icon

Ako ďalej po nevere?

3. jan 2026

Kde zacat?
Manzelka si par mesiacov dozadu zacala vztah s kolegom. Ked som na to prisiel, povedala, ze ma nemiluje a plno dalsich veci, ktore ma ranili. Ked sa to dozvedela manzelka kolegu, tak kolega sa postavil za jeho rodinu. Manzelka dostala vypoved z prace a kolega sa otocil chrbtom. Odvtedy manzelka “zistila” ze ma miluje. Len medzitym ja som si nasiel priatelku,(manzelke som to povedal, kedze chcela, aby som sa niekam posunul, kedze ona mala svojho priatela) a ona stala pri mne. Poznali sme sa dlhsie, zazila podobnu skusenost a nejako sme sa dali dokopy. Ale manzelka zacala prejavovat zaujem o mna coraz viac a ja som podlahol. A tak som to radsej s novou priatelkou ukoncil. Ale som toho nestastny, lebo ona robila vsetko, aby sme boli stastni. A ja svojej manzelke neverim, stale si myslim, keby sa jej neotoci chrbtom alebo jeho manzelka sa to nedozvie, tak to pokracuje dalej.
Mame spolu dieta 9rocne a nezvlada to velmi. A chcem, aby bolo stastne. Co dalej?

Strana
z2
pribinak
3. jan 2026

Siahni si do rozkroku…máš tam gule? Ak áno, tak sa začni správať ako muž čo má nejakú hrdosť a nikto s ním nezametá ako s handrou

anonym_f625cc
3. jan 2026

@anonym_autor nuz ,co ti na to povedat ?len to,ze dve veci v zivote sa nedaju zvratit. a to po 1) UPT,, a po 2) NEVERA,, Ano mas pravdu,,keby ju kolega neos....l tak doteraz by s nim fungovala,,

amazonka13
3. jan 2026

Komplikovaná žena ťa nechce, keď ju ty chceš.
Ale nechce, aby si ju nechcel.
A keď ju nechceš, tak ťa chce. Chápeš?

autor
3. jan 2026

Co na to zatial vsetko povedat. Ta manzelka poslednych par mesiacov na mna srala, na dieta. Videla svoju “robotu”.. zoparkrat sme sa za to pohadali, ale nikdy mi nepovedala pravdu az kym som nedosiel na to..teraz sa otocila o 360stupnov..ale ja neviem, ci to mysli vazne..
Priatelka, viem ze mysli vazne a urobi pre mna prve a posledne..ale je tam to dieta, ktore to nezvlada

lentakyterapeut
3. jan 2026

Ak toto nie je zase dalsi vymysel tak nie si chlap a tvojej sa vobec necudujem

autor
3. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut nie je to vymysel, tak daj radu

autor
3. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut a este jedna vec moja zena mala vsetko co chcela, 2auta(nie skodovky, ani dacie a to nikoho neurazam),2 domy(nie na lazoch, ale kusok od BA)dovolenky, sex..a ked som sa to dozvedel, povedala ze asi mala viac ako si predstavovala

lentakyterapeut
3. jan 2026
@anonym_autor

@lentakyterapeut a este jedna vec moja zena mala vsetko co chcela, 2auta(nie skodovky, ani dacie a to nikoho neurazam),2 domy(nie na lazoch, ale kusok od BA)dovolenky, sex..a ked som sa to dozvedel, povedala ze asi mala viac ako si predstavovala

@anonym_autor zabudol si este aky podavas v posteli vykon a ci fnukas kazdy den. To prve nie je tak podstatne ako to druhe

autor
3. jan 2026
@lentakyterapeut

@anonym_autor zabudol si este aky podavas v posteli vykon a ci fnukas kazdy den. To prve nie je tak podstatne ako to druhe

@lentakyterapeut vykon? Myslim, ze je spokojna 2-3x a dokonca aj ta druha..😉 a to sa bavime ze skoro kazdy den..😉

autor
3. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ale myslim si ze to je najmenej podstatne

anonym_382134
4. jan 2026
@anonym_autor

@lentakyterapeut vykon? Myslim, ze je spokojna 2-3x a dokonca aj ta druha..😉 a to sa bavime ze skoro kazdy den..😉

