Ako ďalej po nevere?
Kde zacat?
Manzelka si par mesiacov dozadu zacala vztah s kolegom. Ked som na to prisiel, povedala, ze ma nemiluje a plno dalsich veci, ktore ma ranili. Ked sa to dozvedela manzelka kolegu, tak kolega sa postavil za jeho rodinu. Manzelka dostala vypoved z prace a kolega sa otocil chrbtom. Odvtedy manzelka “zistila” ze ma miluje. Len medzitym ja som si nasiel priatelku,(manzelke som to povedal, kedze chcela, aby som sa niekam posunul, kedze ona mala svojho priatela) a ona stala pri mne. Poznali sme sa dlhsie, zazila podobnu skusenost a nejako sme sa dali dokopy. Ale manzelka zacala prejavovat zaujem o mna coraz viac a ja som podlahol. A tak som to radsej s novou priatelkou ukoncil. Ale som toho nestastny, lebo ona robila vsetko, aby sme boli stastni. A ja svojej manzelke neverim, stale si myslim, keby sa jej neotoci chrbtom alebo jeho manzelka sa to nedozvie, tak to pokracuje dalej.
Mame spolu dieta 9rocne a nezvlada to velmi. A chcem, aby bolo stastne. Co dalej?
@dora281 to vysvetli autorovi témy nie mne. Zjavne aj tebe usla pointa.
Co na to zatial vsetko povedat. Ta manzelka poslednych par mesiacov na mna srala, na dieta. Videla svoju “robotu”.. zoparkrat sme sa za to pohadali, ale nikdy mi nepovedala pravdu az kym som nedosiel na to..teraz sa otocila o 360stupnov..ale ja neviem, ci to mysli vazne..
Priatelka, viem ze mysli vazne a urobi pre mna prve a posledne..ale je tam to dieta, ktore to nezvlada
@anonym_autor
Čisto technická stránka tvojho príspevku. Ty tu so stupňami pri otáčkach narábaš od buka do buka.
Otočiť sa o 360 stupňov je otočenie sa o celý kruh, či kružnicu. Čiže po otočení sa o 360 stupňov bola tam, kde bola na začiatku otočky. Žiadna zmena. Si myslel asi skôr180 stupňov? Či stupeň sem , stupeň tam?
@dora281 nemám chuť sa s tebou doťahovať. Napísal 360 stupňov a ja som sa opýtala,určite 360? Ak si nepochopil ako to bolo myslelne tak nestracaj svoj čas a neoznacuj ma zbytocne. Aspoň,že si mu to vysvetlil a nabudúce si to snáď bude pamätať.
@anonym_autor Ahoj, no nebyt toho,ze podlahnes zene, ktora ta podvadzala (svojej manzelke), mohol si mat pekny vztah s tvojou priatelkou. Keby ta manzelka podviedla raz a ze teda to chcete polepit kvoli dietatu, tak ok. Ale tato nevera podla toho ako som to pochopila bola dlhodoba...a co chces na tomto lepit? Vzdy tam budes mat uz nedoveru voci svojej zene....No ked nemas v hlave mas aspon... Sorry ale co ti na toto povedat? Si dospely chlap, tvoja zena ta zrazu chce lebo ju odkopol dlhodoby milenec a ty podlahnes? Horsie ako v mexickej telenovele...
Manželke dal milenec kopačky, tak čo bude robiť už aj ty jej budeš dobrý 🙈, naozaj takto mimo môže byť jeden muž, mohol si mat krásny vzťah
@anonym_autor Uz kvoli dietatu chodte spolu s manzelkou do poradne (dlhodobo), utriedite si myslienky a postupne zistite, ci to zvladnete dat dokopy.
@anonym_0d00df bože, keď počujem slovo poradňa vystiera ma určite tam jedna pani povedala všetko vyrieši
@anonym_autor Ahoj, no nebyt toho,ze podlahnes zene, ktora ta podvadzala (svojej manzelke), mohol si mat pekny vztah s tvojou priatelkou. Keby ta manzelka podviedla raz a ze teda to chcete polepit kvoli dietatu, tak ok. Ale tato nevera podla toho ako som to pochopila bola dlhodoba...a co chces na tomto lepit? Vzdy tam budes mat uz nedoveru voci svojej zene....No ked nemas v hlave mas aspon... Sorry ale co ti na toto povedat? Si dospely chlap, tvoja zena ta zrazu chce lebo ju odkopol dlhodoby milenec a ty podlahnes? Horsie ako v mexickej telenovele...
