Ako často si voláte vo vzťahu na diaľku?
Ahojte, máme s priateľom vzťah na diaľku, vidíme sa niekedy cez víkend, niekedy každý druhý. Voláme si denne - viac krát. Ja zvyknem volať málokedy, ráno nevolám skoro nikdy prvá, volá prvý on. Večer volá posledný on. Dnes som mu zavolala ja ráno. Teraz večer som mu zavolala tiež, a on mi hovorí, no dobre, dosť toto okienko, idem dopozerať film. Tak som to uzavrela, že ok, zase volám nevhodne. Na čo mi navrhol, že sa veľa rozprávame počas dňa, že by sme si mohli volať max 3x do dňa, ráno a na obed, prípadne večer. Že s ním chce každý cez deň hovoriť, že on už nevládze, že ma takú hlavu a že teda musí aj on byť v tichu niekedy. Povedala, že ok, som s tým v poriadku /ja nie som tá, čo volá, keď sa nudí/, že stačí, keď si zavoláme raz do dňa - na obed - a viac to nie je potrebné. Neurazila som sa, nehovorím, že som sa nad tým nezamyslela, ale nemám sa prečo uraziť, keď to tak cíti, tak ok.
Dievčatá, ženy, ktoré máte vzťah na diaľku, ako často si voláte? Je to tak že raz do dňa alebo raz za pár dní?
Dnes sme si volali 7krat,a to zijeme v manzelstve,a spolu sme 20r,ziaden vztah na dialku.Vcera 11krat.Mame teraz tyzden ja ranne a muz hned po mne poobedne,takze si volame kazdu chvilu.
@anonym_c0fd54 vy musite mať ťažký a zložitý život, ak si voláte tak často. Alebo si len toľkokrát potrebujete povedat, že sa milujete?
@anonym_c0fd54 vy musite mať ťažký a zložitý život, ak si voláte tak často. Alebo si len toľkokrát potrebujete povedat, že sa milujete?
@anonym_6f3b73 tak dnes sme si zatial volali raz,ked som dosla do prace.Kedy si som takto havarovala,takze odvtedy si vzdy volame a do vecera daleko,kym budeme spolu v noci.To mas ako vztah na dialku.

@citronove_koliesko videohovor neznasa, nepise rad spravy, ak by som mu aj zavolala medzi 21-08, nedovolam sa mu. K dispo je cez den od 8-20. Vcera som mu volala 2x, ale to boli kratke minutove cally, kedy som mu len nieco surne povedala. Inak volal on. Ale volame si vela to je pravda, to je asi pravda. Zredukujem to na 2x za den max. Mne nebude vadit, ak to bude obden, aspon si budeme mat co povedat.
@anonym_autor strasne sa prispôsobuješ dievča. Vieš ako to znie keď povieš že si zavolas s frajerom obden? Je k dispozícii 8-20:00???? Čo ma nejaké úradne hodiny??? Kebyže zavolám môjmu frajerovi o polnoci že sa chcem porozprávať tak to zdvihne aj keď ráno o 5 vstáva do prace.
Podľa mňa jediný kto je vo vzťahu si ty a on ma babu s ktorou sa stretáva cez víkendy