@anonym_autor trosku taras priznaj sa

betulinka1
4. jan 2026

@anonym_autor sorry ale tvoja manzelka ta chce iba preto, lebo ju hneten poslal do riti. A ty si jej naletel. 🙈🙈🙈🙈 Akoze ja nechapem, kde si ako chlap nechal hrdosť. Keby to spravim mojmu muzovi, tak mam pobalené veci pred domom alebo je domu prec on. Deti by poriešil, ze kedy on a kedy ja. A ani by som si netrúfla mu navrhnut, ze ten moj milenec ma uz nechce, mozem sa vratit??? 🤮🤮🤮

lenkasarka
4. jan 2026
@anonym_autor

Co na to zatial vsetko povedat. Ta manzelka poslednych par mesiacov na mna srala, na dieta. Videla svoju “robotu”.. zoparkrat sme sa za to pohadali, ale nikdy mi nepovedala pravdu az kym som nedosiel na to..teraz sa otocila o 360stupnov..ale ja neviem, ci to mysli vazne..
Priatelka, viem ze mysli vazne a urobi pre mna prve a posledne..ale je tam to dieta, ktore to nezvlada

@anonym_autor určite o 360 stupňov ?

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_1f2114
4. jan 2026

Ako to nezvláda to dieťa? Čo je problém? Písal si, že sa na neho matka vykašľala. Z toho čo píšeš, tak vás neopustila, tak co? Vy to s manželkou nijak už nepolepíte. Ty s ňou už nechceš byť a ona je s Tebou len preto, že si jej z núdze dobrý. Načo by ste ostávali spolu? To by bolo len trápenie. Musíte si upratať život tak, aby bolo najlepšie pre dieťa, aby bol kľud. Keď máš pocit, že by ona na dieťa kašlala, tak si dieťa nechaj zveriť do starostlivosti ty.

anonym_a28904
4. jan 2026

moja kolegyňa tak dostala od manžela. Tiež sa ku nej vrátil, lebo jeho milenka s ktorou už býval náhle zomrela.
Chvíľu bolo dobre a potom zas moju kolegyňu klamal. Našiel si ešte veľa frajeriek.

anonym_c5753a
4. jan 2026

Jasné zrutil sa jej plan s iným čavom,tak zrazu aj dieťa vlastne je jej dobré aj muž ktorému nasadila parohy
Dobré je že si si nasiel priateľku i keď si ju okaslal aspoň vieš ze existujú aj normál ženy a je len na tebe ci chces normal alebo zakeracku

1sally12
4. jan 2026

Panebože kde máš hrdosť? 🙏 jasné že to nemyslí vážne, vrátila sa len preto lebo henten sa na ňu vykašľal. Si myslíš že to neurobí znova keď ťa už raz podviedla? Zachoval si sa ako totálny slaboch.

anonym_33d795
4. jan 2026

Celé je to blbosť … a predpokladám, že toto všetko sa odohralo tak v priebehu jedného mesiaca.

anonym_2ae720
4. jan 2026

Chúďa dieťa..

arek00
4. jan 2026

@anonym_autor patrite k sebe s manželkou. Neveru ste si jeden druhemu spravili sami a tak si memate čo vyčítať. Obaja ste rovnaky...myslieť na to čo by bolo keby je nepodstatne. Ona bola neverna lebo ta nelubi a ty si si nasiel novu, lebo ju nelubis tak isto a to vsetko pocas manzelstva. Je ubohe tu ziadat radu a ospravedlnovat seba tým, lebo moja zena. Len si to vyžerte obaja.

koniarova
4. jan 2026

Ste vadní obaja. Ona si nájde milenca, ty si nájdeš milenku. Vemete se, nevemete se. Asi vám moc dobre obom bolo. A myslieť si, že tráva je u suseda zelenšia? 😂😂😂Nesranduj. Zachoval si sa úplne rovnako primitívne, ako ona. Nie ste si nič dlžný. Ak je záujem riešiť z oboch strán, dala by som tomu šancu. Máte totiž dieťa, ktoré za nič nemôže.

anonym_1c2a4c
4. jan 2026

@anonym_autor cau kamos, bol som raz presne tam kde ty. Dal som jej sancu, koli detom a nelutujem to.
Nie je hanba odpustit!

anonym_1c2a4c
4. jan 2026
@koniarova

Ste vadní obaja. Ona si nájde milenca, ty si nájdeš milenku. Vemete se, nevemete se. Asi vám moc dobre obom bolo. A myslieť si, že tráva je u suseda zelenšia? 😂😂😂Nesranduj. Zachoval si sa úplne rovnako primitívne, ako ona. Nie ste si nič dlžný. Ak je záujem riešiť z oboch strán, dala by som tomu šancu. Máte totiž dieťa, ktoré za nič nemôže.

