbosti och
Podľa mňa sú to len prázdne slová😁 dôležitejšie sú skutky..... že vás prikryje, keď vám je zima, uvarí čaj , keď ste choré/aj keď nie ste choré samozrejme 🤭/ spýta sa aký ste mali deň, zavolá do práce,ako sa vám darí, objíme, keď máte na prd deň,ale aj pri odchode....príchode..do/z práce.... atď.. atď....nepotrebujem to počuť,potrebujem to cítiť😊
..p.s.sme spolu 29 rokov
@miskakyska Tak tak..

Podľa mňa sú to len prázdne slová😁 dôležitejšie sú skutky..... že vás prikryje, keď vám je zima, uvarí čaj , keď ste choré/aj keď nie ste choré samozrejme 🤭/ spýta sa aký ste mali deň, zavolá do práce,ako sa vám darí, objíme, keď máte na prd deň,ale aj pri odchode....príchode..do/z práce.... atď.. atď....nepotrebujem to počuť,potrebujem to cítiť😊
..p.s.sme spolu 29 rokov