Ísť na svadbu bez partnera?
Sesternica ma pozvala na svadbu, ale len mňa. S partnerom sme spolu už pár rokov a normálne ho všetci poznajú, tak ma to dosť prekvapilo.
Trochu mi je blbé ísť sama. Šli by ste? Dá sa zabaviť aj takto, bez partnera?
Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.
@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/
Isla, veď tam budeš mat rodinu. A ked sa ti nechce ist tak nechod. Nie je povinnosti pozvanie prijat
@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/
@anonym_aab2c3 pozrela by som sa na to aj z opačnej strany. ako by si sa cítila ty, keby ste boli spolu už pár rokov, jeho pozve sesternica/bratranec na svadbu a on by šiel bez teba. ako by si sa cítila? myslím, že tak trošku by si mohla mať pocit, že on ťa neberie vážne, že tvoje pocity sú mu u prdele apod. takže on by to tiež mohol takto pociťovať. ale teda, porozprávaj sa s ním, ako to vníma, čo si o tom myslí a spoločne rozhodnite, čo s tým, ako to vyriešiť.
Tak tomuto nerozumiem, ste spolu roky s partnerom a jeho nepozve? ...no, ja by som nešla
ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .
ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .
@martinmmartin 😂😂😂
@anonym_autor myslím, že je to neúctivé nepozvat ho a nešla by som bez neho zvlášť keď ste dlho spolu. Je to divné celé.
Nie, nešla. Zvláštne od nej, keď hovoríš, že ste spolu dlho. 🙂
Je to zvláštne. Ale išla by som podľa toho aký máte so sesternicou vzťah a či by to partnerovi nevadilo. Podľa toho by som sa zariadila.
@anonym_autor isla by som nie je to manzel takze neozakavala by som automaticky pozvanku aj prenho. Navyse ak sa novomanzelia nepoznaju alebo sa par krat pozdravili a vymenili par formalnych viet tak je pochopitelne, ze ho nepozvali jednoducho je to cudzi clovek pre nich za ktoreho by museli platit.

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.