@koniarova nie nezachoval. Nie je to vobec to iste kedze ona si nasla prva. On jej to chcel iba vratit. Zazila si to? Tak tu netrep.

arek00
4. jan 2026
@anonym_1c2a4c

@koniarova nie nezachoval. Nie je to vobec to iste kedze ona si nasla prva. On jej to chcel iba vratit. Zazila si to? Tak tu netrep.

@anonym_1c2a4c nazvime to skorej že sa jej chcel pomstiť. Vieš chlape... ten čo sa mstí rovnako aj ked bol podvedeny neverou a neveru spacha rovnako, nie je dobrý clovek, je nevernik ako nevernica rovnako. Pomsta je znak slabeho cloveka.

Vieš ako sa prejavuje velkost človeka a ludskosť? Keby bol ozaj kader a miloval svoju manzelku, tak si druhu nenajde a odpusti jej.

peknyvladko
4. jan 2026
@arek00

@anonym_1c2a4c nazvime to skorej že sa jej chcel pomstiť. Vieš chlape... ten čo sa mstí rovnako aj ked bol podvedeny neverou a neveru spacha rovnako, nie je dobrý clovek, je nevernik ako nevernica rovnako. Pomsta je znak slabeho cloveka.

Vieš ako sa prejavuje velkost človeka a ludskosť? Keby bol ozaj kader a miloval svoju manzelku, tak si druhu nenajde a odpusti jej.

@arek00 suhlasim, ale zial nezijeme v rozpravke a realita je casto kruta

anonym_30611d
4. jan 2026
@anonym_1c2a4c

@anonym_1c2a4c on jej to chcel vrátiť? 😂😂😂 Áno, tak to je ozaj iné. 😁😁😁 Pekne nezrely názor. A zažila som to.. 😉

domkakvet
4. jan 2026

@anonym_autor uz si podviedol svoju novu priatelku, tak snad to s nou nechces tahat dalej, to je prvy krok, ktory mas urobit.

anonym_eca3a9
4. jan 2026

Manželka mala pár mesiacov milenca a ty keď si na to prišiel, tak si si hneď našiel milenku tiež. Ej, to je veru láska ako hrom... Prepáč, ale ty tiež nebudeš veľký charakter keď si si tak rýchlo dokázal nájsť bokovku.

Evidentne však je, že vo vzťahu s manželkou vam to už dlhšie nefunguje. Neviem v akom stave ste ohľadne komunikácie, ale manželka hľadala inde to čo jej doma chýbalo. Tak sa trošku zamysli aj nad tým kde a v čom si zlyhal ako manžel keď ťa bola schopná vymeniť. A v čom ste v konečnom dôsledku zlyhali obaja.

Ale asi tam už nebola láska ani z tvojej strany keď si tak rýchlo "reagoval" milenkou namiesto toho aby ste sa to snažili medzi sebou s manželkou nejakym spôsobom vyriešiť. A ak si si našiel bokovku len z pomsty lebo aj ona má bočáka, tak to o tebe tiež niečo vypovedá. Zrelosť nadovšetko (samozrejme myslené ironicky).

ovaaa
4. jan 2026

Mal si počkať na návrat alebo rozvod a až potom si začať novú známosť. Ty neveríš svojej žene a myslíš si, že nová priateľka ti verí,keď si sa na ňu vykašľal, keď ťa žena zrazu miluje? Sám vieš, že by to dopadlo rozvodom a byť vo vzťahu kde je nedôvera tak good luck. Dieťa je dôležité, ale byť v nefunkčným vzťahu tiež na zamyslenie.

Strana
z2