icon

Ako dať slušne najavo nezáujem bez konfliktu

18. mar 2026

Ahojte. Ocitla som sa v takej blbej situácii. Pred 2t som šla s kamarátkou a jej priateľom von a zavolali aj ich kamaráta. Ja som šla, nemala som čo robiť a mi to dobre padlo, bola sranda všetko super. Ja som k tomu chalanovi bola slušná, neutrálna, nedávala som názvaky záujmu nič. Ako bonus som mu povedala, že mám nedoriešený vzťah, ktorý sa síce končí ale nie sme úplne rozídení a ešte sme ho rozoberali. Ja som čakala, že to logicky pochopí, ešte vyzvedal ako to ide a ja som povedala, že sme sa ešte stretli a že to nechávam tak plynúť a on mi vypisuje každý deň, volá ma von a dáva mi neskutočne veľa komplimentov ale mne sa absolútne fyzicky nepáči. Nechcem ho uraziť a pohádať sa s kamošmi, lebo sú to skôr jeho kamaráti ako moji oni sa poznajú oveľa dlhšie ale zároveň ma ten chalan desí, že necíti ten nezáujem. Ja mu koľkokrát neodpíšem aj celý deň, pritom keď mi napíše tá kamoška jej vždy odpíšem do pár minút a on mi stále píše aká som výnimočná, aké máme na seba štastie a volá nás v rovnakej zostave von a ja by som sa šla zabaviť ale nič viac… mám pocit, že čím viac ustupujem a neodpisujem tým viac to hrotí…

Strana
z2
barborab1411
20. mar 2026
@unbeholfen

@januska12323 aj toto som si už veľakrát vypočul.

@unbeholfen tak je asi problem na tvojej strane.rozmyslal si niekedy nad tym?

barborab1411
20. mar 2026

@anonym_autor existuje taka vec,že" Nie je celá veta."Tým chcem povedať,ze nie si mu dlžná žiadne vysvetlovanie ani popisovanie...na otazku mala by si zaujem ist so mnou na rande alebo blabla bla...jednoducho nie 😉☺️

anonym_8582d4
20. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_a6a7e5 niečo v tomto zmysle počúvam celý život od žien.

@unbeholfen presne ako ti tu písali, chyba bude v tebe. Možno si vyberáš nesprávny typ k sebe. Hľadáš baby s rovnakými zalubami a hodnotami? Nie si dotieravy? Neupinas sa moc? Neotravujes?

unbeholfen
20. mar 2026

Netuším keďže to čo ja nepovažujem za otravné, iným vadiť môže, a všimol som su aj to že ak to isté pri žene urobí iný muž, vtedy jej to už otravné nieje. Napríklad jej vadí ak mám len tú situáciu ako autor témy, že sa slušne zoznamujem, a odmietne ma podobným spôsobom ako autorovi témy radíte. Príde za ňou kamarát a ten ju zbalí a ešte si k nek dovolí kľudne aj viac, a zrazu to už neni obťažovanie lebo to robí chalan ktorý sa jej páči.

tiezjedna
20. mar 2026
@unbeholfen

Netuším keďže to čo ja nepovažujem za otravné, iným vadiť môže, a všimol som su aj to že ak to isté pri žene urobí iný muž, vtedy jej to už otravné nieje. Napríklad jej vadí ak mám len tú situáciu ako autor témy, že sa slušne zoznamujem, a odmietne ma podobným spôsobom ako autorovi témy radíte. Príde za ňou kamarát a ten ju zbalí a ešte si k nek dovolí kľudne aj viac, a zrazu to už neni obťažovanie lebo to robí chalan ktorý sa jej páči.

@unbeholfen začni sa chovať ako chlap, prestaň finančný deficit naháňať zbieraním plechoviek, prestaň sa prežierať a aj tvoj život začne byť v poriadku...

unbeholfen
20. mar 2026
@tiezjedna

@unbeholfen začni sa chovať ako chlap, prestaň finančný deficit naháňať zbieraním plechoviek, prestaň sa prežierať a aj tvoj život začne byť v poriadku...

@tiezjedna veď až zhruba do 30-ky som bol štíhly, zálohovací systém neexistoval, chodil som len kovošrot zbierať lebo to fičalo vždy, a tak isto ma ženy odmietali.

Strana
z2