@motylik2559 ja byť na mieste jeho novej známosti, tak za ním spravím hrubú čiaru pretože sa teraz vďaka svojmu "partnerovi" tiež ocitla v situácií keď si on pošramotil dôveru vo "vzťahu". Takže milenka sa môže manželke len poďakovať, že jej ušetrila čas a zbavila ho prelietaveho vtáka čo nevie kde je sever keď o neho zrazu prejaví záujem ďalšia žena.
@motylik2559 ja byť na mieste jeho novej známosti, tak za ním spravím hrubú čiaru pretože sa teraz vďaka svojmu "partnerovi" tiež ocitla v situácií keď si on pošramotil dôveru vo "vzťahu". Takže milenka sa môže manželke len poďakovať, že jej ušetrila čas a zbavila ho prelietaveho vtáka čo nevie kde je sever keď o neho zrazu prejaví záujem ďalšia žena.
@anonym_eca3a9 Asi tak nejak, nuz ked podlahol....😄🤦♀️
@anonym_1c2a4c on jej to chcel vrátiť? 😂😂😂 Áno, tak to je ozaj iné. 😁😁😁 Pekne nezrely názor. A zažila som to.. 😉
@anonym_30611d stavim sa ze ty si ta co podvadzala (prva)
Co na to zatial vsetko povedat. Ta manzelka poslednych par mesiacov na mna srala, na dieta. Videla svoju “robotu”.. zoparkrat sme sa za to pohadali, ale nikdy mi nepovedala pravdu az kym som nedosiel na to..teraz sa otocila o 360stupnov..ale ja neviem, ci to mysli vazne..
Priatelka, viem ze mysli vazne a urobi pre mna prve a posledne..ale je tam to dieta, ktore to nezvlada
@anonym_autor 9r.dieta to ma ako zvladat ked to nezvladate vy dvaja? Chces po dietati rozum vas dvoch dospelych. Radsej sa najprv vy dvaja upracte a rozhodnite co chcete. Potom to bude zvladat aj vase dieta. Dieta len kopiruje emočný stav vas dvoch. Kym vy dvaja nebudete kludni tak čo chces po 9r dietati ktore nema skusenosti ani emocnu vybavu na zvladanie "2 nedospelych rodičov" . A žene uz nepodliehaj za cenu "celej rodiny". To je blbosť ako mraky. Kebyze sa date po polroku roku znova dokopy po tom ako si to odsmutite, odplačete, odpustite a zistite ze neviete bez seba žiť a všetko ostayne bol omyl , nic nepoviem. Ale takto? Manzelka berie :radsej vrabec v hrsti ako holub na streche. Si plan B . Pytaj sa jej veci narovinu a nezatvaraj oci pred tazkymi temami
@anonym_autor Manzelke nieco chybalo, preto to hladala inde (co neospravedlnujem). Ked sa zamilujes do niekoho, a nemusi to byt hlboko, ale len taky osial, tak jasne ze teba ako manzela, mala pocit, ze uz nemiluje. Ked vsak prisla rana, vo forme rozchodu s jej milencom, vytriezvela, pochopila, kto pri nej stal viac ako 9 rokov a na koho sa moze spolahnut, preto moze k tebe teraz citit lasku, ktora tam niekde bola zakopana.
S tvojou novou priatelkou citis silne emocie, a to ze jej na tebe zalezi je tiez hlavne preto, lebo je to pre vas nove, intenivne a to casom poklesne a stane sa beznym, ako s tvojou zenou. Mozno by ste sa aj rozisli, co ty vies.
Ak to dokazete, mali by ste s manzelkou skusit este zachranit vas vztah.
Možno jej chýbalo IQ. Úžas, 360 stupňov.

@anonym_autor Uz kvoli dietatu chodte spolu s manzelkou do poradne (dlhodobo), utriedite si myslienky a postupne zistite, ci to zvladnete dat dokopy.