Ako často ste ochotní prijímať návštevy svokrovcov?
Tak prispejem aj ja príspevkom o svokrovcoch😎😳😅😅😅
Skôr taká anketa som zvedavá čo teda napíšete. Tak teda , ako často by ste dovolili alebo lepšie povedané ako často by ste boli okej s návštevami u vás doma svokrovcov ak by ste bývali 2-3-4 hodiny od seba. (Myslím tým ak máte už rodinu)
A skúste úprimne 🙃
Svokra už nežije, ale ak zavolala, že chce prísť na predĺžený víkend, dohodli sme sa, ktorým busom dôjde, vyzdvihli sme ju bez problémov na stanici. Bývalá 200 km od nás. Keďže pracujeme, tak my za ňou tak na jeden deň na otočku sme chodili väčšinou v nedeľu.
myslim ze nie je problem ze svokrovci, ak su v pohode tak hocikedy, nevadilo by mi aj kazdy den na 2-3 h. Ale ked su ako dalsie dieta, s nasimi detmi sa nezajraju, iba same vycitky a komentare ………….tak uz aj navsteva raz do mesiaca je vela. Stale sa na to psychicky pripravujem, snazim sa to zvladat……ved su to manzelovi rodicia…..ale ani manzem ich nemusi. Takze zalezi velmi co za ludia su to. Nehovorim ze by mi museli pomahat a u nas robit nieco ale clovek bez charakteru je na pritaz aj fyzicky aj psychicky
Bývame v jednej dedine a nijako extra po sebe netužime stretávame sa tak sporadicky zavoláme si ak niekto niečo potrebuje a rodinné oslavy tak tie spolu absolvujeme a na sviatky sa vidíme úplne stačí nikto z toho nerobí drámu my máme svoj život a rodičia a svokrovci svoj je to dobré tak ako to je
Nebol problem kedykolvek...do urciteho casu...odvtedy ani tuk....konecna.

Podla moznosti kazdej strany. 1-2x mesacne