icon

Ísť na svadbu bez partnera?

Dnes o 17:26

Sesternica ma pozvala na svadbu, ale len mňa. S partnerom sme spolu už pár rokov a normálne ho všetci poznajú, tak ma to dosť prekvapilo.
Trochu mi je blbé ísť sama. Šli by ste? Dá sa zabaviť aj takto, bez partnera?

doux
Dnes o 17:31

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.

anonym_aab2c3
Dnes o 17:32
@doux

Nie. Ak by som s ním bola pár rokov a obzvlášť, ak by som ja sama vedela, že to zmysel má, že niekam smerujeme, nešla by som bez neho.

@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/

sense
Dnes o 17:33

Isla, veď tam budeš mat rodinu. A ked sa ti nechce ist tak nechod. Nie je povinnosti pozvanie prijat

stellarstar
Dnes o 17:38

Nie nešla by som bez neho

doux
Dnes o 17:43
@anonym_aab2c3

@doux Ďakujem. Tiež sa mi nechce ísť bez neho :-/

@anonym_aab2c3 pozrela by som sa na to aj z opačnej strany. ako by si sa cítila ty, keby ste boli spolu už pár rokov, jeho pozve sesternica/bratranec na svadbu a on by šiel bez teba. ako by si sa cítila? myslím, že tak trošku by si mohla mať pocit, že on ťa neberie vážne, že tvoje pocity sú mu u prdele apod. takže on by to tiež mohol takto pociťovať. ale teda, porozprávaj sa s ním, ako to vníma, čo si o tom myslí a spoločne rozhodnite, čo s tým, ako to vyriešiť.

2691
Dnes o 17:43

@anonym_autor neisla by som v žiadnom prípade

ivett1
Dnes o 17:44

Tak tomuto nerozumiem, ste spolu roky s partnerom a jeho nepozve? ...no, ja by som nešla

martinmmartin
Dnes o 17:46

ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .

ivett1
Dnes o 17:46
@martinmmartin

ja by som siel a zozral by som vsetky chlebicky a furt by som si od DJ nechal hrat Stuzkova aj 25x za vecer .

@martinmmartin 😂😂😂

svetlonos
Dnes o 18:04

@anonym_autor
A prečo segrenka nepoznala tvojho priateľa?

anonym_5cde83
Dnes o 18:05

@anonym_autor myslím, že je to neúctivé nepozvat ho a nešla by som bez neho zvlášť keď ste dlho spolu. Je to divné celé.

anonym_7491d7
Dnes o 18:25

Nie, nešla. Zvláštne od nej, keď hovoríš, že ste spolu dlho. 🙂

katkazatka
Dnes o 18:32

Je to zvláštne. Ale išla by som podľa toho aký máte so sesternicou vzťah a či by to partnerovi nevadilo. Podľa toho by som sa zariadila.

anonym_e28cec
Dnes o 18:45

@anonym_autor isla by som nie je to manzel takze neozakavala by som automaticky pozvanku aj prenho. Navyse ak sa novomanzelia nepoznaju alebo sa par krat pozdravili a vymenili par formalnych viet tak je pochopitelne, ze ho nepozvali jednoducho je to cudzi clovek pre nich za ktoreho by museli platit.